- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Kızlar çok berbat durumdayım çalışamıyorumm .Facebooktan birisi mesj atmış erkek arkadaşıma hayatının hatasını yapıyorsun die.Erkek arkadaşımı aradım direk kim die gözlerimden yaşlar boşaldı ellerim titriyodu.Kimseyle görüştünmü konuştunmu vs die.Yok diyor .Bunun çok eski bir kız arkadaşı vardı kısa süreliydi 2 ay kadar felan ama takıntılıydı ilk yılımızda bizi baya rahatsız etmişti sonra sesi kesilmişti.Ondan şüpheleniyor.Kızı kendi facemden ekledim.Meğer banada mesj atmış.Diğer kutuma düştüğü için göremedim.Senin erkek arkadaşın seni aldatıyor.Sende onu köpek gibi sev.Onu çok iyi tanıyorum o adam sana yaramaz.Sen iyi birisine benziyorsun yazmış.Şok oldum yine erkek arkadaşımı aradım baya kötü konuştum oda ağla üzülme lütfen diyor.Öyle bişey yok diyor.Ben kimse savcılığa vereceğim.Ayrıca kızın mesajı nerden yazdığı yeri çıkıyor google earthten sanırım bunu düşünemedi.Kimse çıkacak ortaya.Erkek arkadaşımın eski kız arkadaşınada yakın bir yer.Sultan çiftliği taşlıtepe olgun sokak kızın mesajı yazdığı yer.Kızda çekmeköy tarafında oturuyormuş.
bişey olmadııı, öylee canım sıkıldı sadecee can sıkıntısıı iştee
naberr? nasılsın?
Kızlar çok berbat durumdayım çalışamıyorumm .Facebooktan birisi mesj atmış erkek arkadaşıma hayatının hatasını yapıyorsun die.Erkek arkadaşımı aradım direk kim die gözlerimden yaşlar boşaldı ellerim titriyodu.Kimseyle görüştünmü konuştunmu vs die.Yok diyor .Bunun çok eski bir kız arkadaşı vardı kısa süreliydi 2 ay kadar felan ama takıntılıydı ilk yılımızda bizi baya rahatsız etmişti sonra sesi kesilmişti.Ondan şüpheleniyor.Kızı kendi facemden ekledim.Meğer banada mesj atmış.Diğer kutuma düştüğü için göremedim.Senin erkek arkadaşın seni aldatıyor.Sende onu köpek gibi sev.Onu çok iyi tanıyorum o adam sana yaramaz.Sen iyi birisine benziyorsun yazmış.Şok oldum yine erkek arkadaşımı aradım baya kötü konuştum oda ağla üzülme lütfen diyor.Öyle bişey yok diyor.Ben kimse savcılığa vereceğim.Ayrıca kızın mesajı nerden yazdığı yeri çıkıyor google earthten sanırım bunu düşünemedi.Kimse çıkacak ortaya.Erkek arkadaşımın eski kız arkadaşınada yakın bir yer.Sultan çiftliği taşlıtepe olgun sokak kızın mesajı yazdığı yer.Kızda çekmeköy tarafında oturuyormuş.
belimdeki kemigim agrıo ya 2 gündür :18:
onun dışında iyi gibiyim. sen nasılsın canım
musmutlu haftalar
geçmiş olsunn canıımmm
iyiyim şkür, hayaller kurup duruyorummm
o nasıl iş yaaaaaaaa
ver tabi savcılığaaa
Ver valla. böylelerine pabuc bırakmamak gerek
hayır ne yüzsüzlük bu ya... adam başkasıyla evlenio kızım senin bu sacmalıgın niye.
kuyruk acın varsa sus kapa ceneni...
Ben böyle şeyleri kaldıramam kızlar benim için çok büyük yıkım olur.Zaten o mesajları gördüğümde bayılmak üzereydim çok zor dayandım.Bir sürü yıkım yaşamışım zaten birde erkek arkadaşım tarafımdan böyle bir yıkıma dayanamazdımmm
İllaki herkes hayatının bi noktalarında yıkım yaşıo canım...
ama herşeyin sonu degil biliyosun.
böyle bişey benimde başıma geldi. hemde biz nişanlanmadan teee kac ay önce...
seni sevmiyo beni seviyo diyen bi catlakla karşı karşıyaydım...
güldüm kahkaha attım hatta. haa kafamda soru işareti oluşucakmıydı evet. ama izin vermedim.
adam kac yıldır benle. herşeyini biliyorum. maaş kartına kadar bende
niye o kıza amacını vereyimki. salakmıyım
hadi canım dükanın önünü kapama diye bi kac cümlede yazdım. bi dahada yazmadı sürtük
ve ben daha önceki ilişkilerimde 2-3 kez aldatılmış bi hatunum
herkesi aynı kefeye koyamam
Ben iyiym tatlım sen nasılsın.Evet o arkadaşı bende merak ettim inşaallah güzel geçmiştir.Uğurlu gelir inşaAllah bizimde önümüzü açarrr:))
Canim benim hiiiiic jendinide erkek arkadasinida üzme ve bu firsatla erkek arkadasinin gözünü korkut nereden buluyor bu cesareti doğru şöyle bak gorustun mu de ama kiza kizmis olduğunu falan belli etme sakın. Kimsin ki sen çok doğru olsaydin xxxx su anda benle olmak yerine senle devam ederdi, hata olduğunu kabulken artik yillardir unutmadiysan kuyruk acin oldukça fazla de geç git birak catlasin hasedinden :):):):) ben daha önce aldatildim ama mesela bak ben sevdicekle gezerken benim eski erkek arkadasim anbeni ariyir annem beni ariyor falan bir suru şey oluyor bana mesajlar atiyor ama güvendiği için sevdicek bana tin yani....Erkek arkadaşım şimdi baktı tam adres kızın evin adresiymiş
Canım adres bilgisini görmeden önce kötüydümde o kız olduğunu anlayınca sakinledim ve rahatladm.Yalan konuşuyor zaten 2 ay çıkmışlar zaten bense 3 yıldır beraberimm.Facede resmimizi koymuştuk profile normalde gizlilik var ama artık nerden gördüyse ondan kudurdu heralde
kızlar kızlar kızlar harika geçti ya harika tam anlamıyla şu haftasonum mükemmel geçti
annesi, anneannesi ve kendisi geldiler tozu dumana katıp gittiler
şimdi haziran başında da biz gidiyoruz inşallah
Aptal kız cesarete bak ya...
ben aşkımdan gebersem böyle yapmam. ki karşınızdaki şahısdada öyle aşk meşk yok bence
sadece ortalık bulandırma amacı
erkek arkadaşın ne diyo. hangi cesaretle bana mesaj atar diye sitemlerde bulun
toz duman derken
kızlar kızlar kızlar harika geçti ya harika tam anlamıyla şu haftasonum mükemmel geçti
annesi, anneannesi ve kendisi geldiler tozu dumana katıp gittiler
şimdi haziran başında da biz gidiyoruz inşallah
Canım adres bilgisini görmeden önce kötüydümde o kız olduğunu anlayınca sakinledim ve rahatladm.Yalan konuşuyor zaten 2 ay çıkmışlar zaten bense 3 yıldır beraberimm.Facede resmimizi koymuştuk profile normalde gizlilik var ama artık nerden gördüyse ondan kudurdu heralde
yani harika geçti herşey canım muhteşem oldu dayımlarla falan tanışıldı artık herşey hızlı ve pürüssüz ilerliyor inşallah hayırlı olacak o kadar heyecanlıydım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?