2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ayy ne biliim daha kabullenemedim sanırım görmeden inanamayacağım:)) bi de bugün bir öğrencimi kucağıma kaldırdım boş bulunup kahverengi bir lekelenme olmuş, bi de düşük riskim var trioid hastası olduğum için:KK43:( moda giremedim daha
dr dan daha randevu almadım cnm bu hft içi düşünüyorum daha dr araştırıyorum

Amannnn dikkat et kendine. Artık hamile moduna girsen iyi olur:)

Dikkat et canım benim çocuk kucaklayacak dönemde değilsin ama tiroid de var madem dr işini geciktirme bir an önce git iyisini sonra da bulursun ben dogurana kadar kaç dr gezdim :)
haklısın cnm ilkin de pek araştırmadan gittim bir dr a gerçi çok övdükleri bir dr du ama gene de pişman oldum bunda da öyle olsun istemiyorum:(((
hayırlısı artık canım dikkat etmeye çalışcam inşallah

günaydın canlarım
eşimi işe gönderdim ben bilgisayar başına :)
gece menapoza girmiş gibi yandım resmen:) uyku zor tuttu hatta tutmadı sayılır heyecandan uyuyamadım doğru dürüst ya:)

günaydın canlarım
gece menapoza girmiş gibi yandım resmen:) uyku zor tuttu hatta tutmadı sayılır heyecandan uyuyamadım doğru dürüst ya:)
Canım tebrikleer:) sağlıklı güzel bir bebişin olur inşallah.. Dikkat et kendine bundan sonra,bizlerede dua et olur mu :)

Günaydınlar kızlar.
Reglimin 2. gününden beri bal-çörekotu-tarçın kürü uyguluyorum yumurtlamak için.
Bugün çok fena midem bulandı sabah, aç karna dokundu sanırım. Ama aç karna yemek gerekiyor ir taraftan da.
Sonra düşündüm gebelikte de böyle mi olacak, çok zor diye. Ben mide bulantısı konusunda biraz fazla hassasım da. Neyse olsun da midem debulanırsa başımın üstüne.

günaydın canlarım

Ayyyy bebiş ben burdayım, vücuduna yerleşiyorum diyor işte.

:KK46:

Günaydınlar kızlar.
Reglimin 2. gününden beri bal-çörekotu-tarçın kürü uyguluyorum yumurtlamak için.
Bugün çok fena midem bulandı sabah, aç karna dokundu sanırım. Ama aç karna yemek gerekiyor ir taraftan da.
Sonra düşündüm gebelikte de böyle mi olacak, çok zor diye. Ben mide bulantısı konusunda biraz fazla hassasım da. Neyse olsun da midem debulanırsa başımın üstüne.

Ayyyy bebiş ben burdayım, vücuduna yerleşiyorum diyor işte.

:KK46:
canım benim miden bulanıyorsa hemen arkasına azıcık limon sür geçer hemen diye düşünüyorum:)

ayyy bebeişim inşallah sağlıklıdır

canım benim miden bulanıyorsa hemen arkasına azıcık limon sür geçer hemen diye düşünüyorum:)

ayyy bebeişim inşallah sağlıklıdır

Stres yapma annesi azıcık içini ferah tut. Erken öğrenmenin işte böyle ekstra stresi oluyor.

Ben de üstüne yarım limon yedim zaten, daha iyiyim şimdi şükür. Mide bulantısı konusunda fazla hassasım.

Back