2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Cok sagol canim gec olsun da güç olmasin aradaki tüm sıkıntılar halledilir inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güzel bir siteymiş paylaştığın için tşk

hayırlı olsun. rabbim analı babalı saglıklı huzurlu mutlu bi hayat versin.

şimdiden hayırlı olsun canım. aranız iyi dimi. ugraşma cocukla. askerde zaten :)

bizde beklioz düşmesini bileziklerim eksik benimde
6 cift kalın bilezik istemişti annem. setim takılmıştı nişanda
onada laf etmişti ince diye , altından nefret ediyorum ben. düşman..
birikim bana göre. ev almak. araba almak için iyi bi birikim aracı.

bu annelerdeki altın sevdası ne anlamıyorum herkes durumuna göre yapıyo işte birseyler zorlamanın ne gereği var

aaa olurmu öyle şey... oğlan evini zora sokmak varken...
kızının degeri yükselicek... kızı calışıo ya.
kızı iyilere layık... altınlarda cok olmalı...

şunun kızı ucuza gitti diye igrenc laflar ederler falan
cünkü kadın satılık mal...
sonrada ayyy eşya mutlulugu vermesin allah derler...

aaaa öyle mi diyorlar yeni duydum bak onları da annem ister de babam öyle değil onunda çocuğu elinde ne varsa yapar diyor annemde susuyor öyle deyince :))))

aaaa öyle mi diyorlar yeni duydum bak onları da annem ister de babam öyle değil onunda çocuğu elinde ne varsa yapar diyor annemde susuyor öyle deyince :))))

benim ailem diyolar demiyorum...
genel olarak böyle... kadınları bilirsiniz.
kimi kızına madi durumu iyi bi damat ister. kimi ogluna zengin kız yada okumuş ister. vs.vs.
anneler cocuklarına alyık kimseyi bulamaz şu dünyada
bende kızımı cumhur başkanına vericem zaten gözüm yükseklerde
oğlumada dış ülkeden bi başkan secersem sırtım yere gelmez

Amin canımm benimmm.Bakalım ne olacak bizim durumda meçhulll.Rabbim sıkıntısız olmasını nasip eylesin inşaAllahh

Cok sagol canim gec olsun da güç olmasin aradaki tüm sıkıntılar halledilir inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin inşaAllah cnm

şimdiden tebrikelr canım
bütün hazırlıkların tamam dimi kontrol et bi:13:

hazır hazır canım benim çooook teşşekkür ederimmyarın son kez kontrol edicem bidaha ama 2-3 gün önce tacımın ufak bi yeri kırıldı dün annem gümüşçülere götürdü olmaz kaynak tutmaz onu demişler çok üzüldüm , son bi yere gitcekti adam bi deniyim demiş ve olmuş çok şükür .nasıl rahatladım anlatamam

sen nasıl bir kızsın nasıl bir evlatsın ya ailene nasıl görgüsüz diyebiliyorsun.ne olursa olsun ne çekmiş olursan ol o senin ailen. evlendiğinde tamamen aileni köşeye mı atmayı düşünüyorsun. bugün bi altın konusunda ailene görgüsüz diyorsan yarın öbür gün düğün hazırlığı yapılırken neler diyeceksin ailen için çok merak ediyorum. ayrıca sen değil miydin erkek arkadaşın sana görgüsüz dedi diye zoruna giden. birçok şeyden pişman olan bir gün öylesin bir gün böylesin. kaç kişiliğin var senin

Ne güzel tatlımm senin yerinde olmak isterdim.Rabbim hayirlisiyla banada nasip eylesin insaAllaahh

aminn amin canım tez zaman da nasip eder inşallahh Allah ım herkese hayırlısıyla, gönlünüzden geçtiği gibi nasip etsin

Ayy ne guzell heyecanlar bunlar yaa :) tebrik ederim bol bol foto cekil bize de gosterirsin Allah utandirmasin canim

2-3 güne kadar daha tam heyecanım yoktu.Ama dünden beri içim içime sığmıyor bugün dha da arttı aminn canım , göstermem mi hiç

Tac da bence nazarınız cıkmış :13:
kazasız belasız mutlulugunuzun ilk adımlarını nasip etsin size.
heyecan dorukta. güppp güpppppp
resimleri heyecanla bekliyk bizde

canım hayırlıyla su gibi gelip gececek sen tadını çıkarmaya bak senin günün

ayy inşallah ama içimde de hep bi korku var ya bi aksilik olursa diye :18: her anı doya doya yaşamak istiyorum ..keşke sizleri de çağırma imkanım olsaydı hep birlikte döktürürdük

ayy inşallah ama içimde de hep bi korku var ya bi aksilik olursa diye :18: her anı doya doya yaşamak istiyorum ..keşke sizleri de çağırma imkanım olsaydı hep birlikte döktürürdük

bi döktürür iki aglardım ben
ay arsızlıga vurucam kendimi bugün.
sıkıldım böyle olmaktan. neşeli cıvıl cıvıl insanım bennn
ögggg kakaaaaa ooooo

Tac da bence nazarınız cıkmış :13:
kazasız belasız mutlulugunuzun ilk adımlarını nasip etsin size.
heyecan dorukta. güppp güpppppp
resimleri heyecanla bekliyk bizde

haklısın canım ama oldu Allah a şükür bi rahatlattı anlatamam :) aminn inşallah herkese nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…