adetli iken yumurtlama olmaz diye biliyorum arkadaşım
Teşekkür ederim canım.. Ne hayatlar görüyosun,neleriyle uğraşıyosun.. Gerçekten zor iş..Ayy doğru valla senin işin de zor Allah yardımcın olsun canım kim bilir neleri geliyordur
Teşekkür ederim canım.. Ne hayatlar görüyosun,neleriyle uğraşıyosun.. Gerçekten zor iş..
:)))) aminn canımm aminn.. Sadece boşamıyoum ama korkma yaaa :))Allah yolumuzu sana düşürmesin tabi iş için :))
Bilgli hamişler cevap versinler canımm,ben folic-1 kullanıyorum onu yazdı doktorKIZLAR ACİL CEVAP YAZABİLİRMİSİNİZ DOKTORA GİTTİM DOKTOR FOLİO 120 DİYE BİR FOLİK ASİT YAZDI.
B12 TAKVİYE Sİ VARMIŞ. OĞLUMDA FOLİC PLUS ALMIŞTIM 90 LI. ONDADA KALSYUM TAKVİYELİ. HANGİSİNİ ALSAM
Öyle düşünmeye çalışıyorum canım inşallah temizlenir biter bi an önce :)İçme sakın süreci niye bozacaksin hormon yüklü onların hepsi durduk yere hormon alma sakın biliyorum çok sıkıcı pedle dolaşmak ama güzel tarafından bak sorun yok rahmin temizleniyor ne güzel
yeni geldim dışarıdaydım canım :))nasılsınız arkadaşlar
hemşom bugünde test yaptın mı
yeşimcim bende onu kulanıyorum:) gebeliği düşündüğümden beri b 12 ve folik asit bide ıyot var içinde bitirdim yensini aldım hamileyim diye :)Bilgli hamişler cevap versinler canımm,ben folic-1 kullanıyorum onu yazdı doktor
rabbim çalışmalarını boş bırakmasın inşallah canım:)Herkese çok günaydınlar.... Hayırlı sabahlar... Bende Burdayım... Denemeler başladı.. Iki kere denedik umarım bügünde deneriz...adetin 16 günümdeym yani kritik bir gün.. Yumurtlamam düzenli..geçen yaz ki vajinal muayenede Dr anatomik yapın gebeliğe çok uygun dedi ve nitekim ki geçen sene ilk denemede bebiş geldi.. Gerçi düştü ama.. Bakalım bu ay heyecan yapmak istemiyorm beklemek sıkıcı..ama bu ay gelirse ne ala gelmezse sorun değil hayırlısı ile gelsin ben biraz stresli bi tipim özellikle eşimle olan konularda..bu nedenle en uygun zaman da gelsin.. Bide arkadaşlar mübarek gün ve gecelerdeyiz yani güzel bi zamanda bebişler rahme düşecek birleşme esnasında euzu besmeleyi unutmayalım çünki şeytanda işe karışıyor ve doğacak çocuğu etkiliyor..aklıma geldiği gibi yazdım. Bide folik asit kullanıyorum ve bide decavit.. B12 eksikte
ayyy yeşime yazmışım:))KIZLAR ACİL CEVAP YAZABİLİRMİSİNİZ DOKTORA GİTTİM DOKTOR FOLİO 120 DİYE BİR FOLİK ASİT YAZDI.
B12 TAKVİYE Sİ VARMIŞ. OĞLUMDA FOLİC PLUS ALMIŞTIM 90 LI. ONDADA KALSYUM TAKVİYELİ. HANGİSİNİ ALSAM
Hala adet olmadm ama dün 1-2 damla kanama yaşadm yarın test yapıcam dua edin .kızlar unuttuğum olduysa kusuruma bakmayın hatırlatırsanız hemen düzeltir/eklerim.. bu arada hamile sayımız artıyor hepsine bin maşallah
Teşekkür ederim canım ne yapalım kısmet olmadı.
ayyy yeşime yazmışım:))
evet canım bende onu kullanıyorum:)) benim b 12 de ıy folık asıtte ıyı hatta sınırın ustunde hepsı onun sayesındemı bılmıyorum ama normalde zaten ıyıydı bıde ıcınde ıyot var hepsı oldugu ıcın ben onu kullanıyorum
Teşekkür ederim canım ama moralim bozuk kasigim hafif ağrıyor bastirinca acıyorCanım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim canım ama moralim bozuk kasigim hafif ağrıyor bastirinca acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?