- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Günaydınlar kızlar.
Reglimin 2. gününden beri bal-çörekotu-tarçın kürü uyguluyorum yumurtlamak için.
Bugün çok fena midem bulandı sabah, aç karna dokundu sanırım. Ama aç karna yemek gerekiyor ir taraftan da.
Sonra düşündüm gebelikte de böyle mi olacak, çok zor diye. Ben mide bulantısı konusunda biraz fazla hassasım da. Neyse olsun da midem debulanırsa başımın üstüne.
Ayyyy bebiş ben burdayım, vücuduna yerleşiyorum diyor işte.
Günaydın kızlar Hava yağmurlu burda . Sanırım bu sene yaz gelmeyecek
evet erken oldu ama kendiliğinden gelişti olaylar:)Stres yapma annesi azıcık içini ferah tut. Erken öğrenmenin işte böyle ekstra stresi oluyor.
Ben de üstüne yarım limon yedim zaten, daha iyiyim şimdi şükür. Mide bulantısı konusunda fazla hassasım.
ankara günlük güneşlik :) kıskandırmayımdaGünaydın kızlar Hava yağmurlu burda . Sanırım bu sene yaz gelmeyecek
ankara günlük güneşlik :) kıskandırmayımda
evet hayret bugün bayağı güzelAa hayret ankara soğuk olur genelde ama
Sende güzel kürler var yahudenemek lazım
Adetin 3. günü hala sağ kasık ağrısı çekiyorum ya bunaldim bu agridan bu ayki acaba hamile kalmış olabilir miyim stresinden sonra dün dk hapı başladım tekrar aynı stresi yaşamamak için artık sakin sakin sizden haber bekliyorum kızlar
Sizin oranın limonlarından yok burda ama ben de severim tuzlu tuzlu. Missss gibi.evet erken oldu ama kendiliğinden gelişti olaylar:)
canım benim ohh limonuda yemissin iyi yapmışssın ben mersinli olarak limonu dilimleyip üzerine tuz atıp kabuklu yerim ımmm mis olur mis:)
doğrudur ama olsun sende ye güzel oluyor bende canım istedi haaa şimdi:)Pco olunca insan her küre sarıyor böyle canım.
Hayırlısı olsun, benim de kasık ağrım reglde çok oldu.
Sizin oranın limonlarından yok burda ama ben de severim tuzlu tuzlu. Missss gibi.
Günaydın canım. Nasılsın? :)Günaydınlaaaar
İyiyim canım,boşuyorum habhhaah :)) sen nasılsın,regl bitmemiş hala ?Günaydın canım. Nasılsın? :)
İyilik bizden sen naaaabeeer bakalımmnasılsınız arkadaşlar
hemşom bugünde test yaptın mı
İyiyim canım,boşuyorum habhhaah :)) sen nasılsın,regl bitmemiş hala ?
Kolay gelsin canım :) Evet ya bitmesi daha 15 gün oldu doktor bi şey yok diyo anlamadım neden bitmiyoİyiyim canım,boşuyorum habhhaah :)) sen nasılsın,regl bitmemiş hala ?
Kolay gelsin canım :) Evet ya bitmesi daha 15 gün oldu doktor bi şey yok diyo anlamadım neden bitmiyo
İnşallah canım da işte stres oluyorum, kafama takıyorum. Kesecek bi ilaç mı içsem diyorum. Eczaneye sordum primolut-n verdi. Kullanmadım onu daBiraz can sıkıcı ama olsun bak rahim pırıl pırıl olacak bitince tam bebislik
Bişey içme bence canım,bırak olsun.. Bikaç gün daha bitmezse başka bi doktora sor bakalımKolay gelsin canım :) Evet ya bitmesi daha 15 gün oldu doktor bi şey yok diyo anlamadım neden bitmiyo
Kolay gelsin canım :) Evet ya bitmesi daha 15 gün oldu doktor bi şey yok diyo anlamadım neden bitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?