Klomen 3 ay kullanisimm cnm dr arastirmaya baslicaz yavas yavas dedi bu gittigimde. iki ay daha klomen olmazsa rahim filmi isticem dedii tuplere bakariz dedii. 1 yila doldurcak agirdan aliyo yasim 30 cnm bide ben 4 cocuk istiyorum acele etmem lazimm :) olsa pitir pitir cikarcamm.ama isteee Dr direk soledi normal yolla hamile kalamazsin yumlar gelismiyo. Bende alıstirdim artik kendimi buna
Klomen 3 ay kullanisimm cnm dr arastirmaya baslicaz yavas yavas dedi bu gittigimde. iki ay daha klomen olmazsa rahim filmi isticem dedii tuplere bakariz dedii. 1 yila doldurcak agirdan aliyo yasim 30 cnm bide ben 4 cocuk istiyorum acele etmem lazimm :) olsa pitir pitir cikarcamm.ama isteee Dr direk soledi normal yolla hamile kalamazsin yumlar gelismiyo. Bende alıstirdim artik kendimi buna
ne yapalım canım sıkıldı ama off sizler napıyorsunuz kızlar
moral bozmak yok duayla sevgiyle beklicezHadi bakalım olmazsa hemen moral bozma çünkü ovulasyonun dönmesi belli bir süre alabiliyor
moral bozmak yok duayla sevgiyle beklicezhaptan sonraki ilk ay hamile kalmak pek sağlıklı değilmiş rahim zarı ince olduğu için ,sağlıkla sıhhatle gelsin tek isteğim beni yarı yolda bırakmasın meleğim en büyük duam bu şuan .birde ben hemen yumurtlamaya başladım sanırım yumurtlama ağrısını hissediyorum ben hap kullandığım zaman olmuyodu şimdi yine başladı 12. gün başlıyorum yumurtlamaya kasıklarım ağrıyo hatta daha önce merak edip ovulasyon testi aldım tam 12. gün iki tane kıpkırmızı çizgim vardı
inşallah olmazheyecanla belirsiz batımı bekliyorum ben şuan
inşallah olmaz
Pko polikistik over yani yumurtalar hepsi birden gelismeye calisiyo birbirlerini engelliyolar sonra kist olarak kaliyo yumurtalikta butun yumurtalarimi bosa harciyo yani vucut aradan biri firlayip buyuse olcak ama ilacsiz olmuyo o daneden gelişmiyormuş yumurtan bişey dedi mi o konuda
Pko polikistik over yani yumurtalar hepsi birden gelismeye calisiyo birbirlerini engelliyolar sonra kist olarak kaliyo yumurtalikta butun yumurtalarimi bosa harciyo yani vucut aradan biri firlayip buyuse olcak ama ilacsiz olmuyo o da
hoşgeldin canım :) başlayalım tabikide beklemeye gerek yok:) bende ikinci deneme sonunda bugün adet oldum umarım 3. denmede olur:) ben önce doktor a gittim ilk denememde alttan muayene oldum sorun yok gebelik için dedi bakalım.Kızlar merhaba.. Bende bu ay bebek çalışmalarına başlıyorum. SAT 10.03.2015. Umarım bu ay isteyen herkes bebişine kavuşur
ayyy ay evveeettt olcak bu iş hamiş olcaz sağlıklı şekildee olsun da napalım diğer ay olsun:)Hoşbulduk canım:) bende geçen ay kontrole gittim,alttan baktı banada. Herşey gayet güzel görünüyor hiçbir sıkıntı yok dedi. Kan testleri yaptırdı ve folik asite başlattı. Reglm dün bitti,bundan sonra hayırlısı inşallah..bu ay hayırlısıyla hamile kalırız inşallaahhh
evt olcak takipteyiz olcak o bebiş:) oyyy misss kokulu bebiş:) benim bugün ilk günüm adetteOlacak,ona inan:) senin son adetin nezaman.benimki daha yeni bitti,1ay bekliycem bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?