• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Herkese selamlar! Bende inşallah bebek istiyorum. Önce hikayemi yazayım.2013 agustosta evlendim.2014 Temmuz'da korunmayı bıraktık. Adetime 10 gün den az kalmıştı korunmayı bırakalı.tam 11 Ağustos'a kadar idrar testleri hep negatifti kantesti yaptırdık ve evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumu öğrendik.geç döllenme olmuş.herşey çok iyi giderken işyerinde müdürümde sıkıntılar yaşadım.stres nedeniyle sanırım kanamam başladı ve bebeğimi kaybettim 29 Eylül'de .doktor küçük kürtaja gerek yok dedi kendiliğinde düşer dedi.çok zor anlarsdı .6 saat sancı ile evde yoğun kanamalı bi düşükte.bi nevi doğum provası oldu.tabi arkasından iş ortamında imtihanlar devam etti.erkeklerle çalışmak zor hiç anlamıyorlar.ve sonunda psikiyatr önünde buldum. Şu anda anti depresyon kullanıyorum Kasım'da beri. Dr izin vermiyor gebeliğe buda çok zor bi süreç bebeğim yasasaydı şöyle olurdu deyip üzülüyor. Yaşasaydı nisan annesi olacaktım nasip. Isterken beklemekte zor.insallah Nisan'da bitiyor ilaç tedavim akabinde hemen bebek istiyorum yarın Dr a gideceğim çok kan kaybettim değerlerimnasıl rahim toplamışmı. İnşallah tez zamanda hayırlı bebeklerimiz olur ..

Merhaba, benimde bat 1 Mart .. 10 aylık evliyim, ilk aylarda hamile kalmıştım bende hemen ama ne yazıkki kucağıma almak nasip olmadı, 3 ay önce kaybettim bebeğimi 6 ay karnımda taşıyabildim sadece .. Bu psikolojiden bir an önce kurtulmamın tek çaresi yeni bir can, yeni bir bebek .. Gerekli testler tahliller yapıldı rahimde şu an hazırmış zaten o yüzden doktorum korunma süresi vermedi, geçen ay denedik olmadı bu ay da denedik bakalım nolucak ..

Merhaba, benimde bat 1 Mart .. 10 aylık evliyim, ilk aylarda hamile kalmıştım bende hemen ama ne yazıkki kucağıma almak nasip olmadı, 3 ay önce kaybettim bebeğimi 6 ay karnımda taşıyabildim sadece .. Bu psikolojiden bir an önce kurtulmamın tek çaresi yeni bir can, yeni bir bebek .. Gerekli testler tahliller yapıldı rahimde şu an hazırmış zaten o yüzden doktorum korunma süresi vermedi, geçen ay denedik olmadı bu ay da denedik bakalım nolucak ..
Başın saolsun inşallah tez vakitte bebeğin gelir gerçekten kolay bi durum değil inş şefaatçi olurlar

Canım folbiolun dozu gebelik öncesi kullanım için biraz yüksek gebelik öncesi kullanım için 400 mcg olması gerekiyormuş doktorunla bir konuş istersen folbiolu doktor mu verdi sana

ya aslında direk kadın doğumcu vermedi ama doktor arkadaşım verdi...

Merhabalar, umarım herkes en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebişlerini kucaklarına alırlar:)
benim de bat 23 şubat
listeye ekler misiniz:anneadayı:

Başın sağolsun canım Allahım en kısa zamanda sana yeniden yaşatır aynı mutluluğu umarım. Yeni ve sağlıklı bir gebelikle kendini daha iyi hissedeceksindir eminim.

Başın sağolsun canım Allahım en kısa zamanda sana yeniden yaşatır aynı mutluluğu umarım. Yeni ve sağlıklı bir gebelikle kendini daha iyi hissedeceksindir eminim.
Aynen öyle canım bu acılar sadece yeni bir bebekle dinicek sanırım, o mutluluğu heyecanı yaşattı Allah bana yinede binlerce kez şükürler olsun .. Bu acıyı Allah hiçkimseye yaşatmasın keşke olmasa bu tür olaylar keşke kimsenin bebeği ölmese ama işte doğanın kanunu malesef, benimle beraber yakınımda 5 hamile vardı içlerinde beni seçti Allah, yinede şanslıyım diyorum meleğim oldu oğlum benim, ne diyim .. Şimdi o hamileler tek tek doğuruyo ben elim boş kaldım .. Sabır dan başka bişey dilemiyorum, ilk defa benim başıma gelmedi herkes bu tür oalylarla karşılaşabiliyo şans kısmet .. Sağlıklı bi bebek nasip etsin Allah bana da herkese de

