2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ayyy canım sağol peki doktora ne zaman gidecem ben kese yada gerçekten gebelikmi ne zaman belli olur

Şu an gebelik zaten canım :) 2 günde bir kan ver bat tarihine kadar değer artışını takip etmek için vajinal ultrasonda değer 1500 olunca kese gorunuyormus sanırım öyle hatırlıyorum

Şu an gebelik zaten canım :) 2 günde bir kan ver bat tarihine kadar değer artışını takip etmek için vajinal ultrasonda değer 1500 olunca kese gorunuyormus sanırım öyle hatırlıyorum
tamam canım benim şimdi 23 nisan tatil ya 24 nisanda şehir dışı gideceğim e o zaman sağlık ocağında carsamba tekrar yaptırayım bari

tamam canım benim şimdi 23 nisan tatil ya 24 nisanda şehir dışı gideceğim e o zaman sağlık ocağında carsamba tekrar yaptırayım bari

Aynen canım çarşamba sağlık ocağına git nasıl olsa hamile olduğunu biliyorsun artık ozele para verme boşuna evde idrar testiyle de anlarsın aslında az çok koyulasir her gün çizgi

veremem:))))
hamileyim dr a gitcem:))))
idrar da çıktı kan vereyim kesinleşsin haber vereyim dedim ama yakalandım:))

Ayyy nekadar sevindim kız niye soylemiyorsun seni seni gizli gizli takip et bizden hamilelik sakla aşk olsun yaa ne zaman kan vereceksin

Ben sanırım 3 adet kadar bekleyeceğim :KK43: şuan kendimi çok uzak hissediyorum.

Canım zamana bırak, zaten doğru zamanda hazır olduğunda hissedeceksin. Dualarımız seninle.
veremem:))))
hamileyim dr a gitcem:))))
idrar da çıktı kan vereyim kesinleşsin haber vereyim dedim ama yakalandım:))

Ayyyyy bir güzel haber daha. Ne çok mutlu oldum anlatamam. Allah sağlıklı-mutlu bir hamilelik ve doğum nasip etsin.

Ayyy nekadar sevindim kız niye soylemiyorsun seni seni gizli gizli takip et bizden hamilelik sakla aşk olsun yaa ne zaman kan vereceksin
ayy ne biliim daha kabullenemedim sanırım görmeden inanamayacağım:)) bi de bugün bir öğrencimi kucağıma kaldırdım boş bulunup kahverengi bir lekelenme olmuş, bi de düşük riskim var trioid hastası olduğum için:(( moda giremedim daha
dr dan daha randevu almadım cnm bu hft içi düşünüyorum daha dr araştırıyorum

Ayyyyy bir güzel haber daha. Ne çok mutlu oldum anlatamam. Allah sağlıklı-mutlu bir hamilelik ve doğum nasip etsin.[/QUOTE]
çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için:))))

ayy ne biliim daha kabullenemedim sanırım görmeden inanamayacağım:)) bi de bugün bir öğrencimi kucağıma kaldırdım boş bulunup kahverengi bir lekelenme olmuş, bi de düşük riskim var trioid hastası olduğum için:KK43:( moda giremedim daha
dr dan daha randevu almadım cnm bu hft içi düşünüyorum daha dr araştırıyorum

Dikkat et canım benim çocuk kucaklayacak dönemde değilsin ama tiroid de var madem dr işini geciktirme bir an önce git iyisini sonra da bulursun ben dogurana kadar kaç dr gezdim :)

Back