• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

ayy inşallah ama içimde de hep bi korku var ya bi aksilik olursa diye :18: her anı doya doya yaşamak istiyorum ..keşke sizleri de çağırma imkanım olsaydı hep birlikte döktürürdük :1:

kuruntu yapma iyi düşün iyi olsun tamam mı ayyy keşke gelebilseydik ne güzel olurdu

ne çok isterim gelmenizi , herkese değişiklik olurdu :)

nişan atmaya calışıo ya bizimkiler :ssz:

Günaydın tatlımmm

Canım benim üzülme canını sıkma dua et :) Rabbim muhakkak bir kolaylık verir

dua ediyorum mümkünse. namaz kılıodum. bıraktım bi dönem
tekrar başlıcaktım. özel gün kapıdan girdi içeri :ssz:
rabbime sıgınıyorum ben. ne verirse güzel verir. elbet vardır bu cekmemizde nişanlımla benim.
sevgimiz dahada güclendi.. kazandıgımız şey bu olcak bunun sonucunda.
cok yıprandık..tabi buda başka şey.

nişan atmaya calışıo ya bizimkiler :ssz:

dua ediyorum mümkünse. namaz kılıodum. bıraktım bi dönem
tekrar başlıcaktım. özel gün kapıdan girdi içeri :ssz:
rabbime sıgınıyorum ben. ne verirse güzel verir. elbet vardır bu cekmemizde nişanlımla benim.
sevgimiz dahada güclendi.. kazandıgımız şey bu olcak bunun sonucunda.
cok yıprandık..tabi buda başka şey.

canım benim gerçekten çok üzüldüm :50: ama ne olursa olsun pes etmeyin.bak ne güzel yazmışsın "sevgimiz daha da güçlendi" diye.siz birbirinize sarılıp sahiplendikçe onlar pes eder.sen bol bol duanı et rabbime sığın.namaz o kadar güzel bişey ki her kapıyı açıyor.Allah yardımcınız olsun canım

68 dim. akşam tartıldım 65 kğyim :ssz:
3 kğ vermişim :51:

Canım üzülürsen zayıf düşersin mücadele edecek gücün kalmaz senin kendine değer verip dikkat etmen gerekki ailende bunu anlasınn ona göre davransınlar

Canım üzülürsen zayıf düşersin mücadele edecek gücün kalmaz senin kendine değer verip dikkat etmen gerekki ailende bunu anlasınn ona göre davransınlar

öylede. yiyemiyorum hiç bişey.
iştah sıfır. anca cay su icebiliyorum :51:

pizzayı cok severim. o bile kılımı kıpırtmaya yetmio.
gecer inşallah bi an önce. :ssz:

moralin nasıl senin. toparlandınmı?

Daha iyiyim canım çok şükür bazen çok daralıyorum bende böyle herşey belirsiz oluncaa.

aaa olurmu öyle şey... oğlan evini zora sokmak varken...
kızının degeri yükselicek... kızı calışıo ya.
kızı iyilere layık... altınlarda cok olmalı...

şunun kızı ucuza gitti diye igrenc laflar ederler falan:47:
cünkü kadın satılık mal...
sonrada ayyy eşya mutlulugu vermesin allah derler...:ssz:

ay ağzın bal yesin lan :D ne güldüm sabah sabah :D

hepiciğinize günaydın kızlarrr :D nasılsınız bakalım nasıl gidiyor durumlar?
KARKRALİÇESİdaha iyimisincanım? nasıl oldun?

YEKTA canım allah sanada sabır versin ailelerle uğraşmak maalesefki zor :( saygıdan birşey diyemeyip içinde tutmak dahada zor. umarım sıraladığın sebepler için ailenle uzlaşa bilirsin. :26:

Daha iyiyim canım çok şükür bazen çok daralıyorum bende böyle herşey belirsiz oluncaa.

hiç deme cok zor
4. hafta içindeyim bende...
eve gitme saatim gelince. elden ayaktan cıkıcak gibi oluyorum. :2:
rabbim sınıyo sanırım.

ay ağzın bal yesin lan :D ne güldüm sabah sabah :D

hepiciğinize günaydın kızlarrr :D nasılsınız bakalım nasıl gidiyor durumlar?
KARKRALİÇESİdaha iyimisincanım? nasıl oldun?

YEKTA canım allah sanada sabır versin ailelerle uğraşmak maalesefki zor :( saygıdan birşey diyemeyip içinde tutmak dahada zor. umarım sıraladığın sebepler için ailenle uzlaşa bilirsin. :26:

gülelim beaaaaa :1:
günaydın kalmadı kız:19:
nerdesin bakim sen :51:

iyi olma cabalarındayım. ya şu iş netlik kazansa yolumu bulucam:51:
sen nasılsın ? ankarayamı gitmiştin sen:26:

Gülelim eğlenelim kızlar şükredelim yinede hep olumsuz olumsuz nereye kadr Rabbim hepimize kolaylıklar versin canlarım birbirimize dua edelimmm:16:

Gülelim eğlenelim kızlar şükredelim yinede hep olumsuz olumsuz nereye kadr Rabbim hepimize kolaylıklar versin canlarım birbirimize dua edelimmm:16:

valla ya. sanki topiğin üstünde karabulut dolaşıomuş hissine kapılıyorum ben :27:

herkes sevdicegiyle nasıl tanıştıgını anlatsın sonrada ben:27::52::51::35:

Back