2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

İçimden gelmiyor ya sanki hevesim kaçtı gibi, mayısın son haftası tayin yerlerimiz açıklanacak bakalım ondan sonra başlarım belki.

dilerim hemen hamile kalırsın

bakalım bekliyorum heyecanla ne olacak şurdan bi gitsem de düzene girse yine adetlerim resmen vücudumun normal dengesi bozuldu , bilmiyorum stresten mi yoksa nükleer santral etkisi mi burda bide hiç bebek de yaşamıyo doğru düzgün herkes düşük yapıyo ya da acayip acayip bebekler doğuyo eşimin iş arkadaşlarından ikisiyle aynı zamanda hamile kaldık birinin kalbi atmadı diğer arkadaşla benim de bebeğimiz düştü. bi kaç ay önce de başka bi arkadaş hamile kalmıştı onunki de düştü ondan öncesinde de 20 haftalık anomalili bebek doğurdu öldü.

Bana da doktor doğu-güneydoğuda ırak-iran savaşlarında kullanılan nükleer silahların hala etkisinin sürdüğünü ve erkeklerde özellikle sperm kalitesinde ciddi düşüklük olduğunu söylemişti.

lütfen topiğimizin içine turp sıkma reklamını başka yerlerde yap.[/QU
Bu tarz bir paylaşımı nerede yapmam uygun olur...Madem bu kadar vavukatlık yapıyorsunuz siz söyleyin..bende anneyim bebek planlıyorum..bu tarz uğraşlarımda var neden sizi rahatsız etti...

lütfen topiğimizin içine turp sıkma reklamını başka yerlerde yap.
Bu tarz bir paylaşımı nerede yapmam uygun olur...Madem bu kadar vavukatlık yapıyorsunuz siz söyleyin..bende anneyim bebek planlıyorum..bu tarz uğraşlarımda var neden sizi rahatsız etti...

Konu dışı paylaşım yapmak ve reklam amaçlı mesajlar atmak yasak arkadaşım.

Ama el emekleri bölümünden ürünlerini tanıtabilirsin.

İçimden gelmiyor ya sanki hevesim kaçtı gibi, mayısın son haftası tayin yerlerimiz açıklanacak bakalım ondan sonra başlarım belki.

dilerim hemen hamile kalırsın

bakalım bekliyorum heyecanla ne olacak şurdan bi gitsem de düzene girse yine adetlerim resmen vücudumun normal dengesi bozuldu , bilmiyorum stresten mi yoksa nükleer santral etkisi mi burda bide hiç bebek de yaşamıyo doğru düzgün herkes düşük yapıyo ya da acayip acayip bebekler doğuyo eşimin iş arkadaşlarından ikisiyle aynı zamanda hamile kaldık birinin kalbi atmadı diğer arkadaşla benim de bebeğimiz düştü. bi kaç ay önce de başka bi arkadaş hamile kalmıştı onunki de düştü ondan öncesinde de 20 haftalık anomalili bebek doğurdu öldü.
Tayin yeriniz açıklansın bakalum,sonra herşey yoluna girer sen sıkma canını.. Hevesin kaçmış gibi şuanda ama toparlsnınca daha çok isteyeceksin. :))

Konu dışı paylaşım yapmak ve reklam amaçlı mesajlar atmak yasak arkadaşım.

Ama el emekleri bölümünden ürünlerini tanıtabilirsin.
Sizin gibi kibarca uyarıda bulunulsaydı özür diler sadece bebek planlarımı yazardım...Kibar uyarınız için teşekkürler..foruma daha bu sabah üye oldum...

Bebek planlıyorsanız aramıza hoşgeldiniz,reklam yapacaksanız başka topiğe gidin lütfen.. Zaten niyetiniz buysa aramızda barınamazsınız..bu davranış topikteki herkesi rahatsız edecektir şüpheniz olmasın..

Sizin gibi kibarca uyarıda bulunulsaydı özür diler sadece bebek planlarımı yazardım...Kibar uyarınız için teşekkürler..foruma daha bu sabah üye oldum...

Olabilir yeni üyelikte böyle şeyler ama başka topiclere de böyle mesajlarla başlamayın. Selam verip orada bulunma amacınızı yazmalısınız, yaptığınız emekleriniz için de facebook,instagram gibi yerleri kaynak göstermeyin.
O topicte bulunma amacınız farklı görünür çünkü burdaki gibi.

Bebek planlıyorsanız aramıza hoşgeldiniz,reklam yapacaksanız başka topiğe gidin lütfen.. Zaten niyetiniz buysa aramızda barınamazsınız..bu davranış topikteki herkesi rahatsız edecektir şüpheniz olmasın..
bir yukarıda verdim cevabını hanım efendi...

Olabilir yeni üyelikte böyle şeyler ama başka topiclere de böyle mesajlarla başlamayın. Selam verip orada bulunma amacınızı yazmalısınız, yaptığınız emekleriniz için de facebook,instagram gibi yerleri kaynak göstermeyin.
O topicte bulunma amacınız farklı görünür çünkü burdaki gibi.
Haklısınız amacım farklı algılandı reklama girdi...

Bebek planlıyoruz...kızım 6 yaşını bitirmek üzere geç bile kaldım tabi bu düşünce kendime ait...Ayın 30 na doğru regli olmam lazım hesaplamalarıma göre...bakalım henüz bir belirti yok bu haftasonu bebişin varlığını öğrenebilirim gibi geliyor...bakalım rabbimden hayırlısı...

reklam yasak, kadınlar kulübüne üye olurken kuralları okumamışsınız veya dikkate almamışsınız.

reklam yasak, kadınlar kulübüne üye olurken kuralları okumamışsınız veya dikkate almamışsınız.
evet okumadım...bu konudaki hata benim hatam...bu kadar inciticimi uyarı yapmanız gerekirdi...hepimiz kadınız anneyiz en büyüğü insanız ...

Bana da doktor doğu-güneydoğuda ırak-iran savaşlarında kullanılan nükleer silahların hala etkisinin sürdüğünü ve erkeklerde özellikle sperm kalitesinde ciddi düşüklük olduğunu söylemişti.

aynen o da olabilir, bir de ermenistan nükleer santralinden diyorlar. hava dolaşımı pek olmuyor biraz çukurda kalıyoruz havasının çok kirli olduğu da kanıtlanmış. korkunç bir şey nükleer santral :(

Hadi bakalım hayırlısı bundan sonra :) günlerimiz hemen hemen aynıydı ama değişti artık :KK43: 10 gün kaldı benim bakalım nolacak :) bi sonraki dönemde seni yakalayabilirim belki :))
Evet canım maalesef benimki karmakarışık oldu :KK43: hadi bakalım inşallah 10 gün sonra çok güzel haberler alırız senden sonra da ben gelirim arkandan :)

Back