Aynen öyle canım bu acılar sadece yeni bir bebekle dinicek sanırım, o mutluluğu heyecanı yaşattı Allah bana yinede binlerce kez şükürler olsun .. Bu acıyı Allah hiçkimseye yaşatmasın keşke olmasa bu tür olaylar keşke kimsenin bebeği ölmese ama işte doğanın kanunu malesef, benimle beraber yakınımda 5 hamile vardı içlerinde beni seçti Allah, yinede şanslıyım diyorum meleğim oldu oğlum benim, ne diyim .. Şimdi o hamileler tek tek doğuruyo ben elim boş kaldım .. Sabır dan başka bişey dilemiyorum, ilk defa benim başıma gelmedi herkes bu tür oalylarla karşılaşabiliyo şans kısmet .. Sağlıklı bi bebek nasip etsin Allah bana da herkese de

Amin canım inşallah tez zamanda Rabbim yine yüzünü güldürsün 6. ayimda ben de bir tehlike atlatmıştım ama çok şükür kıyısından döndüm ama o dönemde ne kadar korktum nasıl üzüldüm bir ben biliyorum Allah sana da birdaha yasatmasin en kısa zamanda güzel haberlerini alicaz hep beraber ben inanıyorum

Amin canım inşallah tez zamanda Rabbim yine yüzünü güldürsün 6. ayimda ben de bir tehlike atlatmıştım ama çok şükür kıyısından döndüm ama o dönemde ne kadar korktum nasıl üzüldüm bir ben biliyorum Allah sana da birdaha yasatmasin en kısa zamanda güzel haberlerini alicaz hep beraber ben inanıyorum
Çok sağol canım iyi dileklerin için .. Bende inanıyorum inşallah güzel olucak herşey .. Senin 1 tane mi evladın var ikinciyimi düşünüyosun

25+3 Doğdu yavrum malesef yaşamadı.İnşallah sağlıklı sıhhatli ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder Rabbim tüm isteyenlere
Geçmiş olsun canım ölüm sebebi neydi bebeğinin bide ne kadar zaman oldu .. Bende 25+3 te kaybettim bebeğimi :( 2.5 ay oldu .. Korunma sürem yok o yüzden denemeye başladık şimdiden nasıl olsa hemen olucak diye bişey yok Allah ne zaman izin verirse o zaman sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Sağolasın,Evet 28 Kasımda doğdu 1 Aralıkta kaybettim canım şükür adetim düzene girdi.Sizin ilk bebek olacak galiba nasipse değil mi
İnanmıyorum ya kaderimiz aynı, bende 28 kasım gece 2 de doğum yaptım .. Trizomi 18 di benim oğlum en başından beri biliyoduk bizi terkediceği günü bekledik 6. Aya kadar ..

Çok sağol canım iyi dileklerin için .. Bende inanıyorum inşallah güzel olucak herşey .. Senin 1 tane mi evladın var ikinciyimi düşünüyosun

Evet canım bir oğlum var 2,5 yaşında ikinciyi düşünüyorum arayı açmadan kısmet olursa

İnanmıyorum ya kaderimiz aynı, bende 28 kasım gece 2 de doğum yaptım .. Trizomi 18 di benim oğlum en başından beri biliyoduk bizi terkediceği günü bekledik 6. Aya kadar ..

Nasıl ya kiyamam sana kaybedecegini bile bile mi bekledin o kadar zaman? Allahım nasıl güçlü bir kadinsin sen??? Yine iyi toparlamissin maşallah

Geçmiş olsun canım ölüm sebebi neydi bebeğinin bide ne kadar zaman oldu .. Bende 25+3 te kaybettim bebeğimi :KK43: 2.5 ay oldu .. Korunma sürem yok o yüzden denemeye başladık şimdiden nasıl olsa hemen olucak diye bişey yok Allah ne zaman izin verirse o zaman sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Su kesem delinmis sebebi bilinmiyor ve erken doğum oldu malesef yavrum dogdu minnakim ama malesef cok küçük oldugundan sadece 3 gün dayanabildi canim oglusum:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:Rabbim inşallah böyle bir aciyi yasatmaz hic bir anneye cok zor gerçekten...PPeki ya sen ndn kaybettin canim yavrunu

Off offf canimm basin sagolsun aynrn ayni gun farklı sehirlerde ayni aciyla yanmisiz inşallah rabbim yüzümüzü guldurur mutlu haberlerimizi paylaşırız birbirmizle benim sezeryanla oldugu icin bekleme süresi var senin normal dogum mu..

Back