2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Evet
eğrisini doğrusunu düşündükten sonra karar tabi ki senin istiyorsan dikkatli bir şekilde kalırsın hayırlısı olsun, folik asit vitamin vs başladın mı peki? sigara kullanıyorsan onu da bırakman güzel olur. ben yeni düşük yaptım bir iki hafta sonra tekrar hazırlanmaya başlıcam ben de ağustos gibi filan düşünüyorum tekrar.
Evet folik asit iki haftadır kullanıyorum. Sigara içmiyorum ama antidepresan kullanıyorum Dr. Hamile kalınca bırak dedi

Çok doğru söylüyorsun canım. Benim eşimin de ailesinde soranlar oluyordu. Biz zaten istemedik ilk 1 yıl bebek. Eşime rahatsız olduğumu söyledim, kayınvalidemle konuşmuş. Şimdi konuyu açan olursa kayınvalidem ağızlarına tıkıyor lafı.
benim kayınvalidem epey uzakta soruyorlar mı soranlara ne diyor hiç bilmiyorum, kendileri taciz ediyorlar daha çok 'inşallah sizin de olur' 'size de nasip olur' falan gibi sürekli. eşim de burda çocuk mu yapılır kim bakacak filan diye geçiştiriyordu. bitane akrabası da işi ilerletip ya olmazsa herkes korunuyor sonra da çocukları olmuyor filan gibi salak saçma bişey söyledi ben de olmayacaksa hiçbi zaman zaten olmaz deyip susturdum resmen mahalle baskısı.

benim kayınvalidem epey uzakta soruyorlar mı soranlara ne diyor hiç bilmiyorum, kendileri taciz ediyorlar daha çok 'inşallah sizin de olur' 'size de nasip olur' falan gibi sürekli. eşim de burda çocuk mu yapılır kim bakacak filan diye geçiştiriyordu. bitane akrabası da işi ilerletip ya olmazsa herkes korunuyor sonra da çocukları olmuyor filan gibi salak saçma bişey söyledi ben de olmayacaksa hiçbi zaman zaten olmaz deyip susturdum resmen mahalle baskısı.

Ayyy onu bana da diyen oldu. Çocuksuz evlilik mi olur gibi bir şey. Ben de kocamla çocuk doğurmak için değil, onu sevdiğim için evlendim diyorum. En saçma bakış açısı.

Aynen öyle sürekli yok nedenmiş doktor bişey demedi mi ne oldu nasıl oldu sorup duruyolar zaten canım yanmış bide onlara anlatıyorum, yok şu ilacı kullanmadın mı ben hamileliğimde onu kullandım bilmem ne sanki bilerek düşürdüm bi rahat bırakın dimi giden gitmiş artık geçmiş olsun de sus ama malesef.
Herkes sanki gün aşırı bebek doğuruyor gibi... Türkler olarak çok karışıyoruz birbirimizin hayatına

Ayyy onu bana da diyen oldu. Çocuksuz evlilik mi olur gibi bir şey. Ben de kocamla çocuk doğurmak için değil, onu sevdiğim için evlendim diyorum. En saçma bakış açısı.
Süper cevap Sseni pek bi hazır cevap gördün lavincim... Senin burcun ne yahu

