- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
geç yumurtlayacaksın demek canımKızlar benim 13. Günüm ama hala ikinci çizgi silik de olsa yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geç yumurtlayacaksın demek canımKızlar benim 13. Günüm ama hala ikinci çizgi silik de olsa yok.
Ovülasyon testi kullanmadım canım. 16. Günde uzayan akıntı vardı,17. Gündede vardı. Sonra beyaz yapışkan akıntıya dönüştü. Yani 3-4 gün önce yumurtlama oldu. Benim günler hiç şaşmıyor ordan biliyorum 10 gün sonra bat günümovulasyonda pozitifi ne zaman gördün piki?![]()
İnşallah canımm,hepimiz alırız sırayla o haberi umarımmAyyyy hadi hayırlı haberler alırsın inşallah 1 haftaya.
İnşallaaahhhh :))o zaman 1 hafta 10 güne seninde güzel haberlerini alırız inşallah
Ovülasyon testi kullanmadım canım. 16. Günde uzayan akıntı vardı,17. Gündede vardı. Sonra beyaz yapışkan akıntıya dönüştü. Yani 3-4 gün önce yumurtlama oldu. Benim günler hiç şaşmıyor ordan biliyorum 10 gün sonra bat günüm
Ovulasyon testi yapıcam da canım Yasmin kullanıcam ya bu ay. Bebeğimmm sen de Bırakma kendini bak. Folik asitini ilacını kullan güzelce o zaman kendini de daha iyi hissedersin diye düşünüyorum. Hem Bebeğin de sağlıklı gelsin sen sağlıklı ol ki. Hadi gayret biraz toparlanalım beraber bebişlerimiz gelsinbenim de kaşıntım var biraz sanırım tahriş oldusıkıntılardayım. yumurta takibi yaptır bari bu ay şimdi ne zaman yumurtlayacağını bilmen zor olur veya ovulasyon testi kullan canım.
folik asiti düşük yaptığımda bırakmıştım dün akşam yine başlayayım dedim içimden gelmedi tiroid ilacımı da bıraktım saldım kendimi anlayacağın
Evet folik asit iki haftadır kullanıyorum. Sigara içiyorum ama antidepresan kullanıyorum Dr. Hamile kalınca bırak dedieğrisini doğrusunu düşündükten sonra karar tabi ki senin istiyorsan dikkatli bir şekilde kalırsın hayırlısı olsun, folik asit vitamin vs başladın mı peki? sigara kullanıyorsan onu da bırakman güzel olur. ben yeni düşük yaptım bir iki hafta sonra tekrar hazırlanmaya başlıcam ben de ağustos gibi filan düşünüyorum tekrar.
Salma canımmm kendini.. Ama bi süre boşver kendini topla.. Regl ol bakalım ondan sonra tertemiz bi sayfa aç unut herşeyi vee tekrar başla hazırlıklara..benim de kaşıntım var biraz sanırım tahriş oldusıkıntılardayım. yumurta takibi yaptır bari bu ay şimdi ne zaman yumurtlayacağını bilmen zor olur veya ovulasyon testi kullan canım.
folik asiti düşük yaptığımda bırakmıştım dün akşam yine başlayayım dedim içimden gelmedi tiroid ilacımı da bıraktım saldım kendimi anlayacağın
Canım yasmini 21 gün kullanıcaksın sonra devam etmeyeceksin dimi ? Ona hiç güvenme,ilk ay koruyucu etkisi olmaz ek bi korunma yöntemi gerekir. Sen folic asitini al zararı yokki onun. Kanaman bitsin yumurtlamayı yakala sonrası allaha kalmış artık :)Ovulasyon testi yapıcam da canım Yasmin kullanıcam ya bu ay. Bebeğimmm sen de Bırakma kendini bak. Folik asitini ilacını kullan güzelce o zaman kendini de daha iyi hissedersin diye düşünüyorum. Hem Bebeğin de sağlıklı gelsin sen sağlıklı ol ki. Hadi gayret biraz toparlanalım beraber bebişlerimiz gelsin![]()
Geçen ay o testleri yaptım stres oldum hetalde resmen akıntım yoktu yaa,bu ay saldım gitti bakalım. Adet olman normale göre 10 gün kadar gecikebilir ve biraz ağrılı bi adet olabiliren doğru tespit o zaten ayırt edebiliyorsan ovulasyon testine filan gerek yok :) ben de sıkı takipteyim ne zaman regl olacağım düşükten sonra çok merak ediyorum.
Yok canım devam etmicem hatta ben kanamam kesilince bile hemen bırakmayı düşünüyorum. Ilk ay koruyucu etkisi olmadığını bilmiyodum tamam o zaman iyi oldu bu :) canım peki o 21 günü tamamlamasam olur di mi?Canım yasmini 21 gün kullanıcaksın sonra devam etmeyeceksin dimi ? Ona hiç güvenme,ilk ay koruyucu etkisi olmaz ek bi korunma yöntemi gerekir. Sen folic asitini al zararı yokki onun. Kanaman bitsin yumurtlamayı yakala sonrası allaha kalmış artık :)
Doktorun ne dedi ? 21 gün kullanıp 7 gün ara veriyorsun normalde. O 7 günlük arAda regl oluyorsun. Sen sadece kesmek için kullanacaksan kesilene kadar içmen yeterli olur ve hiçbir koruyu etkisi olmaz. Ama doktor ne dediyse onu dinle bence,bişey demediysede kaç gün içeyim diye sor :))Yok canım devam etmicem hatta ben kanamam kesilince bile hemen bırakmayı düşünüyorum. Ilk ay koruyucu etkisi olmadığını bilmiyodum tamam o zaman iyi oldu bu :) canım peki o 21 günü tamamlamasam olur di mi?
bende Allah nasip ederse bu sene 2. bebeğimi istiyorum...lohusa setleri bu sene moda gokkusagitasarim67 instgram hesabı inceleyin....
Canım doktor bunu kullan kanaman kesilir dedi. Mutlaka şu kadar kullan falan demedi. Aman ben bırakırım kesilince :)Doktorun ne dedi ? 21 gün kullanıp 7 gün ara veriyorsun normalde. O 7 günlük arAda regl oluyorsun. Sen sadece kesmek için kullanacaksan kesilene kadar içmen yeterli olur ve hiçbir koruyu etkisi olmaz. Ama doktor ne dediyse onu dinle bence,bişey demediysede kaç gün içeyim diye sor :))
Sen bilirsin canımm :) folic asitide ihmal etme,başla onada..Canım doktor bunu kullan kanaman kesilir dedi. Mutlaka şu kadar kullan falan demedi. Aman ben bırakırım kesilince :)
Ovulasyon testi yapıcam da canım Yasmin kullanıcam ya bu ay. Bebeğimmm sen de Bırakma kendini bak. Folik asitini ilacını kullan güzelce o zaman kendini de daha iyi hissedersin diye düşünüyorum. Hem Bebeğin de sağlıklı gelsin sen sağlıklı ol ki. Hadi gayret biraz toparlanalım beraber bebişlerimiz gelsin![]()
Evet
Evet folik asit iki haftadır kullanıyorum. Sigara içiyorum ama antidepresan kullanıyorum Dr. Hamile kalınca bırak dedi
Geçen ay o testleri yaptım stres oldum hetalde resmen akıntım yoktu yaa,bu ay saldım gitti bakalım. Adet olman normale göre 10 gün kadar gecikebilir ve biraz ağrılı bi adet olabiliradet dönemini bitirdikten sonra daha iyi hissedeceksin kendini
![]()
lohusa setleri bu sene moda gokkusagitasarim67 instgram hesabı inceleyin....