- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben basladığım ay ovulasyon testi ile takip edeceğim. Adwtlerim çok düzenli değil değişken benimki. bi de bazı ladınlar ayda iki kere yumurtlayabilir. Belki sen de öylesindir.selam kızlar, en iyi ovulasyon takip yöntemi servikal sıvı takibi dedi doktorum ama yok valla benim sıvı kafayı yedi bir haftadır kafasına göre on gündür doğurgan sıvı salgılıyorum 26.gün en yoğunuydu şimdi ben 26. Gün yumurtladıysam 40 günde mi regl olcam çok uzun ama :/
Valla ben basladığım ay ovulasyon testi ile takip edeceğim. Adwtlerim çok düzenli değil değişken benimki. bi de bazı ladınlar ayda iki kere yumurtlayabilir. Belki sen de öylesindir.
kızlarr benide alın aranıza
6 ay hap kullandım geçen ay bıraktım,son adet tarihim 21 şubat
hoşbuldum yazdıklarınızı okudum bizde eylül gibi planlıyoduk aslında ama eşim hapı bırak artık deyince heycanlandım bıraktım hormonlar ancak düzene giriyormuş zaten bizde 6 aylık evliyiz duygusal pskolojik her yönden hazırız hadi hayırlısı
selam kızlar, en iyi ovulasyon takip yöntemi servikal sıvı takibi dedi doktorum ama yok valla benim sıvı kafayı yedi bir haftadır kafasına göre on gündür doğurgan sıvı salgılıyorum 26.gün en yoğunuydu şimdi ben 26. Gün yumurtladıysam 40 günde mi regl olcam çok uzun ama :/
Canım sen yeni mi gittin dra o kadar akıntı belki de hamile olduğun içindir :)
kızlarr benide alın aranıza
6 ay hap kullandım geçen ay bıraktım,son adet tarihim 21 şubat
Yok yeni gitmedim iki üç ay oldu heralde o zaman demişti, bilmiyorum ki değilimdir heralde ya öyle bi kerede tutar mı mucize olması lazım
Bir kerede tutturan iki tanıdığım var biri kuzenim biri arkadaşım :))) belki bir mucize de senden duyarım belli mi olur
Evet canım olmazsa pazartesi günü 1 test yapacağım çift çizgiyi görünce hastaneye gideceğim :)
Üzülme canım. Demek ki zamanı var bebeğinin. Bir dahaki aya güzel haberler verirsin inşallahBen bugün regli oldum malesef bidahaki ayı bekleyeceğim . En iyisi olivasyon testi ile takip etmek sanırım
selam kızlar bende adet oldum yaaa ikinci denemde fos çıktı
Ben bugün regli oldum malesef bidahaki ayı bekleyeceğim . En iyisi olivasyon testi ile takip etmek sanırım
Klomen 3 ay kullanisimm cnm dr arastirmaya baslicaz yavas yavas dedi bu gittigimde. iki ay daha klomen olmazsa rahim filmi isticem dedii tuplere bakariz dedii. 1 yila doldurcak agirdan aliyo yasim 30 cnm bide ben 4 cocuk istiyorum acele etmem lazimm :) olsa pitir pitir cikarcamm.ama isteee Dr direk soledi normal yolla hamile kalamazsin yumlar gelismiyo. Bende alıstirdim artik kendimi buna8 ay aslında çok da uzun degil öyle hemen çocuğum olmuyor deme lütfen klomene ne zaman başladın ki inşallah onun faydasını görürsün pko dışında bir sorun var mı bakıldı mı bir de yaş kaç çok soru sordum ama :))
Ben bugün regli oldum malesef bidahaki ayı bekleyeceğim . En iyisi olivasyon testi ile takip etmek sanırım
selam kızlar bende adet oldum yaaa ikinci denemde fos çıktı