2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

o nasıl iş yaaaaaaaa

ver tabi savcılığaaa

Ver valla. böylelerine pabuc bırakmamak gerek
hayır ne yüzsüzlük bu ya... adam başkasıyla evlenio kızım senin bu sacmalıgın niye.
kuyruk acın varsa sus kapa ceneni...

Erkek arkadaşım şimdi baktı tam adres kızın evin adresiymiş

canım hiç bulaşma pisliğe bulaştıkça sıçrar sana sen mutlu ol ıyı ol ki o daha da kötü olsun çatlasın

Ben böyle şeyleri kaldıramam kızlar benim için çok büyük yıkım olur.Zaten o mesajları gördüğümde bayılmak üzereydim çok zor dayandım.Bir sürü yıkım yaşamışım zaten birde erkek arkadaşım tarafımdan böyle bir yıkıma dayanamazdımmm

İllaki herkes hayatının bi noktalarında yıkım yaşıo canım...
ama herşeyin sonu degil biliyosun.

böyle bişey benimde başıma geldi. hemde biz nişanlanmadan teee kac ay önce...
seni sevmiyo beni seviyo diyen bi catlakla karşı karşıyaydım...
güldüm kahkaha attım hatta. haa kafamda soru işareti oluşucakmıydı evet. ama izin vermedim.
adam kac yıldır benle. herşeyini biliyorum. maaş kartına kadar bende
niye o kıza amacını vereyimki. salakmıyım
hadi canım dükanın önünü kapama diye bi kac cümlede yazdım. bi dahada yazmadı sürtük

ve ben daha önceki ilişkilerimde 2-3 kez aldatılmış bi hatunum
herkesi aynı kefeye koyamam

ve ben daha önceki ilişkilerimde 2-3 kez aldatılmış bi hatunum
herkesi aynı kefeye koyamam

Canım adres bilgisini görmeden önce kötüydümde o kız olduğunu anlayınca sakinledim ve rahatladm.Yalan konuşuyor zaten 2 ay çıkmışlar zaten bense 3 yıldır beraberimm.Facede resmimizi koymuştuk profile normalde gizlilik var ama artık nerden gördüyse ondan kudurdu heralde

kızlar kızlar kızlar harika geçti ya harika tam anlamıyla şu haftasonum mükemmel geçti

annesi, anneannesi ve kendisi geldiler tozu dumana katıp gittiler

şimdi haziran başında da biz gidiyoruz inşallah

Ben iyiym tatlım sen nasılsın.Evet o arkadaşı bende merak ettim inşaallah güzel geçmiştir.Uğurlu gelir inşaAllah bizimde önümüzü açarrr:))

Erkek arkadaşım şimdi baktı tam adres kızın evin adresiymiş
Canim benim hiiiiic jendinide erkek arkadasinida üzme ve bu firsatla erkek arkadasinin gözünü korkut nereden buluyor bu cesareti doğru şöyle bak gorustun mu de ama kiza kizmis olduğunu falan belli etme sakın. Kimsin ki sen çok doğru olsaydin xxxx su anda benle olmak yerine senle devam ederdi, hata olduğunu kabulken artik yillardir unutmadiysan kuyruk acin oldukça fazla de geç git birak catlasin hasedinden :):):):) ben daha önce aldatildim ama mesela bak ben sevdicekle gezerken benim eski erkek arkadasim anbeni ariyir annem beni ariyor falan bir suru şey oluyor bana mesajlar atiyor ama güvendiği için sevdicek bana tin yani....

Hatta bak ne anlatayim simdi ben 8 yillik ilişkiye güvenip ortak bilgisayar ve tablet aldin eski erkek arkadasimla sonra ayrildik. Tablet bend PC ondaydi herkes kendi urununun parasini ödüyordu biz ayrilinca tabi bu salak ben para falan veremem edemem demeye basladi zaten son iki aydir ben yatiriyordum parayi falan. Sonra şimdiki erkek arkadasim duruma el koydu gorusmemem için PC yi gondersin ben oderim dedi maksat bana PC yi bahane ederek mesaj atmasindi. PC için adres vericem tabi salak hayatimda biri olduğunu ve PC yi onun alacagini öğrendi ya intikam alacak güya :):):):) ne yapmus biliyor musun bilgisayari koliye koymuş kargoya verirken yanina sigondan seksi bir iç camasiri koymuş sanki camasir benim gibi yani. Erkek arkadasimla koliyi actik ben tabi sok bu ne falan deneye kalmadi sağolsun sevdicek sus dedi ben senin nasil olduğunu biliyorum. Bunu yapip bunca yillik ilişkisine saygi duymayan adamdan her halti beklerim dedi. Seni düşürmek istediği o..... Durumuna sakin takilma boşver dedi aldin camasirlari çöpe attı. Denen o ki kimliği belli olduğu halde imaları çok BET olduğu halde güven duyulan bir ilişkide herşey bambaşka oluyor sakın üzülme mesaj atmayada devam ederse yavrum madem öyle gel yuzles bende neyin ne olduğunu bileyim de göreceksin nasil kaçamak cevaplar verecek sana....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aptal kız cesarete bak ya...
ben aşkımdan gebersem böyle yapmam. ki karşınızdaki şahısdada öyle aşk meşk yok bence
sadece ortalık bulandırma amacı
erkek arkadaşın ne diyo. hangi cesaretle bana mesaj atar diye sitemlerde bulun

kızlar kızlar kızlar harika geçti ya harika tam anlamıyla şu haftasonum mükemmel geçti

toz duman derken

yani harika geçti herşey canım muhteşem oldu dayımlarla falan tanışıldı artık herşey hızlı ve pürüssüz ilerliyor inşallah hayırlı olacak o kadar heyecanlıydım ki

Tozu dumana katti derken? Anamm o kadar mi güzel gectiii :):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kuzum bir sorunun mu var sevdiceğinle allah korusun

yani harika geçti herşey canım muhteşem oldu dayımlarla falan tanışıldı artık herşey hızlı ve pürüssüz ilerliyor inşallah hayırlı olacak o kadar heyecanlıydım ki

maşallah valla
topikde böyle şeyler duymanın heyecanını yitiriyoduk nerdeyse.
nişan tarihi belli olmadı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…