• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

akıntı haricinde aynen de öyle oldu ha geldi ha gelecek diye lavaboya koşturdum üç gün ama :KK70: :KK70: küçük fasulye yapıyormuş onu
Bende 5 dk da bir kontrole gidiyorum,gelen giden yok :) kasık ve bel ağrısı ama aynı regl gibi :(

YEŞİM HAMİLELİK BELİRTİSİ İLE ADET BELİRTİLERİ ÇOK YAKIN CANIM

YEŞİM HAMİLELİK BELİRTİSİ İLE ADET BELİRTİLERİ ÇOK YAKIN CANIM
Adet günüm yarındı aslında ama bu sabah pembe akıntı görünce erken geliyor heralde dedim.. Bu saate kadar gelen giden yok.. Bel kasık bacak hepsi birden ağrıyor:) regl olduğum gün böyle olurum normalde.. Ulytau Ulytau da böyle olmuş.. Ama ben regl oluyorum gibi geliyor bana :)

Adet günüm yarındı aslında ama bu sabah pembe akıntı görünce erken geliyor heralde dedim.. Bu saate kadar gelen giden yok.. Bel kasık bacak hepsi birden ağrıyor:) regl olduğum gün böyle olurum normalde.. Ulytau Ulytau da böyle olmuş.. Ama ben regl oluyorum gibi geliyor bana :)

belki devamı gelmez yerleşmedir belki ne biliyosun kırma ümidini

yumurtlama takibi yaptın mı bu arada tekrar yumurtlamış olabilir misin acaba ya saklanan bir bebiş mi var ki
yok canım yapmadım ama bilmiyorum çarşamba günü randevum var o zamana kadar bekliycem artık o zamana olmassam ne var ne yok çıkar heralde :)

Ben kan testine güvenip regl olmayı bekliyorum :) sancım bile var :KK43:
:D ya defalarca kere gebelik testi yaptırdım negatifken en yüksek .20 hatta 0, küsür çıkıyordu hiç 2 küsürlü duymadım ben senden ümitliyim.

2küsür çıktı dedin dimi yani <2.00 değil ? bazı hastanelerde çünkü sonuç kısmında öyle yazıyor

ben de eşimi zorluyorum tarzında konuşanları anlamıyorum bunların eşleri pek nazlı anam ben günde 3 desem o da hasta yatağında olsa koşa koşa gelir benimki mi tuhaf anlamadım :)
hahahahaah:D benimkide nazlı değil cookkk yoruluyor gün içinde iş yerinde ama koşa koşa:)

yok canım yapmadım ama bilmiyorum çarşamba günü randevum var o zamana kadar bekliycem artık o zamana olmassam ne var ne yok çıkar heralde :)

inşaalah canım umudun da fazlası zarar ama burda bir arkadaşın 2 ay boyunca ne idrar ne kan testinde çıkmış ultrasonda da bir şey görünmemiş ve üstüne 2 ay bildiğin adet olmuş sonra sürpiz 8 haftalık hamile çıkmış doktor bile şaşırıp kalmış bu duruma ama tabi milyonda bir midir milyarda bir midir bilmem bu olasılık

:KK70: ya defalarca kere gebelik testi yaptırdım negatifken en yüksek .20 hatta 0, küsür çıkıyordu hiç 2 küsürlü duymadım ben senden ümitliyim.

2küsür çıktı dedin dimi yani <2.00 değil ? bazı hastanelerde çünkü sonuç kısmında öyle yazıyor
Sonuç negatif dedi bide 2 dedi işte :) aradum o gün mail istemek için ama açmadılar bi türlü bende bıraktım zaten peşini :) bakalım bugün gelmezse bu sancının ardından kırmızılar yarın giderim teste

Sonuç negatif dedi bide 2 dedi işte :) aradum o gün mail istemek için ama açmadılar bi türlü bende bıraktım zaten peşini :) bakalım bugün gelmezse bu sancının ardından kırmızılar yarın giderim teste

Bazı hastanelerin cihaz hassasiyeti 2 ye kadar oluyo 2den küçük diye giriyolar sonucu kaç olduğunu tam yazmıyo, ama 2 küsür çıktıysa ben sana yine diyorum pozitif olma ihtimali yüksek

Bazı hastanelerin cihaz hassasiyeti 2 ye kadar oluyo 2den küçük diye giriyolar sonucu kaç olduğunu tam yazmıyo, ama 2 küsür çıktıysa ben sana yine diyorum pozitif olma ihtimali yüksek
Yok canım değilmiş.. Çok net kırmızı kart yedim :) sana eşlik etmeyi çok isterdim ama bu ay olmadı. Önümüzde aya kısmetse artık :))

Back