allah tamamına erdirsin canım Malatya güzel bir kent ben beğenirim
ayy evet canım ankarada ama ailesi orada bizde kısmet olursa cuma oraya gelicez pazar dönecez. bakalım :))) kardeşimin arada görev gereği oraya gidiyor biraz biliyor. eşimde orada askerik yapmış biraz biliyor:) bakalım gezeriz biraz güzel olur inşallah:):))) canım bende malatyadayım gelininiz malatyalımı
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeDün gece düşük yaptım malesef..
Canım bişey sorucaktım sana adet söktürücü olarak bişey kullanıyordun sen sanırım neydi o bide nasıl kullanıcaktık bide tadı nasıl
Canım konuşamadık ya bayadır. Naber :)Buralardayım canınm :)) geçen hafta çok yoğundum yaa ancak okuyabiliyordum mesajlarınızı :) pazartesi geldi çalışıyoruz yine,sen nasılsın bakalımm ?
ayy evet canım ankarada ama ailesi orada bizde kısmet olursa cuma oraya gelicez pazar dönecez. bakalım :))) kardeşimin arada görev gereği oraya gidiyor biraz biliyor. eşimde orada askerik yapmış biraz biliyor:) bakalım gezeriz biraz güzel olur inşallah:)
Dün gece düşük yaptım malesef..
Canımmmm benim çok geçmiş olsunDün gece düşük yaptım malesef..
Dün ağrım başladı arkasından kanama hemen gttik kalbi atıyodu , akşama ağrım iyice şiddetlendi gece boyu uyumadım pıhtılı parçalar düşürdüm.. Sabah gittim hiçbir şey kalmamış bebek kese hepsi düşmüşneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee((((((
bitanem ne oldu nedeeeeeeeennnnnnnnnnn nasıl yaaaaaaaaaaaa offfffff((
geçmiş olsun bebeğim nasıl oldu
:))) canım bende malatyadayım gelininiz malatyalımı
Dün gece düşük yaptım malesef..
canım lh fsh prolaktin estradiol aklıma gelenler bunlarkızlar yarın genel kontrol için doktora gidecem 3 ay sonra bende bebek düşünüyorum doktordan hangi testleri yaptırmasını istiyeyim bir dış gebeliğim oldu bir de altı yaşında oğlum var
Canımmmm benim çok geçmiş olsunÇok üzüldüm gerçekten bizim bebeğiğmiz gibiydi seninki. Ama vardır bunda da bi hayır mutlaka. Rabbim yine nasip eder inşallah. Üzülme tamam mı? Bi an önce iyi olursun inaşallah.Dualarımızdasın...
Teşekkür edrrim canım..canım rabbim hayırlı ne ise onu nasip etmiştir, üzüldüğüne eminim ben bile üzüldüm yazdığını okuyunca
allah tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah
hımmm off çookkk zor bir durum olmalı ama Allah bundan kötüsünü yaşatmasın hayatında bebeğimDün ağrım başladı arkasından kanama hemen gttik kalbi atıyodu , akşama ağrım iyice şiddetlendi gece boyu uyumadım pıhtılı parçalar düşürdüm.. Sabah gittim hiçbir şey kalmamış bebek kese hepsi düşmüş
sağol canım benim:)inşallah canım sağlıkla gelin iyi gezmeler olsun
Yıpratmıyorum zaten çok planlı değildi ama alışmıştım 21 gündür hamileliğe.hımmm off çookkk zor bir durum olmalı ama Allah bundan kötüsünü yaşatmasın hayatında bebeğim
nolur yıpratma ama kendin olurmu
haklısın canım hamilelik hiç yaşamadım ama düşüncesi bile sanki güzel geliyor. rabbim yeniden sağlıkla nasip eder inşallahYıpratmıyorum zaten çok planlı değildi ama alışmıştım 21 gündür hamileliğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?