slm kızlar
günaydın arkidişler
topiğin en büyüğü benimmi ya:2: :18:
Slm cnm hoşgeldinn
Günaydın tatlımmm topiğe bi abla lazımdı zaten önce seni evercezz bize ablalık yapcann
kazasız belasız bi evime gecersem ömrümle
ne güzel evimiz için eşya bakıoduk markafoniden şurdan burdan
o günlerimizi özledim ben ya
cok güzel heyecanlardı. ben istiyorum diye kabul ettigi eşyalarımız agsını burnunu yerim ben onun
ilk tavsiyem. nişanlılık dönemini uzatmıcan. zaten adamı tanıosun ailende evlenince tanıyı versin 2-3 ay içinde hem nişan hem dügün yapıcan
günaydın arkidişler
topiğin en büyüğü benimmi ya:2: :18:
bana kalsa bende uzatmak istemiyorum ama maddiyatttan dolayı mecbur 7-8 ay sora ancak evlenebilirizz
günaydın canımm
bizden büyük akıl danışacak biri olmuş oluyorsun şekerim fena mı
gerci sizinkiler uzak. aman niye şöyle geldi böyle geldisi olmucak:13:
günaydın şekerim
son durumlar nasıl tatlım babanla konuşacaktın en son
Anneyi toparlıyalım dedi.
babalar konuşucaktı dışarda onlarda daha konuşmadı.
annemlede konuşmuyorum
babalar konuşursa iş tatlılığa bağlanabilir ama sorun zaten annende ah o da bir anlasa hiç mi sevdiğinle mutlu olduğunu görmüyor, anlamıyor. bu kadar ısrara kim dayanabilirdi bu zamana kadar annen inada binmiş artık
yaptıgı inat ve hırs. nerdeyse beni yakıcak benzin döküp o derece hırsına yenildi...
korkuo şuanda. evlenirsek biz. ailesi nişanlısı anneme göstermez diye korkuo
Bak ben istersem böyle de İşi bozarım demeye getiriyor ama olan kızına oluyor seni yıpratıyor keşke bunu anlayabilse , valla annen boş boşuna kuruntu yapıyor kendine annenden başka kim yapar bu kadarını sana veya onun dışında kime bu kadarı için tahammül ederdin sanki
ve nişanlımda benim için sabırlı davranıo. annem cok sacma konuştu nişanlıma karşı
oda ayrı yerde. ezilen arada kalan benim.
bayramda annesine annem. benim kızım gelip senin işini tutamaz falan demiş
beni ezdirmemeye calışıo ama yerlerdeyim. sürünüyorum resmen haberi yok...
insan gidip komşuya bile yardım ediyor yeri geldiğinde ki sen onun gelini olacaksın hizmetçisi değil bunu annen nasıl anlamıyor hayretallah sizi tez zamanda kavuşturur inşallah annene rağmen ya. valla nişanlın yine iyi dayanıyor çok şükür allah nazarlardan sakındırsın sizi canım ya
sevdigim adam için yaparım bilmiyo.
oda sevdigi kadın için annemin hakaretlerine katlandı oysa haberi yok....
amin canım cok saol
evet onu anlamadı mı hala ya ben bu adama o kadar hakaret ettim yine de vazgeçmedi neden ayak direteyim diye. rica ederim canım inşallah duyarız biz evlendik demeni
Günaydın kızlar :)
hoşgeldin canım
bende tüm gün buralarda fink atıyorum heee. fark ettimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?