2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

isteme, söz, damat kahvesi, ne giyerim falan filaaaan

senin nişanlın bana yakınmışş ben de gebzede yaşıyorum iş gereği

yakınmışınız.
tüpraşda calışıo bilirsin bence. daha önce alikahyada gemont var. büyük celik fabrikası kuruldu ordaydı

benim oda arkadaşımın sevgilisinin arkadaşıydı kendisi

arkadaş aracılığı yani

cok kısa olmuş bu
cok heyecansızsın

biz ağustosta olmasını istiyoruz sevgilimle ama benim ailemin bu plandan henüz haberi yok bakalım nasipp

Haberleri olsada boş dicemde. benimkiler gibi degildir inşallah seninkiler.
konuşmadınmı annenle böyle düşünüyoruz diye
2-3 ayda nişan evlilik yapıp cıkıcan işin içinden
bedelli askerlik cıksa belki biz bu yaz evleniriz. uzatmayız...

valla geçen yaz haberleri oldu, bi sürü arıza çıkardılar istemediler, bi müddet bizi ayrı bildiler, geçenlerdde babam yeniden beraber olmaya başladığımızı öğrendiği halde hiçbir tepki vermedi, ne olumlu ne olumsuz bu iyi bişey diye düşünüyorum şu anda ben, en azında olmaz asla, istemem gibi bişiler demedi henüz

Seversin suc sevmezsin gine suc
sizinkiler neden istemiyo....
tek degilmişim

Yok bebeğim çarşamba aksam dönüyorum :) bu aksam srvdicek disari cikarticak beni :) pek bi mutluyum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

annene hörmetler saygılar
bizimkide antebe gelince sabahdan akşama kadar fink fink gezioz
akşam olunca herkes evine

evlilik teklifimi edicek kız

kızlar merhaba :) ben de nişanlıyım 2015 yazında evleneceğim inşallah :) hepinizin gönlünden geçen en güzel dilekleri kabul olsun inşallah

kızlar merhaba :) ben de nişanlıyım 2015 yazında evleneceğim inşallah :) hepinizin gönlünden geçen en güzel dilekleri kabul olsun inşallah

merhaba hoşgeldin aramıza
inşallah cümlemizinkide

Gimummmmmmmmmmm duy sesimiiiiiiiiiiiii
kız nişan diye gitti ama sanki evlendide balayındaymış hissindeyim

bizimkiler istemiyor, sebep de alevi olmasından ziyade, millet bunu duyunca ne der düşüncesi. yani "elalem" olmasa kendilirini rahatsız eden bi durum değil aslında

estagfurullah yıllardır çoğu aileye sorun oldu bu durum..

kesinlikle karşısında dimdik durulması gereken bi sorun...

Senin evliliğin, ailen, ileride çocukların açısından inancına göre bi sorun yaratmıyorsa kime ne!!!

inşallah ailen razı olur canım :26:

zaten ne kendisi ne de ailesi alevi gibi bir yaşam sürmüyor, onların inançlarını uygulamıyor. ben neyi ne kadar yapıyorsam, o da yanen benim gibi. ne eksik ne fazla. ama işte sırf o "etiket" yüzünden sıkıntı çıkıyor biraz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…