• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Nie olmasın canım benimm.Hem nisandan sora olmayacakmi bence cokta eglenceli olucak gibi:16:

Amin canim benim insaAllah.Bizde agstos 2 dusunuyoruz normalde ama uzak sehirden gelicekleri icin ayni zamanda olsun istiyorum ailem istemezse ozmn tarih ileri olabilir bakalim nasip canimm senin adina cok sevindimmm

Cok sagol canim gec olsun da güç olmasin aradaki tüm sıkıntılar halledilir inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:49:
Kızlaar, eylülde nişanım var inşallah, sonrasında bi kutlama düşünüyoruz arkadaşlarımla, konsept arıyorum :1:
Ben kendimi mor payetli mini bir elbiseyle hayal ettim hep aslında ama başka şeyler olabilir tabii, fotoğraf için şunlardan istiyorum, ya alırım ya da yaparım
http://www.partineeglencekat.com/nisan-kina-dugun-urunler/

Bi arkadaşımla yapcaz organizasyonu, ben taçlı pembe bi duvak takarım demiştim sonuçta bizim gecemiz belli olsun gelin olduğum :1: Arkadaşım da dedi ki, tüllü şapkalardan alırız, benim hoşuma gitti bu fikir, az önce de madem böyle bi şapka takıcam, tüllü eldiven de takayım dedim :1: Ama gittikçe sevgilimle tarzlarımız farklılaşıyor gibi hissediyorum, o zaman nişanlım olcak tabi inşallah:17:, ona ne giydircem been :1:

çok güzel bir siteymiş paylaştığın için tşk

İyim çok şükür canımm.Çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı onun sevincindeyim :16:

Hazırlığı erkek arkadaşımla yapıyorz kendi aramızda gelin güvey oluyoz işte:9:
Altın yüksekti düşünce alalım dedi takıları dursunlar.Alyansla tektaşımı aldık canm 1 ay sonra gelicek o zmnda bileklikle takı setini alırız dediydi oyüzden bende takı setlerine bakıyorumm

hayırlı olsun. rabbim analı babalı saglıklı huzurlu mutlu bi hayat versin.

şimdiden hayırlı olsun canım. :7: aranız iyi dimi. ugraşma cocukla. askerde zaten :)

bizde beklioz düşmesini bileziklerim eksik benimde
6 cift kalın bilezik istemişti annem. setim takılmıştı nişanda :ssz:
onada laf etmişti ince diye:43: , altından nefret ediyorum ben. düşman..
birikim bana göre. ev almak. araba almak için iyi bi birikim aracı.

şimdiden hayırlı olsun canım. :7: aranız iyi dimi. ugraşma cocukla. askerde zaten :)

bu annelerdeki altın sevdası ne anlamıyorum herkes durumuna göre yapıyo işte birseyler zorlamanın ne gereği var

bu annelerdeki altın sevdası ne anlamıyorum herkes durumuna göre yapıyo işte birseyler zorlamanın ne gereği var

aaa olurmu öyle şey... oğlan evini zora sokmak varken...
kızının degeri yükselicek... kızı calışıo ya.
kızı iyilere layık... altınlarda cok olmalı...

şunun kızı ucuza gitti diye igrenc laflar ederler falan:47:
cünkü kadın satılık mal...
sonrada ayyy eşya mutlulugu vermesin allah derler...:ssz:

aaa olurmu öyle şey... oğlan evini zora sokmak varken...
kızının degeri yükselicek... kızı calışıo ya.
kızı iyilere layık... altınlarda cok olmalı...

şunun kızı ucuza gitti diye igrenc laflar ederler falan:47:
cünkü kadın satılık mal...
sonrada ayyy eşya mutlulugu vermesin allah derler...:ssz:

aaaa öyle mi diyorlar yeni duydum bak onları da annem ister de babam öyle değil onunda çocuğu elinde ne varsa yapar diyor annemde susuyor öyle deyince :))))

aaaa öyle mi diyorlar yeni duydum bak onları da annem ister de babam öyle değil onunda çocuğu elinde ne varsa yapar diyor annemde susuyor öyle deyince :))))

benim ailem diyolar demiyorum...
genel olarak böyle... kadınları bilirsiniz.
kimi kızına madi durumu iyi bi damat ister. kimi ogluna zengin kız yada okumuş ister. vs.vs.
anneler cocuklarına alyık kimseyi bulamaz şu dünyada :ssz:
bende kızımı cumhur başkanına vericem zaten gözüm yükseklerde :27:
oğlumada dış ülkeden bi başkan secersem sırtım yere gelmez :52:

Amin canımm benimmm.Bakalım ne olacak bizim durumda meçhulll.Rabbim sıkıntısız olmasını nasip eylesin inşaAllahh

Cok sagol canim gec olsun da güç olmasin aradaki tüm sıkıntılar halledilir inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin inşaAllah cnm

şimdiden tebrikelr canım
bütün hazırlıkların tamam dimi kontrol et bi:13:

hazır hazır canım benim çooook teşşekkür ederimm:16:yarın son kez kontrol edicem bidaha :1: ama 2-3 gün önce tacımın ufak bi yeri kırıldı:50: dün annem gümüşçülere götürdü olmaz kaynak tutmaz onu demişler çok üzüldüm , son bi yere gitcekti adam bi deniyim demiş ve olmuş çok şükür .nasıl rahatladım anlatamam:1::27:

