• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Arkadaşlar bende dün doktora gittim normal bi jinekolojik muayene ,göğüs kontrolü yaptırdım herşey normal görünüyor.bana bi tane doğal bi ilaç verdi prenesse vede bide hamilelere verilen bi vitamin verdi içinde folik asit varmış kullanmaya başlayacağım inş 8 Mart adet bekliyorum.martta maddi manevi hazırlıktan sonra nisan adetinden sonra inş bismillah deyip üstümüze düşeni yapacagız ..tabi zaman geçmiyor korunmayı hemen bırakmak istiyorum ama şu an düşükten sonra başladığım antidepresanın bitmesi lazım..herşey en hayırlı zamanda olur inş .. Ve hayırlı bi sağlıklı bi bebeğimiz olur inş

sorma canım, valla bu ay bebek yoksa da ben kolay kolay adet olamam herhalde. o kadar çok kendimi dinliyorum ki, bu stresten kesin gecikmem olcak :KK43:
İşte bu yaptıgımız çok yanlış yapmayalım ya başka şeyler mi düsünsek acaba ne mümkün dimi

Arkadaşlar bende dün doktora gittim normal bi jinekolojik muayene ,göğüs kontrolü yaptırdım herşey normal görünüyor.bana bi tane doğal bi ilaç verdi prenesse vede bide hamilelere verilen bi vitamin verdi içinde folik asit varmış kullanmaya başlayacağım inş 8 Mart adet bekliyorum.martta maddi manevi hazırlıktan sonra nisan adetinden sonra inş bismillah deyip üstümüze düşeni yapacagız ..tabi zaman geçmiyor korunmayı hemen bırakmak istiyorum ama şu an düşükten sonra başladığım antidepresanın bitmesi lazım..herşey en hayırlı zamanda olur inş .. Ve hayırlı bi sağlıklı bi bebeğimiz olur inş

canım göğüs muayeneni jinekoloğun mu yaptı yoksa başka bir doktora mı gittin?

kızlar dün doktra gittim. boğazımda iltihap vardı akıntı şeklindeydi dr günde 1 kere kullanmak üzere antibiyotik verdi kullanıyorum ama içm hiç rahat değil sizce napmam gerekiyor?? doktor ısrarla sonuna kadar devam et dedi :S:KK17::KK17::KK17:

kızlar dün doktra gittim. boğazımda iltihap vardı akıntı şeklindeydi dr günde 1 kere kullanmak üzere antibiyotik verdi kullanıyorum ama içm hiç rahat değil sizce napmam gerekiyor?? doktor ısrarla sonuna kadar devam et dedi :S:KK17::KK17::KK17:

Bazi durumlarda yarar zarar ilişkisi göz önünde bulundurularak antibiyotik kullanılabiliyor kullanmazsan bebek ve senin için daha kötü olacagini düşünmüştür doktorun kulan bence ya da çok kafan karistiysa bir doktora daha git

Bazi durumlarda yarar zarar ilişkisi göz önünde bulundurularak antibiyotik kullanılabiliyor kullanmazsan bebek ve senin için daha kötü olacagini düşünmüştür doktorun kulan bence ya da çok kafan karistiysa bir doktora daha git

Merhaba arkadaşlar bende 9 aydır bebek için uğraşıyorum tüm testlerimiz temiz, geçen ay hsg çektirdim oda çok şükür normal çıktı. İnşallah çok beklemeden bebişlerimize kavuşuruz:)

Merhaba arkadaşlar bende 9 aydır bebek için uğraşıyorum tüm testlerimiz temiz, geçen ay hsg çektirdim oda çok şükür normal çıktı. İnşallah çok beklemeden bebişlerimize kavuşuruz:)

İnşallah canım hayırlı olsun bir sorun da yokmuş vaktini bekliyor demek ki bebisin

İnşallah canım hayırlı olsun bir sorun da yokmuş vaktini bekliyor demek ki bebisin[/QU

Sağol canım güzel dileklerin için. 9 ay kısa bir süre gibi duruyor ama ben yaş faktöründen dolayı acele ediyorum. Bu süre içerisinde 4 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama maalesef olmadı. Hatta kist yaptı ilaç şimdi onun geçmesi için doğum kontrol hapı içiyorum. Önümüzde ki ay kist gitmiş olursa aşılama deneyeceğiz. Her şeyin bir vakti saati var Rabbim ol derse olacak. Tüm dualarım bebek hasreti çekenlere inşallah kimse çok beklemeden bebişine kavuşur :)

Amin canım inşallah doktorlara göre 9 ay kısa evet ama bir de yaşayanlara sormak lazım kısa mı uzun mu diye :) ben ilk aydan kalmıştım oğluma ama o bir ay bile çok uzun gelmişti. . Kaç yasindasin ki sen?

Amin canım inşallah doktorlara göre 9 ay kısa evet ama bir de yaşayanlara sormak lazım kısa mı uzun mu diye :) ben ilk aydan kalmıştım oğluma ama o bir ay bile çok uzun gelmişti. . Kaç yasindasin ki sen?
Evet yaşayan için o kadar uzun geliyor ki, bazen de utanıyorum yıllarca bebek hasreti çeken kardeşlerimiz var. Rabbim kimseyi aratmasın kucağını boş bırakmasın. 33 Yaşındayım canım ve ilk gebeliğim olacak, olursa inşallah.

Merhaba
Beni hatırlayaniniz varmi bilmiyorum ama size müjde vermek istedim.51 ile hamis olduğumu öğrendim. Batim 28 subat.test tarihim 26 subat. Evdeki testlerim pozitif çıktı. Silik olarak ama. Yumurtlamadan beri hiç kesilmeyen kremsi kokusuz akıntım ve ağır kaldirinca hissettiğim batmalarim en net belirtileriM. Rabbim isteyenlere nasip etsin bu duyguları. ....
Son bi belirtme. Ovu testim net koyuyken calisamadik.ondan 1 gün sonra 1 kez çalıştık. 14 subat ugurlu geldi :)

Back