2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Tozu dumana katti derken? Anamm o kadar mi güzel gectiii :):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah deyin vallahi billahi muhteşem geçti kahkalar moraller harikaydı elhamdülillah

maşallah valla
topikde böyle şeyler duymanın heyecanını yitiriyoduk nerdeyse.
nişan tarihi belli olmadı dimi

bizde haziranda onlara gideceğiz ve kısmetse damat adayıyla ikimiz sonbahar başı gibi istiyoruz ailelerde öyle düşünüyolar elhamdülillah

Erkek arkadşımda suç duyurusunda bulunacak .Durdu durdu hırslandı böyle bişey yapmış sen üzülme sakın diyor

yani harika geçti herşey canım muhteşem oldu dayımlarla falan tanışıldı artık herşey hızlı ve pürüssüz ilerliyor inşallah hayırlı olacak o kadar heyecanlıydım ki

maşallah deyin vallahi billahi muhteşem geçti kahkalar moraller harikaydı elhamdülillah

bizde haziranda onlara gideceğiz ve kısmetse damat adayıyla ikimiz sonbahar başı gibi istiyoruz ailelerde öyle düşünüyolar elhamdülillah

Aman maşallah maşallah canim benim Rabbim nazarlardan saklasin :):):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkek arkadşımda suç duyurusunda bulunacak .Durdu durdu hırslandı böyle bişey yapmış sen üzülme sakın diyor

Adam askerde sanamı? üzülsün arada canın sıkılıo ya hani ailevi olaylardan dolayı.
yoksa bu catlagamı kızıp sinirlensin...
asıl o adama allah yardım etsin. dışarda degil...

ben giresunda oturuyorum

benim 21 onun yeni 26 oldu

ben bilgisayar programcısıyım kpss ye hazırlık

o da bir triko mağazasının müdürlüğünü yapıyor

tamam cekilebilirsin

istanbulda oturcaksınız dimi.
düğün ne zaman 2015 sanırım

normal degilim bugün maruz gör hemiiii

tamam cekilebilirsin

istanbulda oturcaksınız dimi.
düğün ne zaman 2015 sanırım

normal degilim bugün maruz gör hemiiii

estağfurullah olur mu ne demek hepimizin anormal olduğu zamanlar var

inşallah 2015 olacak kısmetse çok heyecanlıyım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…