- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Rica ederim canim benim ne demek. Saygı sınırlarini aşmadan ama bir o kadarda kaçacak gizli is yapabilecek kadar sevdiğini belli eden bir konuşma yap :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaparım yapar
Babam baya sevdigimin farkında zaten.
Günaydın canımm, dengesizin biri sarmış sana dün
Allah'ım ya bazen oluyor böyleleri sen canını sıkma sakın emi?
İyi akşamlar guzeller nasilsinnzzz.Nasil gecti gununuz..
İyi akşamlar guzeller nasilsinnzzz.Nasil gecti gununuz..
tembellikle geçtiiiseninnn
Bende halama gittim misafirlige oyle gecti iste siradannİç guveysinden halliceydi sende ne var ne yok :)
valla şöyle böyle işte buna da şükür canımm senin nasıl geçtii?İyi akşamlar guzeller nasilsinnzzz.Nasil gecti gununuz..
Benimde iyi cok sukur tatlimmvalla şöyle böyle işte buna da şükür canımm senin nasıl geçtii?
merhabaa canııım
canım sıkılıyoooooooo
Günaydın hatunlar nasılsınız?
Canım noldu dün akşam nie canın sıkıldı bakiyimmm
canım sıkılıyoooooooo
Günaydın tatlım :):):):)
Missgamzeli hayirdir canım?
Nasilsiniz kızlar? Ne var ne yok? Bu arada bizim nişanlanan arkadaş nerelerde? Nasil geçti nisani acaba?
Kızlar çok berbat durumdayım çalışamıyorumm .Facebooktan birisi mesj atmış erkek arkadaşıma hayatının hatasını yapıyorsun die.Erkek arkadaşımı aradım direk kim die gözlerimden yaşlar boşaldı ellerim titriyodu.Kimseyle görüştünmü konuştunmu vs die.Yok diyor .Bunun çok eski bir kız arkadaşı vardı kısa süreliydi 2 ay kadar felan ama takıntılıydı ilk yılımızda bizi baya rahatsız etmişti sonra sesi kesilmişti.Ondan şüpheleniyor.Kızı kendi facemden ekledim.Meğer banada mesj atmış.Diğer kutuma düştüğü için göremedim.Senin erkek arkadaşın seni aldatıyor.Sende onu köpek gibi sev.Onu çok iyi tanıyorum o adam sana yaramaz.Sen iyi birisine benziyorsun yazmış.Şok oldum yine erkek arkadaşımı aradım baya kötü konuştum oda ağla üzülme lütfen diyor.Öyle bişey yok diyor.Ben kimse savcılığa vereceğim.Ayrıca kızın mesajı nerden yazdığı yeri çıkıyor google earthten sanırım bunu düşünemedi.Kimse çıkacak ortaya.Erkek arkadaşımın eski kız arkadaşınada yakın bir yer.Sultan çiftliği taşlıtepe olgun sokak kızın mesajı yazdığı yer.Kızda çekmeköy tarafında oturuyormuş.
Günaydın hatunlar nasılsınız?
Canım noldu dün akşam nie canın sıkıldı bakiyimmm
Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?