- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
İyi düşün iyi olacaktir ve iyi beslen ve dinlen Rabbim seninle olsun ve tüm bebek bekleyenlerlecanım teşekkür ederim çk şükür inşallah sağlıklı gebeliktir:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi düşün iyi olacaktir ve iyi beslen ve dinlen Rabbim seninle olsun ve tüm bebek bekleyenlerlecanım teşekkür ederim çk şükür inşallah sağlıklı gebeliktir:)
ayyy evet canım yaaa değerim nasıl peki daha yumurtlamadan 10 gün geçti
evet canımTebrik ederim sağlıkla kucağına al ins :) bat a 4 var dimi
inşallah canım ama ne zaman doktora gideyim ki ben. cuma günüde şehir dışına gidicem 3 günüğüneİyi düşün iyi olacaktir ve iyi beslen ve dinlen Rabbim seninle olsun ve tüm bebek bekleyenlerle
ayyy canım sağol peki doktora ne zaman gidecem ben kese yada gerçekten gebelikmi ne zaman belli olurDeğerin de çok güzel canım bat gunu bu kadar cikiyor bircok kisinin maşallah Allah tamamına erdirsin
ayyy canım sağol peki doktora ne zaman gidecem ben kese yada gerçekten gebelikmi ne zaman belli olur
Ayy benim 1 hafta var çıkmaz heralde dahaevet canım
tamam canım benim şimdi 23 nisan tatil ya 24 nisanda şehir dışı gideceğim e o zaman sağlık ocağında carsamba tekrar yaptırayım bariŞu an gebelik zaten canım :) 2 günde bir kan ver bat tarihine kadar değer artışını takip etmek için vajinal ultrasonda değer 1500 olunca kese gorunuyormus sanırım öyle hatırlıyorum
benim tam 4 gün vardı yani şöyle 10 gün oldu yumurtaladan sonra:)Ayy benim 1 hafta var çıkmaz heralde daha
tamam canım benim şimdi 23 nisan tatil ya 24 nisanda şehir dışı gideceğim e o zaman sağlık ocağında carsamba tekrar yaptırayım bari
veremem:))))
evet canım tamamdırrrr:) teşekkür ederim:)Aynen canım çarşamba sağlık ocağına git nasıl olsa hamile olduğunu biliyorsun artık ozele para verme boşuna evde idrar testiyle de anlarsın aslında az çok koyulasir her gün çizgi
ayyy hadi sende bendensin aynıyız hayırlı olsun canımmmmmmmmm:)veremem:))))
hamileyim dr a gitcem:))))
idrar da çıktı kan vereyim kesinleşsin haber vereyim dedim ama yakalandım:))
teşekkür ederim canım sana da hayırlı olsunayyy hadi sende bendensin aynıyız hayırlı olsun canımmmmmmmmm:)
Ben sanırım 3 adet kadar bekleyeceğimşuan kendimi çok uzak hissediyorum.
ayy ne biliim daha kabullenemedim sanırım görmeden inanamayacağım:)) bi de bugün bir öğrencimi kucağıma kaldırdım boş bulunup kahverengi bir lekelenme olmuş, bi de düşük riskim var trioid hastası olduğum içinAyyy nekadar sevindim kız niye soylemiyorsun seni seni gizli gizli takip et bizden hamilelik sakla aşk olsun yaa ne zaman kan vereceksin
Gidip geldikten sonra gidebilirsin canım keseyide görürsün:)inşallah canım ama ne zaman doktora gideyim ki ben. cuma günüde şehir dışına gidicem 3 günüğüne
ayy ne biliim daha kabullenemedim sanırım görmeden inanamayacağım:)) bi de bugün bir öğrencimi kucağıma kaldırdım boş bulunup kahverengi bir lekelenme olmuş, bi de düşük riskim var trioid hastası olduğum için( moda giremedim daha
dr dan daha randevu almadım cnm bu hft içi düşünüyorum daha dr araştırıyorum