- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 448
Bende 5 dk da bir kontrole gidiyorum,gelen giden yok :) kasık ve bel ağrısı ama aynı regl gibiakıntı haricinde aynen de öyle oldu ha geldi ha gelecek diye lavaboya koşturdum üç gün ama![]()
küçük fasulye yapıyormuş onu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 5 dk da bir kontrole gidiyorum,gelen giden yok :) kasık ve bel ağrısı ama aynı regl gibiakıntı haricinde aynen de öyle oldu ha geldi ha gelecek diye lavaboya koşturdum üç gün ama![]()
küçük fasulye yapıyormuş onu
kocacığımın iliği söküldü Allahtan istiyor yoksa canı sıklkıa sıkıla yapmıyor yani:) dün önceki gün oldu bügünde olcak bakem:)
Adet günüm yarındı aslında ama bu sabah pembe akıntı görünce erken geliyor heralde dedim.. Bu saate kadar gelen giden yok.. Bel kasık bacak hepsi birden ağrıyor:) regl olduğum gün böyle olurum normalde..YEŞİM HAMİLELİK BELİRTİSİ İLE ADET BELİRTİLERİ ÇOK YAKIN CANIM
bugün 15 gün oldu canım .
Adet günüm yarındı aslında ama bu sabah pembe akıntı görünce erken geliyor heralde dedim.. Bu saate kadar gelen giden yok.. Bel kasık bacak hepsi birden ağrıyor:) regl olduğum gün böyle olurum normalde..Deruchette da böyle olmuş.. Ama ben regl oluyorum gibi geliyor bana :)
İLAHİ ONLARIN CANINA MİNNET EMİN OL ONUN AÇISINDAN SORUN YOKTUR![]()
Bende 5 dk da bir kontrole gidiyorum,gelen giden yok :) kasık ve bel ağrısı ama aynı regl gibi![]()
yok canım yapmadım ama bilmiyorum çarşamba günü randevum var o zamana kadar bekliycem artık o zamana olmassam ne var ne yok çıkar heralde :)yumurtlama takibi yaptın mı bu arada tekrar yumurtlamış olabilir misin acaba ya saklanan bir bebiş mi var ki
Ben kan testine güvenip regl olmayı bekliyorum :) sancım bile varbana diyodunuz sen nasıl bekliyosun idrar testi yapppp
Bence bu nazlananlar tuhaf :))ben de eşimi zorluyorum tarzında konuşanları anlamıyorum bunların eşleri pek nazlı anam ben günde 3 desem o da hasta yatağında olsa koşa koşa gelir benimki mi tuhaf anlamadım :)
eee benimde canıma minnet zateeeİLAHİ ONLARIN CANINA MİNNET EMİN OL ONUN AÇISINDAN SORUN YOKTUR![]()
Ben kan testine güvenip regl olmayı bekliyorum :) sancım bile var![]()
hahahahaahben de eşimi zorluyorum tarzında konuşanları anlamıyorum bunların eşleri pek nazlı anam ben günde 3 desem o da hasta yatağında olsa koşa koşa gelir benimki mi tuhaf anlamadım :)
yok canım yapmadım ama bilmiyorum çarşamba günü randevum var o zamana kadar bekliycem artık o zamana olmassam ne var ne yok çıkar heralde :)
Sonuç negatif dedi bide 2 dedi işte :) aradum o gün mail istemek için ama açmadılar bi türlü bende bıraktım zaten peşini :) bakalım bugün gelmezse bu sancının ardından kırmızılar yarın giderim testeya defalarca kere gebelik testi yaptırdım negatifken en yüksek .20 hatta 0, küsür çıkıyordu hiç 2 küsürlü duymadım ben senden ümitliyim.
2küsür çıktı dedin dimi yani <2.00 değil ? bazı hastanelerde çünkü sonuç kısmında öyle yazıyor
hahahahaahbenimkide nazlı değil cookkk yoruluyor gün içinde iş yerinde ama koşa koşa:)
hehehebenim eşimin de yorucu işi ama ayıptır söylemesi gece uykumun arasında sarılsam uyanıp yanaşır yanıma o kadar yani :)
Sonuç negatif dedi bide 2 dedi işte :) aradum o gün mail istemek için ama açmadılar bi türlü bende bıraktım zaten peşini :) bakalım bugün gelmezse bu sancının ardından kırmızılar yarın giderim teste
Yok canım değilmiş.. Çok net kırmızı kart yedim :) sana eşlik etmeyi çok isterdim ama bu ay olmadı. Önümüzde aya kısmetse artık :))Bazı hastanelerin cihaz hassasiyeti 2 ye kadar oluyo 2den küçük diye giriyolar sonucu kaç olduğunu tam yazmıyo, ama 2 küsür çıktıysa ben sana yine diyorum pozitif olma ihtimali yüksek