2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Kızlar cok kotu durumdayım napacaģımı sasirdimm.Cok uzgunumm

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=709685&page=5

Yekta cım her konuyu acıp paylaşma kkda inanki üzülen sen oluyosun ne yorumlar cıkıo görüyosundur.
cok cok eski üyelerdenim ben. bu başka nickkim. digeri güme gitti
aklına gelen her konuyu acma derim sana
gel bizle paylaş. az cok artık birbirilermizi tanır olduk. ilişkimiz ne boyutta biliyoruz.
üzme kendini tatlım

Dediğin doğru cnm ders oldu buda banaa.

Sağol cnm desteğin için teşekkür ederimm..
Nasılsın canımmm

Nasılsın canımmm

Gecen günki olaydada dicektimde. belki yanlış anlarsın diye sustum.
binlerce insan var hangisine laf yetiştircegini bilmiyosun. ve bi bakıosunki haksız olan sensin.

nabtınız olayı. ne durumdasınız?
eh işte sen nasılsın

Napalım canım ya kız benim psikolojik sorunlarım var öyle boşluktaydım yaptım diyo. Erkek arkadaşımda üzülüyor bir yandn hem bana hem düştüğü duruma .Kızı savcılığa vermeyi düşünüyoruzda sonrasında başımıza iş olocak hele ailem duysa zaten erkek arkadaşıma kulp bulmaya çalışıyor ellerine fırsat geçicek.

kızı niye karşınıza alıp insan gibi konuşuyosunuzki.
bu muameleyi hak etmiyorki. sen aramış konuşmuşunda.
niye bunlar... 3 yıl önce yine yapmış. ve yine yapmaya calışıo.
sonrada aaa pardon annem hasta psikolojik sorun... oldu canım yok öyle...
o telefonda yerin dibine sokar sokar cıkarırdım kızı... hiç bi lafımıda esirgemez paralardım.
iyi seri kanlısın.

Bence boşverin bi yel bi rüzgar esti diyip hayatınıza devam edin. adam askerde. görüşmesi zor.
dışarda olsa acaba görüştelerdemi yine kükredi dicem.
hemcinsimiz evet ama yaptıgı acıklamalar. ve yaptıklarıda ortada. fazla uzatıp germe kendini
yeterince sıkıntın var. bide bu başbelasıyla ugraşıpda ona istedigini verme

Canım kız istanbulda burda olsa zaten bulurdum ben onu.Ayrıca pasif kalıyorum ben öyle ağzı laf yapabilen biri değilimki ya kız benden küçük olduğu halde alay etti gülüyo telde bana

Canım kız istanbulda burda olsa zaten bulurdum ben onu.Ayrıca pasif kalıyorum ben öyle ağzı laf yapabilen biri değilimki ya kız benden küçük olduğu halde alay etti gülüyo telde bana

Ben bu konularda telefonda cok fenayım ya
burcumun özelliğide sanırım. küfür etmem ama insanı dogduguna pişman edicek sözler sarf ederim.

gülmesindende belli zaten sizle oynadıgıda. ama onca zaman sonra nasıl böyle estide sizi rahatsız etti onu algılıyamadım hala:26:

Kız hala erkek arkadaşımla görüşme derdinde telefonda sohbet etme derdinde.
Buaralar üst üste bir sürü şey yaşadım çok üzüldüm psikolojim bozuldu iyice

annene hörmetler saygılar
bizimkide antebe gelince sabahdan akşama kadar fink fink gezioz
akşam olunca herkes evine

