• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

selam kızlar, en iyi ovulasyon takip yöntemi servikal sıvı takibi dedi doktorum ama yok valla benim sıvı kafayı yedi bir haftadır kafasına göre on gündür doğurgan sıvı salgılıyorum 26.gün en yoğunuydu şimdi ben 26. Gün yumurtladıysam 40 günde mi regl olcam çok uzun ama :/

selam kızlar, en iyi ovulasyon takip yöntemi servikal sıvı takibi dedi doktorum ama yok valla benim sıvı kafayı yedi bir haftadır kafasına göre on gündür doğurgan sıvı salgılıyorum 26.gün en yoğunuydu şimdi ben 26. Gün yumurtladıysam 40 günde mi regl olcam çok uzun ama :/
Valla ben basladığım ay ovulasyon testi ile takip edeceğim. Adwtlerim çok düzenli değil değişken benimki. bi de bazı ladınlar ayda iki kere yumurtlayabilir. Belki sen de öylesindir.

Valla ben basladığım ay ovulasyon testi ile takip edeceğim. Adwtlerim çok düzenli değil değişken benimki. bi de bazı ladınlar ayda iki kere yumurtlayabilir. Belki sen de öylesindir.

Bilmmiyorum valla görücez adet günümü bekliyorum şuam merakla

kızlarr benide alın aranıza:KK24:
6 ay hap kullandım geçen ay bıraktım,son adet tarihim 21 şubat

hoşbuldum:KK25: yazdıklarınızı okudum bizde eylül gibi planlıyoduk aslında ama eşim hapı bırak artık deyince heycanlandım bıraktım hormonlar ancak düzene giriyormuş zaten bizde 6 aylık evliyiz duygusal pskolojik her yönden hazırız hadi hayırlısı :KK48:

hoşbuldum:KK25: yazdıklarınızı okudum bizde eylül gibi planlıyoduk aslında ama eşim hapı bırak artık deyince heycanlandım bıraktım hormonlar ancak düzene giriyormuş zaten bizde 6 aylık evliyiz duygusal pskolojik her yönden hazırız hadi hayırlısı :KK48:

Hadi bakalım hayırlısı. hiç belli olmaz bıraktığı ay hemen hamile kalanlar çok.

Canım sen yeni mi gittin dra o kadar akıntı belki de hamile olduğun içindir :)

Canım sen yeni mi gittin dra o kadar akıntı belki de hamile olduğun içindir :)

Yok yeni gitmedim iki üç ay oldu heralde o zaman demişti, bilmiyorum ki değilimdir heralde ya öyle bi kerede tutar mı :D mucize olması lazım

Yok yeni gitmedim iki üç ay oldu heralde o zaman demişti, bilmiyorum ki değilimdir heralde ya öyle bi kerede tutar mı :KK70: mucize olması lazım

Bir kerede tutturan iki tanıdığım var biri kuzenim biri arkadaşım :))) belki bir mucize de senden duyarım belli mi olur

Ben bugün regli oldum malesef :KK43: bidahaki ayı bekleyeceğim . En iyisi olivasyon testi ile takip etmek sanırım

Ovulasyon testinin yanı sıra kendini de takip et tam olsun vajinal salgılarına bak kasık ağrın var mı kendini dinle en uygun zamanı gör canım.

8 ay aslında çok da uzun degil öyle hemen çocuğum olmuyor deme lütfen klomene ne zaman başladın ki inşallah onun faydasını görürsün pko dışında bir sorun var mı bakıldı mı bir de yaş kaç çok soru sordum ama :))
Klomen 3 ay kullanisimm cnm dr arastirmaya baslicaz yavas yavas dedi bu gittigimde. iki ay daha klomen olmazsa rahim filmi isticem dedii tuplere bakariz dedii. 1 yila doldurcak agirdan aliyo yasim 30 cnm bide ben 4 cocuk istiyorum acele etmem lazimm :) olsa pitir pitir cikarcamm.ama isteee Dr direk soledi normal yolla hamile kalamazsin yumlar gelismiyo. Bende alıstirdim artik kendimi buna

Back