2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

En kötüsü ne biliyor msnz
şu yaşadığım Ekim sonu bebek düştü.. Burdaki doktorum küçük ilaçla düşer dedi ama bebek 12 haftalıkta sata göre... Evde normal doğum gibi 6 saat sancı ile yoğun kanama ile düşürdüm.. Gelen pıhtılar yumurta gibiydi sonrasında işyerinde olanlar ve antidepresanla başladım... Tabi yurtdışı olunca ailelere anlatmadık hiç bişi üzülmesinler diye . Deli gibi bebek istiyorum ama Dr 6 ay kullan ilaçla bebek düşünme dedi...gün sayfım resmen Nisan'a kadar.. Tabi bu süreçte benden iki ay önce hamile kalan eltim doğum yaptı benden bi yıl sonra evlenen ablam hamile oldu... Ve okadar üzücü ki.. Onların sevincini bile paylaşanıyprum... Ben ilaç kullanırken bundan habersiz kavınvaliden beni bebeklere özendirmeye çalışıyor sanıyor ki istemiyorum ...istemediğimi sanıp.. Işte eltimin bebeğini görmeye gitti aman nede tatlı nede şirin deyip anlatıyor... Hadi artık sizdende bekliyoruz.. Ama kadün bilmiyoki ne kadar ağladığımı... Bütün planlarını yapmışsın yıllarca hayalini kurduğun Paris'e gideceksin pasaportun çalınıyor...bu gibi bişey... Hamile kıyafetleri aşmışsın herşeyi doğuma göre planlamışsn... Evi bile... Bi anda dehşet fiziksel acılar sancılar gözyaşları üstüne seni anlamayan işverenler... Be elinizde hi bişi yok hani doğumdan sonra bütün acılar bebeği görünce unutuluyorya bumda öyle bişey yok...bebek ol
Velhasıl sen istiyorsun ama insanalara durumu anlatamıyorsun zamana ihtiyaç olduğunu... Kimseyi bu konuda sıkıştırmak soru sormak doğru değil şimdi çocuğu olmayanları daha iyi anlıyorum...

benim de yaşadıklarım böyle canım çok benziyor.. ben senin kadar çok istemedim planlı değildi ama hala aklıma geldikçe deli gibi ağlıyorum

benim de yaşadıklarım böyle canım çok benziyor.. ben senin kadar çok istemedim planlı değildi ama hala aklıma geldikçe deli gibi ağlıyorum
ağlama :( hiç kıyamam,sağlıklı değilmiş yoksa bırakır mıydı seni....

Iyiyim canım çok şükür kanamam azalmış baya sevindim :) sen nasılsın canım?

benim de kaşıntım var biraz sanırım tahriş oldu :oops: sıkıntılardayım. yumurta takibi yaptır bari bu ay şimdi ne zaman yumurtlayacağını bilmen zor olur veya ovulasyon testi kullan canım.

folik asiti düşük yaptığımda bırakmıştım dün akşam yine başlayayım dedim içimden gelmedi tiroid ilacımı da bıraktım saldım kendimi anlayacağın

Back