evlilik teklifimi edicek kız
Yok kız evlilik teklifi auprizik olucak eminim :) yılbaşında bi yere gitmistik ankarada arkadaşlarla hep beraber orada bir suru insanin içinde edecekti ama dj izin vermemiş salak herif..... Neyse sonra arabadan indi o gece yolun ortasında etti de kendisi söyledi bu sayilmaz çok daha farklı birşey olacak dedi :):):):):) bende beklemekteyiz büyük ihtimalle oda staj olayinin bitmesini yada çözülmesini bekliyor :)
Bizimkinin huyudur seviyor gezmeyi disarida oturmayi falan. Önceden her aksam cikardi benle basladi isler değişti haftada bir cikiyoruz hatta uzun zamandir ilk defa cikiyoruz:) çünkü para harcama konusunda pek savurgan beyefendi bunun yerine aksam harcayacagi paraları biriktirip altin yapiuoruz :):):):) arada bir de kafa dagitmaya cikiyoruz. Akşam gittik bi yerde oturdum 2 saat sonra sıkıldık kaos diye bi disco var oraya gidelim dedik kapaliydi pazartesi diye türkü evine gidelim dedik oda kapaliydi sansima :) zaten topuklularla ayagimi burktum ilk mekandan cikarken eve dönene kadar sişti takside fark edemedik araçtan bi indim basamiyorum üstüne canımın içi onada bi üzüldü ki sorma aksam ziyan olmasa bile kotu geçti sayılır yinede eglendik dart oynadik sevdicekle :):):):):)
Cikolata siparişini verdim
nişanda bi resmimizide eklettim
Ohhh mis :) hadi afiyet olsun enişte beye şimdiden :)

kızlar merhaba :) ben de nişanlıyım 2015 yazında evleneceğim inşallah :) hepinizin gönlünden geçen en güzel dilekleri kabul olsun inşallah

Hoş geldin aramiza :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok gecmiş olsun canım. hala şişse üstüne basmakta zorlanıyosan eczaneden krem falan al dahada ilerlemesin
nişanınıza yakın yapar o zaman

biz küsüz bugün
dün tartıştık. beni ikiletiyosun diye konu nerelere gitti. kafanı dinle gibi bi laf etti.
bende sinirlendim itiraz etmedim. hiç aramıcam. nefret ediyorum şu kafanı dinle lafından
cikolata heyecanı içimde kaldı
pöffffffffffffffff

Kizlarr dun aksam sevdicekle konuşurken bi karar aldik :) fikirlerinizi bekliyorum :)
Simdi benim dayimin oğlu evleniyor mayıs 18 de İstanbul dugube gidicez. Daha ince biz 4.4.14 te isteme okur düğüne beraber gideriz diye konusmustuk abbem ben sevdicek falan sonra ablamlar ertelediler. Ama aksam dedik ki acaba yine beraber mi gitsek düğüne? Annem e söylersem daha ortada birşey yok falan der mi yoksa tamam mi der bilemiyorum. İnşallah tamam der hem herkesi görmüş olacak hem de aslinda ne kadar uyumlu olduğumuzu tüm ailem anlayacak vana nasil değer verdiğini v.s. sizce ne yapmaliyim?

kötü olmuş canim ya gönderdim mi peki cikolatayi görünce düzelir araniz.... Besinden nefret ediyorsun ki kafa dinlemek iyidir Bellini ailenin seni yordugunu anlamis yada ona sinirini hissiyatini fazla aktarmissin ki biraz kafani dagitmani dinlenmesi istemiş enişte bey. seni düşünmüş yani

1 haftadır bana annemi ara senin sorunun yok onlarında senle sorunu yok diyip durdu.
bende ararım dedim yok demedim. ama arıyamadım cesaretmi ne derseniz artık.
oda dün patladı işte. ne desem tamam diyip illa ben bagırıp cagırınca yapıosun dedi
dedide dedi haklımı evet. ama nabım alla alla yaaaaa
kafa dinleme bana ayrılıgın habercisi gibi gelir hep. ve şuan ona karşı sanki sogugum gibi.
aramak vs. içimden gelmio hiç

herkese süpriz yap
bence beraber gitmeniz güzel olur. ailenin içine biraz daha girmiş olur güzel olur yani

herkese süpriz yap
bence beraber gitmeniz güzel olur. ailenin içine biraz daha girmiş olur güzel olur yani

Canım benim üzüldüm yaa.Zor durumlardan geçiyoruz.Sakince davranmamız lazım.Eminim erkek arkadaşında sana öyle davranmak istememiştir.Stressten belirsizlikten napsın kimseye bişey diyemiyordur oda en yakını sen olduğu için sana patlamış bende oluyorum bazen öylee

günaydın kızlar

Nasılsın canımmm

günaydın kızlaaaar

hımmm :44: ben senin yerinde olsam, iş resmiyete binmedikçe beraqber gitmezdim. hadi onların düğünü olsa neyse - gelin kızımız falan derler - ama, senin tarafınmış.. çok laf söz ederler, annenin de kafasını karıştırabilirler, bence bi daha düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…