- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
geç yumurtlayacaksın demek canım
Yumurtlayayım da geç olsun önemli değil:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geç yumurtlayacaksın demek canım
İçimden gelmiyor ya sanki hevesim kaçtı gibi, mayısın son haftası tayin yerlerimiz açıklanacak bakalım ondan sonra başlarım belki.
dilerim hemen hamile kalırsın
bakalım bekliyorum heyecanla ne olacak şurdan bi gitsem de düzene girse yine adetlerim resmen vücudumun normal dengesi bozuldu , bilmiyorum stresten mi yoksa nükleer santral etkisi mi burda bide hiç bebek de yaşamıyo doğru düzgün herkes düşük yapıyo ya da acayip acayip bebekler doğuyo eşimin iş arkadaşlarından ikisiyle aynı zamanda hamile kaldık birinin kalbi atmadı diğer arkadaşla benim de bebeğimiz düştü. bi kaç ay önce de başka bi arkadaş hamile kalmıştı onunki de düştü ondan öncesinde de 20 haftalık anomalili bebek doğurdu öldü.
lütfen topiğimizin içine turp sıkma reklamını başka yerlerde yap.[/QU
Bu tarz bir paylaşımı nerede yapmam uygun olur...Madem bu kadar vavukatlık yapıyorsunuz siz söyleyin..bende anneyim bebek planlıyorum..bu tarz uğraşlarımda var neden sizi rahatsız etti...
Bu tarz bir paylaşımı nerede yapmam uygun olur...Madem bu kadar vavukatlık yapıyorsunuz siz söyleyin..bende anneyim bebek planlıyorum..bu tarz uğraşlarımda var neden sizi rahatsız etti...lütfen topiğimizin içine turp sıkma reklamını başka yerlerde yap.
Bu tarz bir paylaşımı nerede yapmam uygun olur...Madem bu kadar vavukatlık yapıyorsunuz siz söyleyin..bende anneyim bebek planlıyorum..bu tarz uğraşlarımda var neden sizi rahatsız etti...
Tayin yeriniz açıklansın bakalum,sonra herşey yoluna girer sen sıkma canını.. Hevesin kaçmış gibi şuanda ama toparlsnınca daha çok isteyeceksin. :))İçimden gelmiyor ya sanki hevesim kaçtı gibi, mayısın son haftası tayin yerlerimiz açıklanacak bakalım ondan sonra başlarım belki.
dilerim hemen hamile kalırsın
bakalım bekliyorum heyecanla ne olacak şurdan bi gitsem de düzene girse yine adetlerim resmen vücudumun normal dengesi bozuldu , bilmiyorum stresten mi yoksa nükleer santral etkisi mi burda bide hiç bebek de yaşamıyo doğru düzgün herkes düşük yapıyo ya da acayip acayip bebekler doğuyo eşimin iş arkadaşlarından ikisiyle aynı zamanda hamile kaldık birinin kalbi atmadı diğer arkadaşla benim de bebeğimiz düştü. bi kaç ay önce de başka bi arkadaş hamile kalmıştı onunki de düştü ondan öncesinde de 20 haftalık anomalili bebek doğurdu öldü.
Sizin gibi kibarca uyarıda bulunulsaydı özür diler sadece bebek planlarımı yazardım...Kibar uyarınız için teşekkürler..foruma daha bu sabah üye oldum...Konu dışı paylaşım yapmak ve reklam amaçlı mesajlar atmak yasak arkadaşım.
Ama el emekleri bölümünden ürünlerini tanıtabilirsin.
Bebek planlıyorsanız aramıza hoşgeldiniz,reklam yapacaksanız başka topiğe gidin lütfen.. Zaten niyetiniz buysa aramızda barınamazsınız..bu davranış topikteki herkesi rahatsız edecektir şüpheniz olmasın..Bu tarz bir paylaşımı nerede yapmam uygun olur...Madem bu kadar vavukatlık yapıyorsunuz siz söyleyin..bende anneyim bebek planlıyorum..bu tarz uğraşlarımda var neden sizi rahatsız etti...
Sizin gibi kibarca uyarıda bulunulsaydı özür diler sadece bebek planlarımı yazardım...Kibar uyarınız için teşekkürler..foruma daha bu sabah üye oldum...
bir yukarıda verdim cevabını hanım efendi...Bebek planlıyorsanız aramıza hoşgeldiniz,reklam yapacaksanız başka topiğe gidin lütfen.. Zaten niyetiniz buysa aramızda barınamazsınız..bu davranış topikteki herkesi rahatsız edecektir şüpheniz olmasın..
Haklısınız amacım farklı algılandı reklama girdi...Olabilir yeni üyelikte böyle şeyler ama başka topiclere de böyle mesajlarla başlamayın. Selam verip orada bulunma amacınızı yazmalısınız, yaptığınız emekleriniz için de facebook,instagram gibi yerleri kaynak göstermeyin.
O topicte bulunma amacınız farklı görünür çünkü burdaki gibi.
Devam ediyorum canım folik asite :)Sen bilirsin canımm :) folic asitide ihmal etme,başla onada..
Okuduk cevabınızı HANIMEFENDİbir yukarıda verdim cevabını hanım efendi...
Hadi bakalım hayırlısı bundan sonra :) günlerimiz hemen hemen aynıydı ama değişti artıkDevam ediyorum canım folik asite :)
neden bu kadar asabi yada incitici olunuyor...Okuduk cevabınızı HANIMEFENDİ
evet okumadım...bu konudaki hata benim hatam...bu kadar inciticimi uyarı yapmanız gerekirdi...hepimiz kadınız anneyiz en büyüğü insanız ...reklam yasak, kadınlar kulübüne üye olurken kuralları okumamışsınız veya dikkate almamışsınız.
Bana da doktor doğu-güneydoğuda ırak-iran savaşlarında kullanılan nükleer silahların hala etkisinin sürdüğünü ve erkeklerde özellikle sperm kalitesinde ciddi düşüklük olduğunu söylemişti.
Evet canım maalesef benimki karmakarışık olduHadi bakalım hayırlısı bundan sonra :) günlerimiz hemen hemen aynıydı ama değişti artık10 gün kaldı benim bakalım nolacak :) bi sonraki dönemde seni yakalayabilirim belki :))