- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
Bende 5 dk da bir kontrole gidiyorum,gelen giden yok :) kasık ve bel ağrısı ama aynı regl gibiakıntı haricinde aynen de öyle oldu ha geldi ha gelecek diye lavaboya koşturdum üç gün ama küçük fasulye yapıyormuş onu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 5 dk da bir kontrole gidiyorum,gelen giden yok :) kasık ve bel ağrısı ama aynı regl gibiakıntı haricinde aynen de öyle oldu ha geldi ha gelecek diye lavaboya koşturdum üç gün ama küçük fasulye yapıyormuş onu
kocacığımın iliği söküldü Allahtan istiyor yoksa canı sıklkıa sıkıla yapmıyor yani:) dün önceki gün oldu bügünde olcak bakem:)
Adet günüm yarındı aslında ama bu sabah pembe akıntı görünce erken geliyor heralde dedim.. Bu saate kadar gelen giden yok.. Bel kasık bacak hepsi birden ağrıyor:) regl olduğum gün böyle olurum normalde.. Ulytau da böyle olmuş.. Ama ben regl oluyorum gibi geliyor bana :)YEŞİM HAMİLELİK BELİRTİSİ İLE ADET BELİRTİLERİ ÇOK YAKIN CANIM
bugün 15 gün oldu canım .
Adet günüm yarındı aslında ama bu sabah pembe akıntı görünce erken geliyor heralde dedim.. Bu saate kadar gelen giden yok.. Bel kasık bacak hepsi birden ağrıyor:) regl olduğum gün böyle olurum normalde.. Ulytau da böyle olmuş.. Ama ben regl oluyorum gibi geliyor bana :)
İLAHİ ONLARIN CANINA MİNNET EMİN OL ONUN AÇISINDAN SORUN YOKTUR
Bende 5 dk da bir kontrole gidiyorum,gelen giden yok :) kasık ve bel ağrısı ama aynı regl gibi
yok canım yapmadım ama bilmiyorum çarşamba günü randevum var o zamana kadar bekliycem artık o zamana olmassam ne var ne yok çıkar heralde :)yumurtlama takibi yaptın mı bu arada tekrar yumurtlamış olabilir misin acaba ya saklanan bir bebiş mi var ki
Ben kan testine güvenip regl olmayı bekliyorum :) sancım bile varbana diyodunuz sen nasıl bekliyosun idrar testi yapppp
Bence bu nazlananlar tuhaf :))ben de eşimi zorluyorum tarzında konuşanları anlamıyorum bunların eşleri pek nazlı anam ben günde 3 desem o da hasta yatağında olsa koşa koşa gelir benimki mi tuhaf anlamadım :)
eee benimde canıma minnet zateeeİLAHİ ONLARIN CANINA MİNNET EMİN OL ONUN AÇISINDAN SORUN YOKTUR
ya defalarca kere gebelik testi yaptırdım negatifken en yüksek .20 hatta 0, küsür çıkıyordu hiç 2 küsürlü duymadım ben senden ümitliyim.Ben kan testine güvenip regl olmayı bekliyorum :) sancım bile var
hahahahaah benimkide nazlı değil cookkk yoruluyor gün içinde iş yerinde ama koşa koşa:)ben de eşimi zorluyorum tarzında konuşanları anlamıyorum bunların eşleri pek nazlı anam ben günde 3 desem o da hasta yatağında olsa koşa koşa gelir benimki mi tuhaf anlamadım :)
yok canım yapmadım ama bilmiyorum çarşamba günü randevum var o zamana kadar bekliycem artık o zamana olmassam ne var ne yok çıkar heralde :)
Sonuç negatif dedi bide 2 dedi işte :) aradum o gün mail istemek için ama açmadılar bi türlü bende bıraktım zaten peşini :) bakalım bugün gelmezse bu sancının ardından kırmızılar yarın giderim testeya defalarca kere gebelik testi yaptırdım negatifken en yüksek .20 hatta 0, küsür çıkıyordu hiç 2 küsürlü duymadım ben senden ümitliyim.
2küsür çıktı dedin dimi yani <2.00 değil ? bazı hastanelerde çünkü sonuç kısmında öyle yazıyor
hahahahaah benimkide nazlı değil cookkk yoruluyor gün içinde iş yerinde ama koşa koşa:)
hehehebenim eşimin de yorucu işi ama ayıptır söylemesi gece uykumun arasında sarılsam uyanıp yanaşır yanıma o kadar yani :)
Sonuç negatif dedi bide 2 dedi işte :) aradum o gün mail istemek için ama açmadılar bi türlü bende bıraktım zaten peşini :) bakalım bugün gelmezse bu sancının ardından kırmızılar yarın giderim teste
Yok canım değilmiş.. Çok net kırmızı kart yedim :) sana eşlik etmeyi çok isterdim ama bu ay olmadı. Önümüzde aya kısmetse artık :))Bazı hastanelerin cihaz hassasiyeti 2 ye kadar oluyo 2den küçük diye giriyolar sonucu kaç olduğunu tam yazmıyo, ama 2 küsür çıktıysa ben sana yine diyorum pozitif olma ihtimali yüksek