- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Kızlar çok berbat durumdayım çalışamıyorumm .Facebooktan birisi mesj atmış erkek arkadaşıma hayatının hatasını yapıyorsun die.Erkek arkadaşımı aradım direk kim die gözlerimden yaşlar boşaldı ellerim titriyodu.Kimseyle görüştünmü konuştunmu vs die.Yok diyor .Bunun çok eski bir kız arkadaşı vardı kısa süreliydi 2 ay kadar felan ama takıntılıydı ilk yılımızda bizi baya rahatsız etmişti sonra sesi kesilmişti.Ondan şüpheleniyor.Kızı kendi facemden ekledim.Meğer banada mesj atmış.Diğer kutuma düştüğü için göremedim.Senin erkek arkadaşın seni aldatıyor.Sende onu köpek gibi sev.Onu çok iyi tanıyorum o adam sana yaramaz.Sen iyi birisine benziyorsun yazmış.Şok oldum yine erkek arkadaşımı aradım baya kötü konuştum oda ağla üzülme lütfen diyor.Öyle bişey yok diyor.Ben kimse savcılığa vereceğim.Ayrıca kızın mesajı nerden yazdığı yeri çıkıyor google earthten sanırım bunu düşünemedi.Kimse çıkacak ortaya.Erkek arkadaşımın eski kız arkadaşınada yakın bir yer.Sultan çiftliği taşlıtepe olgun sokak kızın mesajı yazdığı yer.Kızda çekmeköy tarafında oturuyormuş.
o nasıl iş yaaaaaaaa

ver tabi savcılığaaa