• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

selamlar her kese, :KK36:Allah en tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize. ben de bu ay başlıyorum çalışmalara, regl 3. günündeyim. hayırlısı :)
Hoşgeldin canım.. Benimde yeni bitti reglim,başlıyorum çalışmalara.. Umarım bu ay olur. İlk deneme ve heyecanlıyım

Hoşgeldin canım.. Benimde yeni bitti reglim,başlıyorum çalışmalara.. Umarım bu ay olur. İlk deneme ve heyecanlıyım
hoşbuldum canım :) ne güzel ya daha ilk denemen, inşallah olur canım, benim iki kürtajım var malesef :( ikincinin üstünden 3 ay geçti, bu ay bırakıyorum bende korunmayı, bakalım ne zamana olacak. hiç ilk denemede gebe kalmadım ama ben :) bunda da sanmıyorum olacağını ama bi ümit işte :)

Neden kürtaj oldun ? Bende geçem yıl kürtaj oldum,kazayla hamile kalmışım.. Zaten ondan sonra yasmin kullandım ve 3 ay önce bıraktım. Bu ay isteyerek ilk defa deniycez bakalım

Neden kürtaj oldun ? Bende geçem yıl kürtaj oldum,kazayla hamile kalmışım.. Zaten ondan sonra yasmin kullandım ve 3 ay önce bıraktım. Bu ay isteyerek ilk defa deniycez bakalım
pıhtılaşma çıktı bende canım. ilkinin kalbi durdu, 2. hiç gelişemedi, 3. ye nasip. sen istemediğin için mi oldun ?

İnşallah bu ay hamile kalırsın ve herşey yolunda olur.. Kafana takma herşeyde vardır bi hayır.. Plansız gebelikti benimki,kazayla kalmışım hamile.. Malesef aldırdım..

İnşallah bu ay hamile kalırsın ve herşey yolunda olur.. Kafana takma herşeyde vardır bi hayır.. Plansız gebelikti benimki,kazayla kalmışım hamile.. Malesef aldırdım..
inşallah canım, hepimiz için hayırlısı olsun :)

Evet canım inanıyoruz ve olacak.. Herşey yolunda,olmaması için bir sebep yok dolayısıyla strese gerek yok:)) sen benden bikaç gün geridesin ozamn,eğer olursa hemen hemen aynı vakitte belli olacak bebişler bakalım☺️
evettt hamileyizzz diyeceğiz:)

oh süper o zaman :) şuan kaçıncı günündesin
ben şubat 21 de adet olmuştum yani 23. günüm hafiften kasıklarım sancılanıyo adet olurum heralde çok umutlandırmak istemiyorum kendimi yoksa cok üzülürüm,ama hep buralarda olucam inşallah birbirimize destek oluruz güzel haberlerimizi paylaşırız :) gebelik öncesi bütün teslerimi yaptırdım yarın sonuçlarımı alıp göstericem inşallah onlar da iyi çıkar.senin bat kaç ??

ben şubat 21 de adet olmuştum yani 23. günüm hafiften kasıklarım sancılanıyo adet olurum heralde çok umutlandırmak istemiyorum kendimi yoksa cok üzülürüm,ama hep buralarda olucam inşallah birbirimize destek oluruz güzel haberlerimizi paylaşırız :) gebelik öncesi bütün teslerimi yaptırdım yarın sonuçlarımı alıp göstericem inşallah onlar da iyi çıkar.senin bat kaç ??

İşte o durum çok karışık :D son altı aydır düzenim bozuldu bazen 29 bazen 32 bazen 37 oldu bu ay da ovulasyonu yakalayamadım tamamen belirsiz.

Back