Yok kız evlilik teklifi auprizik olucak eminim :) yılbaşında bi yere gitmistik ankarada arkadaşlarla hep beraber orada bir suru insanin içinde edecekti ama dj izin vermemiş

salak herif..... Neyse sonra arabadan indi o gece yolun ortasında etti de kendisi söyledi bu sayilmaz çok daha farklı birşey olacak dedi :):):):):) bende beklemekteyiz büyük ihtimalle oda staj olayinin bitmesini yada çözülmesini bekliyor :)
Bizimkinin huyudur seviyor gezmeyi disarida oturmayi falan. Önceden her aksam cikardi benle basladi isler değişti haftada bir cikiyoruz hatta uzun zamandir ilk defa cikiyoruz:) çünkü para harcama konusunda pek savurgan beyefendi bunun yerine aksam harcayacagi paraları biriktirip altin yapiuoruz :):):):) arada bir de kafa dagitmaya cikiyoruz. Akşam gittik bi yerde oturdum 2 saat sonra sıkıldık kaos diye bi disco var oraya gidelim dedik kapaliydi pazartesi diye türkü evine gidelim dedik oda kapaliydi sansima :) zaten topuklularla ayagimi burktum ilk mekandan cikarken eve dönene kadar sişti takside fark edemedik araçtan bi indim basamiyorum üstüne

canımın içi onada bi üzüldü ki sorma

aksam ziyan olmasa bile kotu geçti sayılır

yinede eglendik dart oynadik sevdicekle :):):):):)
Ohhh mis :) hadi afiyet olsun enişte beye şimdiden :)