- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
evlendikten sonra öyle olmuyor o unutsa bile annesi babası hatırlayacak ailenin yaptığını. çok ilginç ama ya inanasım gelmiyor ama bir o kadarda üzülüyorum haline. aşağı yukarı yaşadıklarını anlamaya çalışıyorumüzme kendini sevdiğine sıkı sıkı sarıl şimdi en ufak bir sıkıntıda birbirinizden uzaklaşmanız için ortam hazırlanmış olacak bu yüzden sen sen ol hiç bir aksiliği yansıtma nişanlına... sevginiz dahada katlansın canımcım
dün işyerinde duramadım izin aldım. biraz dolaştım.
eve gittim.
babamla konuştum. babam sevdigimi bilmiyodu anlattım olanı biteni.
dinledi. sonra annem geldi limon sıktı herşeye. ben istemiyorum onlar sana layık degil vs.vs.
benim ölümü cignersin demeler. cvp vermedim tabi. bazı yerde nişanlım hakkında saygısız terbiyesiz diye konuştu carşı meselesinden dolayı.
ha birde. nişanı atıcam dedikten sonra annemi konuşturdum nişanlımla. annem bana bagırdı dio. halbuki yok öyle şey.
kimse kimsenin annesine bagırmaya hakkı olamaz. dimi. tlf ben aldıgımda zaten ses tonu yüksekti nişanlımın ama oda işyerinde işmakinelerinden dolayı cıkan gürültüden. ve annem bagırarak konuşmuştu ve sacmaca konuşmuştu nişanlım ona ragmen saygısızlık etmedi. carşı olayındaki evet saygısızlık. özür dilemek için aradı neyle karşılaştı.
akşam nişanlı evi geldi. annemle konuşmaya calışıolar. babamdan cekinir annem.babama tlf geldi dışarı cıktı.
cıkan senmisin. nasıl oglan yetiştirmişiniz. nasıl terbiyesiz. ben kaynanasıyım bana bu terbiyesizliği nasıl yapar.
hiç terbiye yok. bana bagırdı. bana nasıl bagırır benim kızımı oluo falanda filan... babam gelene kadar.
ben aptal susmaktayım tabi. annemle böyle laf şeylerine girmekten bıktım usandım cünkü.
kız kardeşi benim abim öyle saygısız degil falan diye konuşuo ama annemi kim tutar. işi bitiricek ya cirkinleşicek illa.(onlar gelmeden öncede cocuga yaptıgın gibi ailesinede yapma ayıp dedim. yok yapmam baban zaten sen karışma dedi diyo bana)
babam geldi. konuşma yine yapılıo. sözde olan bişeyi anlatıcak. babam kendisine kızdı acma onları yeter sus dedi. ona dayanamadı cok sonra dışarı cıktı. yatak odasına gecti bende ordaydım. 2 aya kadar alsınlar seni diye bana bagırıo. seslenmedim. yere oturdu aglıo. hastalan sen senin görevin bu cünkü dedim. sonra cıktım. kızkardeşi gelmiş fatma teyze konuşalım diye. yok eşyalarınızı alın gidin dedi. içeri gec sen eda dedim. annem bayıldı.
büyük teyzem vardı o geldi onlarla ayılttık. tabi ben kriz gecirmek üzereyim. ayılmalar bayılmalar 3 haftadır var.
işte ben snein kötü oldugunumu isterim onlar layık degil sana vs.vs. anne sus bana laf yetiştirme sen iyileş dedim.
bende şu camdan atıcam evlendiricek kızında kalmıcak o zaman görücem dedim.
biz iceri giremedik annemle ilgilenmekten. bi süre sonra kalkıp gittiler. ben hoşcakalın bile diyemedim...
babam anneme cok kızıo yaptı sacmalıga. teyzemede dedi. insanlar misafir gelmiş böyle olmaz. ayıp herşeyin bi yolu usulu var dedi. sonra teyzemi bırakmaya kardeşimle ikisi gitti. biliyorum konuşucaklar.
teyzemle ne konuştular bilmiyorum. ama kardeşimle konuştuklarında. tamam annen itiraz etti nişanı attık. peki ablanı nasıl toparlıcaz demiş
kardeşim geldi bagırmadıgını vs. onada anlattım. annemin akşamki sacmalıgına oda karşı.
ve ben annesinden nefret etmek üzere olan ilk kız olmucam sanırım
gecen gece nişanlım aradı bi aglaması var kulaklarımda hala.
ben kücüklüğümden beri ailemden uzakta okudum calıştım bi pislige asla bulaşmadım. ama şu annenin aptıgına bak diyo. neler neler
durumlar böyle canım
cok şükür onla iyiyiz.
ben senin yanındayım ne olursa olsun diyo.
Bide beni düşün... öldüm dirildim.
