Karkralicesi Rabbim yarin bizlere hayirli haber getirmesi nasip etsin canim benim yaa üzülüyorum haline ama ne olursa olsun gizli sakli is yapma canim sonrasi iyice kötü olur. Ama yarin sevdiğinin ailesi gelmeden son defa ben bu adami seviyorum diye diret birazda yorgan altindan sopa göster çekinme net dur karsilarinda. Yasin ufak değil be kuzum saygi gostersinler....
Kizlar simdi seveicek terminale birakti beni ankaraya gidiyorum şimdiden özledim ben yaa... Sizlere birşey sormak istiyorum ben normalde kir düğünü istiyordum ama benim sevdiğimin daha önce yasadigi evlilik var çocuğu var diye ailem ev istedi sevgilimden. Oda kabul etti simdi bunlari konuştuk. Birikimi yok kendi dukkani var isi var bir yila bir buçuk yila düğün ev mobilya zorlar beni dedi. Benimde aklıma nikah geldi bir düğün asagi yukari 10.000 e maloluyor bunu sörf milleti eğlendirmek için yapicaz bunun yerine tam istediğim gibi bir kina yapip nikahtan gelin olsam diye düşündüm. Arkadaş gurubumuzla 20 30 kişi nikah sonraki eğlenmeye gideriz hem falan dedim oda böylesi daha iyi olur dedi obur turlu yaparken olmasa bile düğün sinrasinda zor günler bekleyecekti bizi sizce mantikli değil mi? Birde biz a dan z te herşeyi kendimiz yapicaz aileler karismayacak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.