2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Kıyafet olarakmı? giyeceğimimi soruyosun.Nişana daha çok var ya ağstosda olcak ya ekimde istanbula gidip ordan bakacağım canım

Kıyafet olarakmı? giyeceğimimi soruyosun.Nişana daha çok var ya ağstosda olcak ya ekimde istanbula gidip ordan bakacağım canım

arkadaş bu seti, sen kendin nişan aksesuarı olarak takıcaksın sandı galibaa

arkadaş bu seti, sen kendin nişan aksesuarı olarak takıcaksın sandı galibaa

Aynen öyle sandim :):):):):):):) nişan için nasil diye sorunca :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen öyle sandim :):):):):):):) nişan için nasil diye sorunca :)

Yok canim ya nisanda erkek tarafinin takmasi icin uygunmu? Die sorduydum :))

Erkek arkadasim alalim tedi takilari alyans tek tasim alindi set takimiyla bilekligim kaldi iste

selam kızlar nasılsınızz nişanlığımın üzerine çiçek taç bulma çabalarım vardı ama bulamamıştım su yeşili artık modacım ben yaparım elbisenin kumaşından çiçek tacı da sen yaparsın dedi saçımıda maşa düşünüyorum zaten 2 aycık kaldı ben memlekete gidecem nasipse 3 gün sonra nişan zaten bir günüm yatarak geçer kalan günlerdede artık salon için müzik elbise kuaför provası ve alyans işi var

slm iyiyiz çok şükür sende pek bir heyecanlısın gerçi 2 ay kalmış :) Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah

Günaydın hatunlar nasılsınızzz

Yok canim ya nisanda erkek tarafinin takmasi icin uygunmu? Die sorduydum :))

Erkek arkadasim alalim tedi takilari alyans tek tasim alindi set takimiyla bilekligim kaldi iste

Set daha farklı olmali canim nacizane dusuncem bu yani. Ben altin pek sevmem normalde ama bu tarz durumlarda takilacak olan takilar farkli oluyor set başka yani diye düşünüyorum.

Ay maşallah ne buyuk ne hoş bir heyecandir bu :) inşallah istediğin gibi olur hersey .

Günaydın hatunlar nasılsınızzz

Günaydın canım :) hava güzel ama yorgunluk baki bende nasil yorulduysam hala atamadim ustumden

KARKRALİÇESİ nedir durumun canım çok merak ettim

dün işyerinde duramadım izin aldım. biraz dolaştım.
eve gittim.
babamla konuştum. babam sevdigimi bilmiyodu anlattım olanı biteni.
dinledi. sonra annem geldi limon sıktı herşeye. ben istemiyorum onlar sana layık degil vs.vs.
benim ölümü cignersin demeler. cvp vermedim tabi. bazı yerde nişanlım hakkında saygısız terbiyesiz diye konuştu carşı meselesinden dolayı.
ha birde. nişanı atıcam dedikten sonra annemi konuşturdum nişanlımla. annem bana bagırdı dio. halbuki yok öyle şey.
kimse kimsenin annesine bagırmaya hakkı olamaz. dimi. tlf ben aldıgımda zaten ses tonu yüksekti nişanlımın ama oda işyerinde işmakinelerinden dolayı cıkan gürültüden. ve annem bagırarak konuşmuştu ve sacmaca konuşmuştu nişanlım ona ragmen saygısızlık etmedi. carşı olayındaki evet saygısızlık. özür dilemek için aradı neyle karşılaştı.

akşam nişanlı evi geldi. annemle konuşmaya calışıolar. babamdan cekinir annem.babama tlf geldi dışarı cıktı.
cıkan senmisin. nasıl oglan yetiştirmişiniz. nasıl terbiyesiz. ben kaynanasıyım bana bu terbiyesizliği nasıl yapar.
hiç terbiye yok. bana bagırdı. bana nasıl bagırır benim kızımı oluo falanda filan... babam gelene kadar.
ben aptal susmaktayım tabi. annemle böyle laf şeylerine girmekten bıktım usandım cünkü.