1 haftadır yemek yiyemiyorum. bayıldım bayılıcam. elim ayagım titrio ara ara...
evlenirsen hiç bişeyine karışmam evine gelmem neler neler....
eve gitmek istemiyorum. annemi görmek istemiyorum....
Set daha farklı olmali canim nacizane dusuncem bu yani. Ben altin pek sevmem normalde ama bu tarz durumlarda takilacak olan takilar farkli oluyor set başka yani diye düşünüyorum.
Ay maşallah ne buyuk ne hoş bir heyecandir bu :) inşallah istediğin gibi olur hersey .
Günaydın canım :) hava güzel ama yorgunluk baki bendenasil yorulduysam hala atamadim ustumden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bende katıldım aranıza
cok şükür onla iyiyiz.
ben senin yanındayım ne olursa olsun diyo.
çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bir durum bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun peki, sizinkiler nişanı da atmış ne olacak nişanlınla görüşmeye devam mı edeceksin
aman allah esirgesin zaten diğer türlüsü tam bir cehennem olur. sen annen birşey derse karşılık verme gel burda yaz canım hatta beraber bir yol yordam bulalım. ama bir müddet tavrnı koy. senin hayatının geri kalanıyla ilgili kafalarına göre karar vermemeyi öğrensinler
Cnm Rabbim sana sabır kolaylık versin işinizdede hayılı eylesin ve kolaylık versin inşaAllah annenin kalbini yumuşattırsın Rabbimmm
Sana destek olması çok iyi canım destek olmasa tutunacak anlaşacak dertleşecek dalın kalmazz
çook heyecanlıyımm bugünü ve nişan günümü saymıyorum artık son 2 günüm kaldıı
cvp vermemeye calışıyorum tabiki. sakinim olabildigince.
konuşmuyorum hatta. odama kilitliyorum kendimi.
annen bana böyle dedi etti diye bana tepki gösterse zaten
biz dagılırız. şuan birbirimize destek yerine köstek oluruz.
allah razı olsun ondan binlerce şükür ki
rabbim sevgimizi bize bagışlasın inşallah:2:
annen bana böyle dedi etti diye bana tepki gösterse zaten
Amiiiin tatlım insaAllahhhannen bana böyle dedi etti diye bana tepki gösterse zaten
Güzel öğutler bende küpe alıyorum kulağıma yakında bende aynı yollardan gecebilirim.Rabbim gecirttirmisin
yaşadıklarının benzerini ben de yaşamıştım... daha önce bi nişan arifesine kadar gelmiştim. bizim de nişan alışverişinde çarşıda olanlar olmuştu. çarşıdan geldik, annem başladı yok ne saygısız yok şöle yok böle falan... öyle böyle derken, bizimkiler de bitirdiler. eşyalar gönderildi falan... o aralar bazı sebeplerden dolayı benim de kafamda bazı soru işaretleri olmasına rağmen, direk onların kararıyla bitirilmesi beni çok fena yapmıştı, günlerce konuşmadım, odamdan çıkmadım falan...
en sonunda babamı annemle konuşurken duymuştum, "bu işi bi daha konuşalım, yoksa kızımızdan olucaz" falan diyodu.. yani o ara, ben dönmek isteseydim, razı geleceklerdi beni kaybetmemek adına..
diyeceğim o ki, kararlı dur. tavırlı ol. gerekli durumlar dışında konuşma, odandan çıkma, saatlerce içerde kal, "acaba bişey mi yaptı kendine" diye içleri içlerini yesin. bi günlük yaz, günlükte "onsuz yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim" gibi laflar yaz.. yanlışlıkla kalmış gibi ortalıkta bırak, okusunlar falan...
tüm bunlara rağmen yine de nişan atılacak denirse, git nikahını kıy, düğününü yap. yaşın küçük değildi hatırladığım kadarıyla.. bu senin hayatın.. ailenin dedikleri önemlidir tabi ki ama ufak tefek şeyler yüzünden sıkıntı çıkarıp senin mutluluğuna engel olmaya çalışıyorlarsa da çek restini..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah...
Güzel öğutler bende küpe alıyorum kulağıma yakında bende aynı yollardan gecebilirim.Rabbim gecirttirmisin
Ne güzel tatlımm senin yerinde olmak isterdim.Rabbim hayirlisiyla banada nasip eylesin insaAllaahh
Evet tatlim sendemi trabzonlusun :))Merhabalat Trabzonluydun dimi yanlis hatirlamiyorsam nisan icin fotografcilarla gorusmustun hangi fotografçilardi ve diş cekim icin ne kadar ucret istemistiler paylaşirmisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy hayırdır, senin ne gibi problemlerin vaar
Canim bizimkilerde istemiyolar pek .Nasıl olacak bilmiyorum bende.Zaten olumlu olaydi gunum kesinlesirdi mekan tutardim herseyi ayarlardimm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?