En kötüsü ne biliyor msnz
şu yaşadığım Ekim sonu bebek düştü.. Burdaki doktorum küçük ilaçla düşer dedi ama bebek 12 haftalıkta sata göre... Evde normal doğum gibi 6 saat sancı ile yoğun kanama ile düşürdüm.. Gelen pıhtılar yumurta gibiydi sonrasında işyerinde olanlar ve antidepresanla başladım... Tabi yurtdışı olunca ailelere anlatmadık hiç bişi üzülmesinler diye . Deli gibi bebek istiyorum ama Dr 6 ay kullan ilaçla bebek düşünme dedi...gün sayfım resmen Nisan'a kadar.. Tabi bu süreçte benden iki ay önce hamile kalan eltim doğum yaptı benden bi yıl sonra evlenen ablam hamile oldu... Ve okadar üzücü ki.. Onların sevincini bile paylaşanıyprum... Ben ilaç kullanırken bundan habersiz kavınvaliden beni bebeklere özendirmeye çalışıyor sanıyor ki istemiyorum ...istemediğimi sanıp.. Işte eltimin bebeğini görmeye gitti aman nede tatlı nede şirin deyip anlatıyor... Hadi artık sizdende bekliyoruz.. Ama kadün bilmiyoki ne kadar ağladığımı... Bütün planlarını yapmışsın yıllarca hayalini kurduğun Paris'e gideceksin pasaportun çalınıyor...bu gibi bişey... Hamile kıyafetleri aşmışsın herşeyi doğuma göre planlamışsn... Evi bile... Bi anda dehşet fiziksel acılar sancılar gözyaşları üstüne seni anlamayan işverenler... Be elinizde hi bişi yok hani doğumdan sonra bütün acılar bebeği görünce unutuluyorya bumda öyle bişey yok...bebek ol
Velhasıl sen istiyorsun ama insanalara durumu anlatamıyorsun zamana ihtiyaç olduğunu... Kimseyi bu konuda sıkıştırmak soru sormak doğru değil şimdi çocuğu olmayanları daha iyi anlıyorum...

eşimin memleketine gidicez bir ay sonra bakalım beni neler bekliyor, artık cinnete gelip tersler miyim dalgaya mı alırım bilmiyorum..

Arkadaşlar kimseyi korkutmak için yazmadım etkilenmeyin kader de varmış.. Biraz ayrıntılı yazmışım düşük kısmını...

Deruchette Deruchette _Unicorn_ _Unicorn_ kızlaar nasılsınız ? Görüşemedik epeydir:KK43: okudum hep mesajlarınızı.. _Unicorn_ _Unicorn_ bugun git mutlaka doktora bizide haberdar et canımm
Canım gittim geldim. Teste baktı evet düşük yapmışsın dedi. Kan değerlerine baktı her şey normal düşük görünmüyo dedi ben de anlamadım inan. Kanamam hala devam ediyo. Yasmin kullan dedi. Öyle canım

Canım gittim geldim. Teste baktı evet düşük yapmışsın dedi. Kan değerlerine baktı her şey normal düşük görünmüyo dedi ben de anlamadım inan. Kanamam hala devam ediyo. Yasmin kullan dedi. Öyle canım

Allah Allah çok ilginç bir durum yaşadığın. İnşallah sonrasında bebişle uzun süre kanama görmezsin.

Gecikme kaç gündü canım
Canım 3 gün falan gecikmişti canım. Testi bi hafta öncesinde yapmıştım. Doktor testi görünce evet ikinci çizgi var düşük yapmış olabilirsin dedi. Kana bakınca da düşük görünmüyo gebelik de yok dedi. Ben 20 gün önce düşük yapmış olsam bugün kanda belli olur mu ki?

Geçmiş olsun canım.. Farkına varmadan olması en iyi tarafı heralde.. Ama yinede üzücü.. Hayırlısı artık ne diyelimm.. Kullan yasminide kesilsin artık kanaman,sonrada bebiş gelir sağlıkla inşallah

Geçmiş olsun canım.. Farkına varmadan olması en iyi tarafı heralde.. Ama yinede üzücü.. Hayırlısı artık ne diyelimm.. Kullan yasminide kesilsin artık kanaman,sonrada bebiş gelir sağlıkla inşallah
Hayırlısı canım evet. Kullanıcam ya artık hiç halim kalmadı inan ki. Ben iyi olayım da bebiş de sağlıklı gelsin

Canım 3 gün falan gecikmişti canım. Testi bi hafta öncesinde yapmıştım. Doktor testi görünce evet ikinci çizgi var düşük yapmış olabilirsin dedi. Kana bakınca da düşük görünmüyo gebelik de yok dedi. Ben 20 gün önce düşük yapmış olsam bugün kanda belli olur mu ki?

sanırım beta hcg değeri hemen sıfırlanmıyo bunu söylediğine göre. yoksa nasıl anlayacak ?

Back