2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

base2012 canım seninde zamanın yakın 2 gün kalmış sanırım nasıl durumlar

sağol canım:)evet yaklaştı öleceğim heyecandan.hiç adet olacakmışım gibi değilim ağrım falan yok ama hamilelik belirtiside yok açıkcası.genital bölgemde biraz kaşıntı olduğu için yarın doktora gideceğim bakalım orada gebelik testi yaptırıp sonra ilac kullanıcam.sanırım kanda yarın belli olur.haberdar ederim sizleri

ayyy hadi bakalım canım hayırlısı neyse o olsun umarım oleyyyy sevicçlerini duyarız burdan:) bekliyoruz haberlerini

ayyy hadi bakalım canım hayırlısı neyse o olsun umarım oleyyyy sevicçlerini duyarız burdan:) bekliyoruz haberlerini

inşallah canım.daha önce hamilelik yaşayıp bebeğimi kaybettiğim için açıkcası belirtilerim de olmadığı için çok umutlu değilim. daha doğrusu hayal kırıklığı yaşamamak adına umutlu olmak istemiyorum.bakalım kısmetimizde varsa başım üstüne yoksada kader yapacak birşey yok bir dahaki aylara artık

evet canım aynen öyle hayırlısı olsun :)

Canım sen miydin cipraleks kullanan hala kullanıyor msn ben yeni bıraktım ve biraz baş dönmesi var acaba bıraktığımdan bilemedim inş bu su deneyeceğiz

Yok canım korkma,bebiş kazı çalışması yapıyor :)) bişey olmaz allahın izniyle. Sen yinede dikkat et dinlen bol bol

kızlarrr bir saattir falan göğüs uclarım tişortum dokununca bile yanıyor yumurtadan mı acaba?

@ svedrif90 @ anneveoglusu ben de corludayim ikinizin arasında ikiniz de hamile kalın corluda buluşup kutlama yaparız ya da Tekirdağ'da deniz kenarında

Dünya küçük yahu İnşallah buluşuruz bigün

Kızlar ya konuyla alakalı değilde bişi sorcam . Şimdi ben anksiyete problemi yüzünden 6-7 aydır cipralex 10 mg kulllanıyordum şimdi bıraktım artık 3-4 gündür vucudumda elektririklenme gibi bişey oluyor titreme gibi ne bilim değişik. Sizce ilacı bıraktığım içinmi oluyordur bilgisi olan varmı

Kızlar merhaba benim yumurtacık 3 gün erken çatladı bu ay bu sabah kasık sancısıyla uyandım saatlerce çektim ovulasyon testi yapmamıştım akşam yaptım ovulasyonun koyu çizgi hafif silinmiş koyu çizgiyi görmeden silinmişi gördüm hiç beklemiyordum pazartesi salı olur diye düşünüyordum dün akşam ilişki oldu ama doğru düzgün yatmadım bile 10 dkda kalktım ne ayaklarımı diktim ne bişey neyse artık tutacağı varsa tutar :) ilk defa erken yumurtladım normalde hep 15. gün yumurtlardım

Canim ne güzel dün çalışma olmuş kacmamis işte

Canim ne güzel dün çalışma olmuş kacmamis işte
Kaçmadı canım sanırım çok şükür :) iyi ki boş geçmemişiz geceyi ama çok yatmadım daha yumurtlamam diye yaa 5 -10 dk bişey sonra wc ye gittim neyse artık tutarsa tutar nasipte ne varsa o inşallah bu ay tuttururuz ikimizde

Evet bebeğim inşallah ama sanırım icine gidince kosturuyor spermcikler akan sivisiymis kalmistir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…