- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
özel değilse, sebep ne :26:
Canım bir sürü sebebi var.
1. si erkek arkadaşımın annesi babası boşanmış olması
2. si namaz kılmıyor olması cumadan cumaya kılıyor onuda benim israrlarim uzeri alisti cok sukur.Annesi babasi 9 yasindayken ayrilmis annesi calismis hep uzerine dusup gerekli dini bilhileri pek verememis dualari bile bilmiyor bi kac tane ezberlettim ben .
3. Sü anneside namaz felan kılmıyor bası acık felan oyuzden rahatsizlar.
4. Sü ben Trabzonda oturuyorum erkek arkadaşım istanbulda evlenirsek orada oturucaz uzak oldugu icin istemiyorlar
5.si erkek arkadaşım insaat muhendisi ama ailem devlette muhendis olmasini istiyor sinava hazirlansin kazansin diyor senin gibi
6.sı Erkek arkadaşımın babası anne babası bosandiktan sora annesini kandirmis evleri var 3 katli evi hipotek gostertip kredi cekmis ve odeyemeyince kacip gitti 45 bin gibi bir borc onu odesinler dedi ailem.
7. Askerlik sorunuydu
Cok sukur borc haziranda bitiyor borcun yarisini erkek arkadasim diger yarisini annesi kiralardan odediler .Erkek arkadasim Allahtan parali askerlik cikti orda hem borca para gonderdi hemde nisan icin biriktirdi.Yuzuklerimi aldi diger takilsrimida alicaz ama bizimkiler gorgusuz.Takılarımada laf ederler.İste aileme dedim askerden sora istemeye gelecekler die ama ses yok