2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Günaydın cnm hoşgeldinnn. Bende gamzeliye katılıyorum cnm. Bence resmiyet olmadan yapma çünkü rahatsız olup daha bir olumsuz bakabilrler.

öylede. haksızda demiyorum zaten ama kafanı dinle lafını algılayamıyorum algılamakta istemiyorum.
ayrılıgı cagrıştırıyo bana. sinir oluyorum

Günaydın cnm hoşgeldinnn. Bende gamzeliye katılıyorum cnm. Bence resmiyet olmadan yapma çünkü rahatsız olup daha bir olumsuz bakabilrler.

Sanirim enişte bey hakli canim yani araya soğukluk sokma bence. Neden dersen zaten annenler tarafından sikinti yasiyorsun bürde üstüne soğukluk girerse hic hoş olmaz çok yürümez. Sen diğer tarafla iyi geçinmeye bak yarin bir gün gelinleri olucaksin sevdiceginide bence aramalisin yazik çocuk kotu birşey dememiş ki. Annemlerle konuş demiş

herkese süpriz yap
bence beraber gitmeniz güzel olur. ailenin içine biraz daha girmiş olur güzel olur yani

Anbrmle konuştum da abnemde öyle diyor ne yapalim gitmeyiz haklilat dedi sevdicekle de konuştum gidemeyecegiz birlikte dediğimiz gibi onun tarafi olsa hoş karsilarlar ama kiz tarafi olunca is değişiyor dayimin kişinin düğünü var ekimde nasipse ona gideriz dedik :):):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

cikolatam kargoya verilmiş. yarın olur herhalde elinde
ama aramasın beni banane yaaaaaaa

bende konuşmam demedimki cesaretsiz davrandım. haklı tabiki kötü bişeyde yok ama arıyamadım işte.
bagırdı cagırdı aradım bugün
az önce aradım annesini konuştum elim ayagım titrio

Fıstıklar bugün bunu siparis ettim sizce nasıl

cok güzel canım. iyi günlerde giy canım

Sağol cnm benim normalde bunun kolsuz olanı yelek olanı almak istiyordum 125 tlydi bi baktım sayfasında ellerinde tek beden 36 kalmış bu ve 35 tl yaptılar bende hemen sipariş verdim

Bende merakle bekliyorumm

cikolatam kargoya verilmiş. yarın olur herhalde elinde
ama aramasın beni banane yaaaaaaa

bende konuşmam demedimki cesaretsiz davrandım. haklı tabiki kötü bişeyde yok ama arıyamadım işte.
bagırdı cagırdı aradım bugün
az önce aradım annesini konuştum elim ayagım titrio

ah kıyamammm nasılda heyecan yaparmış eli ayağı dolaşırmış hanimişte hanimiş ıhımmm öhhömm şey ee ne diyorduk he maşallah canım :) kaynananla aranı iyi tut ailen yüzünden sana tepki alıp ömrünü zehir etmesinler. anasının kızı dedirtme yani. sevdiceğinede söyle bak böyle böyle aradım konuştum hala heyecanı atamadım üstümden zora sokuyorsun beni evet tatlı heyecan ama bi kendimi toplasaydım de yani, ): aranızdaki buzlar hemencik erisin inşallah :)

Fıstıklar bugün bunu siparis ettim sizce nasıl

Eki Görüntüle 1070145 Eki Görüntüle 1070146

çok güzel canım güle güle kullan hayırlı güzel günlerde giyin inşallah :)

Sağol tatlımmm

Merhaba gelin adayları bende 2015 gelini olacağım kısmetse

İnşaallah canımm hoşgeldin aramızaaaa

aramı onlarla iyi tutuyorum. bi tarafla birimiz iyi olsun
cıks aramam kafasını dinlesin beyfendi

Merhaba gelin adayları bende 2015 gelini olacağım kısmetse

merhaba hoşgeldiniz

hoşgeldin :)

rica ederim şekercim :)

aaaa sen ne atarlı gelin çıktın kızçem yaa :)

ama kac kez dedim bana böyle kafa dinleme lafını etme diye.
bu laf bana ayrılıgı cagrıştırıyo cünkü :120:
kendide dinlesin kafasını

kimsin nesin neredensin? yaş kaç? enişteyle ne kadarıdr berabersiniz? nasıl tnıştınız? düğün ne zaman? söz nişan v.s. var mı?

ama kac kez dedim bana böyle kafa dinleme lafını etme diye.
bu laf bana ayrılıgı cagrıştırıyo cünkü :120:
kendide dinlesin kafasını

ban bak alıcam şimdi elime terliği hee :) hem adamı dinleme hem çemkir hemde kalk trip at :) ( içimden aferin yavrum sana diyorum ama bunun burda yeri yok ) kafasını dinler o dinlerde zaten zor günlerdesinin canımcım annenler istemediğini açık açık belli etmiş sende bak saat kç olmuş bu saate kadar tribini atmışsın oooh ne güzel olmuş ama bi ara sor halini hatrını durumuda anlat :) yazık adamcağıza leynnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…