özel değilse, sebep ne :26:
Canım bir sürü sebebi var.
1. si erkek arkadaşımın annesi babası boşanmış olması
2. si namaz kılmıyor olması cumadan cumaya kılıyor onuda benim israrlarim uzeri alisti cok sukur.Annesi babasi 9 yasindayken ayrilmis annesi calismis hep uzerine dusup gerekli dini bilhileri pek verememis dualari bile bilmiyor bi kac tane ezberlettim ben .
3. Sü anneside namaz felan kılmıyor bası acık felan oyuzden rahatsizlar.
4. Sü ben Trabzonda oturuyorum erkek arkadaşım istanbulda evlenirsek orada oturucaz uzak oldugu icin istemiyorlar
5.si erkek arkadaşım insaat muhendisi ama ailem devlette muhendis olmasini istiyor sinava hazirlansin kazansin diyor senin gibi
6.sı Erkek arkadaşımın babası anne babası bosandiktan sora annesini kandirmis evleri var 3 katli evi hipotek gostertip kredi cekmis ve odeyemeyince kacip gitti 45 bin gibi bir borc onu odesinler dedi ailem.
7. Askerlik sorunuydu
Cok sukur borc haziranda bitiyor borcun yarisini erkek arkadasim diger yarisini annesi kiralardan odediler .Erkek arkadasim Allahtan parali askerlik cikti orda hem borca para gonderdi hemde nisan icin biriktirdi.Yuzuklerimi aldi diger takilsrimida alicaz ama bizimkiler gorgusuz.Takılarımada laf ederler.İste aileme dedim askerden sora istemeye gelecekler die ama ses yok
Bakalım canım hayırlısı insaAllahhhımmm, canım 1.-2.-3. sebepler benim hiç anlam veremediğim sebepler... herkesin ibadeti, herkesin günahı sevabı kendisinedir sonuçta... senin özgürlüğünü kısıtlamadıktan sonra, namaz kılmış kılmamış, orası allahla erkek arkadaşının/ailesinin arasında...
4. sebebi emin ol ki her kız ailesi öne sürüyor, halledilmeyecek şey değil.
5. sebep sırf bahane! ne güzel geçerli bi mesleği var sonuçta.
6. sebepte haklılar, hak verdiğim tek konu bu oldu. ama o da hallolmuş diyorsun zaten, sebep ortadan kalkmış yani.
7. sebepte yine biraz haklılık payları var, ama o da ortadan kalkıyor şu an
dilerim ki aileni dini konularda yumuşatabilirsin
Kızlaar, eylülde nişanım var inşallah, sonrasında bi kutlama düşünüyoruz arkadaşlarımla, konsept arıyorum
Ben kendimi mor payetli mini bir elbiseyle hayal ettim hep aslında ama başka şeyler olabilir tabii, fotoğraf için şunlardan istiyorum, ya alırım ya da yaparım
http://www.partineeglencekat.com/nisan-kina-dugun-urunler/
Bi arkadaşımla yapcaz organizasyonu, ben taçlı pembe bi duvak takarım demiştim sonuçta bizim gecemiz belli olsun gelin olduğumArkadaşım da dedi ki, tüllü şapkalardan alırız, benim hoşuma gitti bu fikir, az önce de madem böyle bi şapka takıcam, tüllü eldiven de takayım dedim Ama gittikçe sevgilimle tarzlarımız farklılaşıyor gibi hissediyorum, o zaman nişanlım olcak tabi inşallah , ona ne giydircem been
ona da mor saten gömlek giydir mademm
Evet tatlim sendemi trabzonlusun :))
Ben nisan fotografi icin 2 fotigrafci dusunuyorum biri erol royal sinemasinin karsisinda bi cafenin icinde digeride foto roman oda meydan tanjantta.