kız kardeşi benim abim öyle saygısız degil falan diye konuşuo ama annemi kim tutar. işi bitiricek ya cirkinleşicek illa.(onlar gelmeden öncede cocuga yaptıgın gibi ailesinede yapma ayıp dedim. yok yapmam baban zaten sen karışma dedi diyo bana)
babam geldi. konuşma yine yapılıo. sözde olan bişeyi anlatıcak. babam kendisine kızdı acma onları yeter sus dedi. ona dayanamadı cok sonra dışarı cıktı. yatak odasına gecti bende ordaydım. 2 aya kadar alsınlar seni diye bana bagırıo. seslenmedim. yere oturdu aglıo. hastalan sen senin görevin bu cünkü dedim. sonra cıktım. kızkardeşi gelmiş fatma teyze konuşalım diye. yok eşyalarınızı alın gidin dedi. içeri gec sen eda dedim. annem bayıldı.
büyük teyzem vardı o geldi onlarla ayılttık. tabi ben kriz gecirmek üzereyim. ayılmalar bayılmalar 3 haftadır var.
işte ben snein kötü oldugunumu isterim onlar layık degil sana vs.vs. anne sus bana laf yetiştirme sen iyileş dedim.
bende şu camdan atıcam evlendiricek kızında kalmıcak o zaman görücem dedim.
biz iceri giremedik annemle ilgilenmekten. bi süre sonra kalkıp gittiler. ben hoşcakalın bile diyemedim...
babam anneme cok kızıo yaptı sacmalıga. teyzemede dedi. insanlar misafir gelmiş böyle olmaz. ayıp herşeyin bi yolu usulu var dedi. sonra teyzemi bırakmaya kardeşimle ikisi gitti. biliyorum konuşucaklar.
teyzemle ne konuştular bilmiyorum. ama kardeşimle konuştuklarında. tamam annen itiraz etti nişanı attık. peki ablanı nasıl toparlıcaz demiş

kardeşim geldi bagırmadıgını vs. onada anlattım. annemin akşamki sacmalıgına oda karşı.
ve ben annesinden nefret etmek üzere olan ilk kız olmucam sanırım
gecen gece nişanlım aradı bi aglaması var kulaklarımda hala.
ben kücüklüğümden beri ailemden uzakta okudum calıştım bi pislige asla bulaşmadım. ama şu annenin aptıgına bak diyo. neler neler
durumlar böyle canım

Kusura bakmazsan birşey diyeceğim canim annen hakikaten çocuktan beter Rabbim sana gerçekten ama gerçekten sabir versin ne büyük terbiyesizlik bu ayilmalar bayilmalar ne kadar ayiptir ya....

Bide beni düşün... öldüm dirildim.
1 haftadır yemek yiyemiyorum. bayıldım bayılıcam. elim ayagım titrio ara ara...
evlenirsen hiç bişeyine karışmam evine gelmem neler neler....

eve gitmek istemiyorum. annemi görmek istemiyorum....

Seni anliyorum vahim benim bur müddet tavir al bakalim off anneye karesi orgutluyorum seni ama annenin yaptigini ben bile kabul edemiyorum isin acigi canim inşallah anlarlar hatalarini isin sonu kotu olmadan umarim. Nisanlinda yarin bir gün tabir almaz inşallah ailene karsi

OF OFFFFFF
tavır almaz benim için düzelir aileme karşı

OF OFFFFFF
tavır almaz benim için düzelir aileme karşı

evlendikten sonra öyle olmuyor o unutsa bile annesi babası hatırlayacak ailenin yaptığını. çok ilginç ama ya inanasım gelmiyor ama bir o kadarda üzülüyorum haline. aşağı yukarı yaşadıklarını anlamaya çalışıyorum üzme kendini sevdiğine sıkı sıkı sarıl şimdi en ufak bir sıkıntıda birbirinizden uzaklaşmanız için ortam hazırlanmış olacak bu yüzden sen sen ol hiç bir aksiliği yansıtma nişanlına... sevginiz dahada katlansın canımcım

kızlar bende katıldım aranıza

hoş geldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…