• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ben burada mesajlari okudukca iyice heyecanlaniyorum arkadaslar:KK45:adetime daha 5 gun var ama bugun eve giderken bir gebelik testi alip yapasim var:KK70:hoskalin umutla kalin iyi aksamlariniz olsun:KK39:

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE:nazar::anneadayı:
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE:nazar::anneadayı:
Ulytau______________BAT 28 Mart_____________HAMİLE:nazar::anneadayı:
pinkpisces___________BAT 8 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
BaykusArya __________BAT 9 Mart (?)
Musmutlu22__________BAT 15 Mart (?)
wertaszx ____________BAT 20 Mart (?)
Svedrif90___________BAT 25 Mart (?)
ecrin gelsin___________BAT 6 Nisan (?)
nastasia ____________ BAT 10 Nisan
Yesimakmn __________BAT 10 Nisan
new smiles __________BAT 10 Nisan
base2012____________BAT 12 Nisan
MssBetty____________BAT 15 Nisan
BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan
kokulukalem _________BAT 16 Nisan
aayna ______________BAT 18 Nisan
muallimbetul_________BAT 19 Nisan
Esoes1919___________BAT 21 Nisan
fatihkbra____________BAT 24 Nisan
mihriban41___________BAT 26 Nisan
rzombie _____________BAT 1 Mayıs
Orkidee0238__________BAT 7 Mayıs
Kızlaaaar ben geldim... Evet şu an adetim başladı...batım artık 5 Mayıs iki gün erken geldi. Sevgili eşim Türkiye'de inş 15 Nisan'da gelecek ilk tanışma günümüz.. Güzel bi gün organize edeyim diyorum güzel bi pasta yapayım hazırlanayım süsleneyim diyorum.. Bi de ona olan aşkımın nasıl başladığını yazan bi mektup yazacağım... Ve inş hayatımıza üçüncü birini daha katmaya vesile olmak için ilk adımı atacağız inş ... Bunlar maddi hazırlık bide manevi Temmuz'da da
Deneme yapmadan önce Ramazan'da Hatimle başladım be 19 fetih okudum.. Ve ilişki öncesinde namaz kıldık ve hayırlı bi evlat için dua ettik.. Ilk denemde adete az kala oldu ama evlilik yıl dönümümde hamile olduğumu ögrendim... Maalesef kaybettik bebeğimi... Nisan annesi olacaktım.. Hala üzülüyorum ama nasip böyleymiş.. İnş bu ay bebek haberi alırım ve alırız...

Kızlaaaar ben geldim... Evet şu an adetim başladı...batım artık 5 Mayıs iki gün erken geldi. Sevgili eşim Türkiye'de inş 15 Nisan'da gelecek ilk tanışma günümüz.. Güzel bi gün organize edeyim diyorum güzel bi pasta yapayım hazırlanayım süsleneyim diyorum.. Bi de ona olan aşkımın nasıl başladığını yazan bi mektup yazacağım... Ve inş hayatımıza üçüncü birini daha katmaya vesile olmak için ilk adımı atacağız inş ... Bunlar maddi hazırlık bide manevi Temmuz'da da
Deneme yapmadan önce Ramazan'da Hatimle başladım be 19 fetih okudum.. Ve ilişki öncesinde namaz kıldık ve hayırlı bi evlat için dua ettik.. Ilk denemde adete az kala oldu ama evlilik yıl dönümümde hamile olduğumu ögrendim... Maalesef kaybettik bebeğimi... Nisan annesi olacaktım.. Hala üzülüyorum ama nasip böyleymiş.. İnş bu ay bebek haberi alırım ve alırız...
Tabi gene deneme öncesi namaz kılarız inş abdestli oluruz inş bide kızlar özel olacak ama ilişki esnasında yapılmaması gerekenler ,yapılması gerekenler var
Erzurum'u İbrahim hakkı hazretlerinden bakabilirsiniz. Mesela birleşme anında öpüşmemeli konuşulmamalı gibi
Bide euzu besmele çekilmeli... Ayrıntılı bakılabilir

Cuma benden haber beklemeyin kızlar :) bat'ı 10 nisan olan 2 kişi daha var,onlardan güzel haber gelir inşallaah:anneadayı:

Back