Erol olan daha once 850 demisti bana ama sonradan gidince 1000 tl dedi 2 mekan 30_35 poz 1 buyuk album 1 aile albumu 1cep albumu 8 adet orta boy resim cikti Adet buyuk boy cerceveli resim 1 adet orta boy cerceveli resim fiyata dahil olanlar
Bunlarin disinda dogu color a ve ayni sirada ilerde bir fotografci var onada sorduydum dogu color 600 fiyat verdi digeri 1200 kusur ama begenmedim cekimlerini hemde poz sayisi az
ikiniz de parlarsınız işteee
Kızlaar, eylülde nişanım var inşallah, sonrasında bi kutlama düşünüyoruz arkadaşlarımla, konsept arıyorum
Ben kendimi mor payetli mini bir elbiseyle hayal ettim hep aslında ama başka şeyler olabilir tabii, fotoğraf için şunlardan istiyorum, ya alırım ya da yaparım
http://www.partineeglencekat.com/nisan-kina-dugun-urunler/
Bi arkadaşımla yapcaz organizasyonu, ben taçlı pembe bi duvak takarım demiştim sonuçta bizim gecemiz belli olsun gelin olduğumArkadaşım da dedi ki, tüllü şapkalardan alırız, benim hoşuma gitti bu fikir, az önce de madem böyle bi şapka takıcam, tüllü eldiven de takayım dedim Ama gittikçe sevgilimle tarzlarımız farklılaşıyor gibi hissediyorum, o zaman nişanlım olcak tabi inşallah , ona ne giydircem been
Çok teşekkür ederim canimcim evet trabzonluyum bende, agustosun 2 sinde nişanim insallah, stüdyo cekimlerinden ziyade diş çekimler daha cok hosuma gidiyo mevsimde yaz olunca guzel olur diye dusundum diş cekim olsun istiyorum dedigin yerlerle ben de gorusucem hayirlisi :) en yakin zamanda ayni tatli telaşlari sen yaşa inşallahhh :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canim benim insaAllah.Bizde agstos 2 dusunuyoruz normalde ama uzak sehirden gelicekleri icin ayni zamanda olsun istiyorum ailem istemezse ozmn tarih ileri olabilir bakalim nasip canimm senin adina cok sevindimmm
İnşaAllah canimmm benimmmbiz de ağustos 23'ü düşündük bugün sevgilimle, inş. nasip olurr
yaşadıklarının benzerini ben de yaşamıştım... daha önce bi nişan arifesine kadar gelmiştim. bizim de nişan alışverişinde çarşıda olanlar olmuştu. çarşıdan geldik, annem başladı yok ne saygısız yok şöle yok böle falan... öyle böyle derken, bizimkiler de bitirdiler. eşyalar gönderildi falan... o aralar bazı sebeplerden dolayı benim de kafamda bazı soru işaretleri olmasına rağmen, direk onların kararıyla bitirilmesi beni çok fena yapmıştı, günlerce konuşmadım, odamdan çıkmadım falan...
en sonunda babamı annemle konuşurken duymuştum, "bu işi bi daha konuşalım, yoksa kızımızdan olucaz" falan diyodu.. yani o ara, ben dönmek isteseydim, razı geleceklerdi beni kaybetmemek adına..
diyeceğim o ki, kararlı dur. tavırlı ol. gerekli durumlar dışında konuşma, odandan çıkma, saatlerce içerde kal, "acaba bişey mi yaptı kendine" diye içleri içlerini yesin. bi günlük yaz, günlükte "onsuz yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim" gibi laflar yaz.. yanlışlıkla kalmış gibi ortalıkta bırak, okusunlar falan...
tüm bunlara rağmen yine de nişan atılacak denirse, git nikahını kıy, düğününü yap. yaşın küçük değildi hatırladığım kadarıyla.. bu senin hayatın.. ailenin dedikleri önemlidir tabi ki ama ufak tefek şeyler yüzünden sıkıntı çıkarıp senin mutluluğuna engel olmaya çalışıyorlarsa da çek restini..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah...
Konuşmuyorum evde kimseyle. ölü gibi ruh gibi dolaşıyorum..
şimdi annem hasta pek göremiyo tabi bu halimi. bi iyileşsin görürüm onu
kararlıyım... 26 yaşında kendi kararını kendi vericek yaştayım. annem bunu algılayamıyor tabi...
ama ögrenicek....
nişanı atsalarda umrumda degil zaten. kafam 1 yıl rahat edicek. askerlik vs. biticek. sonra ailemin karşısına yine cıkarıcam hopp evlilik.
tabi annem bana görücüde kabul edicek onuda cok iyi biliyorum. onu bile babama söylerim gerekirse....
rabbim hem senin hem benim anneme birazcık hoşgörü anlayış merhamet versin
günaydın kızlar
Günaydın cnm nasılsın bugünn
günaydın kızlar
eh işte. sen nasılsın canım
hazırlıklardasın sanırım. set resmi falan görmüştüm. aldınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?