Canım bir sürü sebebi var.
1. si erkek arkadaşımın annesi babası boşanmış olması
2. si namaz kılmıyor olması cumadan cumaya kılıyor onuda benim israrlarim uzeri alisti cok sukur.Annesi babasi 9 yasindayken ayrilmis annesi calismis hep uzerine dusup gerekli dini bilhileri pek verememis dualari bile bilmiyor bi kac tane ezberlettim ben .
3. Sü anneside namaz felan kılmıyor bası acık felan oyuzden rahatsizlar.
4. Sü ben Trabzonda oturuyorum erkek arkadaşım istanbulda evlenirsek orada oturucaz uzak oldugu icin istemiyorlar
5.si erkek arkadaşım insaat muhendisi ama ailem devlette muhendis olmasini istiyor sinava hazirlansin kazansin diyor senin gibi
6.sı Erkek arkadaşımın babası anne babası bosandiktan sora annesini kandirmis evleri var 3 katli evi hipotek gostertip kredi cekmis ve odeyemeyince kacip gitti 45 bin gibi bir borc onu odesinler dedi ailem.
7. Askerlik sorunuydu

Cok sukur borc haziranda bitiyor borcun yarisini erkek arkadasim diger yarisini annesi kiralardan odediler .Erkek arkadasim Allahtan parali askerlik cikti orda hem borca para gonderdi hemde nisan icin biriktirdi.Yuzuklerimi aldi diger takilsrimida alicaz ama bizimkiler gorgusuz.Takılarımada laf ederler.İste aileme dedim askerden sora istemeye gelecekler die ama ses yok

sen nasıl bir kızsın nasıl bir evlatsın ya ailene nasıl görgüsüz diyebiliyorsun.ne olursa olsun ne çekmiş olursan ol o senin ailen. evlendiğinde tamamen aileni köşeye mı atmayı düşünüyorsun. bugün bi altın konusunda ailene görgüsüz diyorsan yarın öbür gün düğün hazırlığı yapılırken neler diyeceksin ailen için çok merak ediyorum. ayrıca sen değil miydin erkek arkadaşın sana görgüsüz dedi diye zoruna giden. birçok şeyden pişman olan bir gün öylesin bir gün böylesin. kaç kişiliğin var senin:51::51::51:

benim ailem diyolar demiyorum...
genel olarak böyle... kadınları bilirsiniz.
kimi kızına madi durumu iyi bi damat ister. kimi ogluna zengin kız yada okumuş ister. vs.vs.
anneler cocuklarına alyık kimseyi bulamaz şu dünyada :ssz:
bende kızımı cumhur başkanına vericem zaten gözüm yükseklerde :27:
oğlumada dış ülkeden bi başkan secersem sırtım yere gelmez :52:

ayyy çok güldüm :1: sabah sabah iyi geldi sağol

Ne güzel tatlımm senin yerinde olmak isterdim.Rabbim hayirlisiyla banada nasip eylesin insaAllaahh

aminn amin canım tez zaman da nasip eder inşallahh :1: Allah ım herkese hayırlısıyla, gönlünüzden geçtiği gibi nasip etsin:16:

Ayy ne guzell heyecanlar bunlar yaa :) tebrik ederim bol bol foto cekil bize de gosterirsin Allah utandirmasin canim

2-3 güne kadar daha tam heyecanım yoktu.Ama dünden beri içim içime sığmıyor bugün dha da arttı :52::16: aminn canım , göstermem mi hiç :1::16:

Tac da bence nazarınız cıkmış :13:
kazasız belasız mutlulugunuzun ilk adımlarını nasip etsin size.
heyecan dorukta. güppp güpppppp :51:
resimleri heyecanla bekliyk bizde :52:

canım hayırlıyla su gibi gelip gececek sen tadını çıkarmaya bak senin günün :nazar:

ayy inşallah ama içimde de hep bi korku var ya bi aksilik olursa diye :18: her anı doya doya yaşamak istiyorum ..keşke sizleri de çağırma imkanım olsaydı hep birlikte döktürürdük :1:

ayy inşallah ama içimde de hep bi korku var ya bi aksilik olursa diye :18: her anı doya doya yaşamak istiyorum ..keşke sizleri de çağırma imkanım olsaydı hep birlikte döktürürdük :1:

bi döktürür iki aglardım ben :1::1:
ay arsızlıga vurucam kendimi bugün.
sıkıldım böyle olmaktan. neşeli cıvıl cıvıl insanım bennn
ögggg kakaaaaa ooooo :52::35:

Tac da bence nazarınız cıkmış :13:
kazasız belasız mutlulugunuzun ilk adımlarını nasip etsin size.
heyecan dorukta. güppp güpppppp :51:
resimleri heyecanla bekliyk bizde :52:

haklısın canım ama oldu Allah a şükür bi rahatlattı anlatamam :) aminn inşallah herkese nasip etsin canım

Back
X