2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

cok şükür onla iyiyiz.
ben senin yanındayım ne olursa olsun diyo.

çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bir durum bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun peki, sizinkiler nişanı da atmış ne olacak nişanlınla görüşmeye devam mı edeceksin

cok şükür onla iyiyiz.

aman allah esirgesin zaten diğer türlüsü tam bir cehennem olur. sen annen birşey derse karşılık verme gel burda yaz canım hatta beraber bir yol yordam bulalım. ama bir müddet tavrnı koy. senin hayatının geri kalanıyla ilgili kafalarına göre karar vermemeyi öğrensinler

Cnm Rabbim sana sabır kolaylık versin işinizdede hayılı eylesin ve kolaylık versin inşaAllah annenin kalbini yumuşattırsın Rabbimmm

Öyle ama takamayacağım bişeyi nie alıyımki :S sonuçta para olarak aybnı parayı veriyoruz

kızlar bende katıldım aranıza

Hoşgeldin cnm benimmmm

cok şükür onla iyiyiz.

Sana destek olması çok iyi canım destek olmasa tutunacak anlaşacak dertleşecek dalın kalmazz

çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bir durum bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun peki, sizinkiler nişanı da atmış ne olacak nişanlınla görüşmeye devam mı edeceksin

nişan atılmadı.
babalar daha konuşucak

cvp vermemeye calışıyorum tabiki. sakinim olabildigince.
konuşmuyorum hatta. odama kilitliyorum kendimi.

annen bana böyle dedi etti diye bana tepki gösterse zaten
biz dagılırız. şuan birbirimize destek yerine köstek oluruz.
allah razı olsun ondan binlerce şükür ki
rabbim sevgimizi bize bagışlasın inşallah:2:

çook heyecanlıyımm bugünü ve nişan günümü saymıyorum artık son 2 günüm kaldıı

ay hadi maşallah bol bol foto paylaş bizimlee

cvp vermemeye calışıyorum tabiki. sakinim olabildigince.
konuşmuyorum hatta. odama kilitliyorum kendimi.

annen bana böyle dedi etti diye bana tepki gösterse zaten
biz dagılırız. şuan birbirimize destek yerine köstek oluruz.
allah razı olsun ondan binlerce şükür ki
rabbim sevgimizi bize bagışlasın inşallah:2:

amiiinnn...inşallah herşey düzelir canım benim...

yaşadıklarının benzerini ben de yaşamıştım... daha önce bi nişan arifesine kadar gelmiştim. bizim de nişan alışverişinde çarşıda olanlar olmuştu. çarşıdan geldik, annem başladı yok ne saygısız yok şöle yok böle falan... öyle böyle derken, bizimkiler de bitirdiler. eşyalar gönderildi falan... o aralar bazı sebeplerden dolayı benim de kafamda bazı soru işaretleri olmasına rağmen, direk onların kararıyla bitirilmesi beni çok fena yapmıştı, günlerce konuşmadım, odamdan çıkmadım falan...

en sonunda babamı annemle konuşurken duymuştum, "bu işi bi daha konuşalım, yoksa kızımızdan olucaz" falan diyodu.. yani o ara, ben dönmek isteseydim, razı geleceklerdi beni kaybetmemek adına..

diyeceğim o ki, kararlı dur. tavırlı ol. gerekli durumlar dışında konuşma, odandan çıkma, saatlerce içerde kal, "acaba bişey mi yaptı kendine" diye içleri içlerini yesin. bi günlük yaz, günlükte "onsuz yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim" gibi laflar yaz.. yanlışlıkla kalmış gibi ortalıkta bırak, okusunlar falan...

tüm bunlara rağmen yine de nişan atılacak denirse, git nikahını kıy, düğününü yap. yaşın küçük değildi hatırladığım kadarıyla.. bu senin hayatın.. ailenin dedikleri önemlidir tabi ki ama ufak tefek şeyler yüzünden sıkıntı çıkarıp senin mutluluğuna engel olmaya çalışıyorlarsa da çek restini..

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah...

Amiiiin tatlım insaAllahhh

Güzel öğutler bende küpe alıyorum kulağıma yakında bende aynı yollardan gecebilirim.Rabbim gecirttirmisin

Ne güzel tatlımm senin yerinde olmak isterdim.Rabbim hayirlisiyla banada nasip eylesin insaAllaahh

Ayy ne guzell heyecanlar bunlar yaa :) tebrik ederim bol bol foto cekil bize de gosterirsin Allah utandirmasin canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne güzel tatlımm senin yerinde olmak isterdim.Rabbim hayirlisiyla banada nasip eylesin insaAllaahh

Merhabalat Trabzonluydun dimi yanlis hatirlamiyorsam nisan icin fotografcilarla gorusmustun hangi fotografçilardi ve diş cekim icin ne kadar ucret istemistiler paylaşirmisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet tatlim sendemi trabzonlusun :))
Ben nisan fotografi icin 2 fotigrafci dusunuyorum biri erol royal sinemasinin karsisinda bi cafenin icinde digeride foto roman oda meydan tanjantta.
Erol olan daha once 850 demisti bana ama sonradan gidince 1000 tl dedi 2 mekan 30_35 poz 1 buyuk album 1 aile albumu 1cep albumu 8 adet orta boy resim cikti Adet buyuk boy cerceveli resim 1 adet orta boy cerceveli resim fiyata dahil olanlar

Bunlarin disinda dogu color a ve ayni sirada ilerde bir fotografci var onada sorduydum dogu color 600 fiyat verdi digeri 1200 kusur ama begenmedim cekimlerini hemde poz sayisi az

ayyy hayırdır, senin ne gibi problemlerin vaar

Canim bizimkilerde istemiyolar pek .Nasıl olacak bilmiyorum bende.Zaten olumlu olaydi gunum kesinlesirdi mekan tutardim herseyi ayarlardimm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…