2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

dogru diyosunda. oda biraz dinlesin canım kafasını.
cok zor dönem gecirdi. benden daha cok üzüldü.
kızları ayrı dert kendileri ayrı dert
adamı bunalttık iyice. yakında psikologa götürcem biz bunu ailece bozduk düzelmesi mümkünmü diye

ahahahha ayy çok güldüm buna ev bomboş ben salak gibi gülüyorum tek başıma F

gül gül
evde oturma kalkda cam falan sil pasaklı kız dicek sana sonra

ayağım sakat ulen krem sürdüm yanımdaki sehpayı bile toplayamıyorum yanına indim ( dükkanı eve yakın hemen sokağın başında ) dinleneyim diye eve geri gönderdi bey efendi beni :)

ayağım sakat ulen krem sürdüm yanımdaki sehpayı bile toplayamıyorum yanına indim ( dükkanı eve yakın hemen sokağın başında ) dinleneyim diye eve geri gönderdi bey efendi beni :)

hee pardon
dinlen dinlen. hiç dinlenmedin zaten

koptummmm

nişanlımın agsını burnunu kırasım var
bu saat oldu insan bi arar
ama yok nerde

cikolatada gitmedi daha

amin canım teşekkür ederim :)

Ohhh ohhh sohbetiniz bol olsun hatunlarr :)

nasılsınız gelincikler ben hayal kırıklığı içindeyim ya şubattan beri irem dericiniin şarkısını bekledim bugün çıkmış albümü iğrenç olmuş yaa acayip yavaş slowunda slowu olmuş resmen bana nişan için ilk dansa şarkı önerisinde bulunacak olan var mııı 1 haftaya eve gideceğim ayarlayacağız alyansı salonu falan filan

Buarada kızlar herkes kendisini tanıtmıs bari bende tanıtayım
23 yasındayım Nickimden belli oldugu gibi Trabzonluyum:) ve Trabzonda yasiyorum. Yaklaşık 1,5 yıldır Milli Eğitimde v.h.k.i. yim .Sevdicegim aslen sinoplu ama dogme buyume İstanbullu.Ailesi orda.Biz o burada universite okurken tanısmistik.Soradan mezun oldu gitti.Biraz ben gittim yanina biraz o 1 sene oyle uzaktan gecti Sorada askere gitti iste suan 9 aydir askerde gelince insaAllah bi sorun olmazsa bizde nisan yapicaz seneye mayis sonu haziran basi gibide dugun bakalimm.Rabbim herkese hayirlisiyla nasip eylesin gonlundekini

Son düzenleme:

Baha -İşte bu bizim hikayemiz
Baha-Aşk Yemini
Zara&Ekrem Düzgünoglu -Olmuyor
Celik-Gel Yarim Ol

ben de tanıtayım kendimi

yarışmaya Gebzeden katılıyorum, Balıkesirliyim, 27 yaşındayım, İngilizce öğretmeniyim. Sevdiceğim 31 yaşında, o da Balıkesirli, kendisi mali müşavir olmaya çok yaklaşmış bir muhasebeci 68 günlük asker, Geliboluda

ilişkimiz henüz 9 aylık şimdilik sadece sevgiliyiz, inş. asker dönüşü ağustos ayında isteme ve söz olayını yapacağız

Son düzenleme:

İnsaAllah canim benimm.Bizde 3 senedir beraberiz 25 yasında insaat muhendisi meslegi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…