- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
çok sağol canım beniimmm2016 Gelinlerinde bende varım
09.04.2016 Nisan geliniyim Gimum'cum kınamda 08.04.2016
Bu arada sanada tekrardan hayırlı olsun
hoşbuldum canım çok sağol günaydınçok sağol canım beniimmmsende hoşgeldin aramızaa
2016 yılının ilk Nişanlanan gelininmevsimsiz-
tmm canım sabırsızlıkla bekliyoruz :)Teşekkür ederimmDarısı başınıza inşallah
düğün tarihimi de paylaşıcam yakında
hoşgeldin topiğimize canımselam kızlar :) benimde nişanım 20 şubat,düğünüm tam belli değil ama en yakın ekimde :) hepimize musmutlu evliliklerr :)
Merhaba kizlar! Araniza yeni katildim. Benimde 6 subatta soz&nisasim olcak. Bizim aileler uzun suredir tanistigi icin aslinda biz nisandan once dugun gununude kararlastirdik:) kismetse Eylul 15 2016 evleniyoruzzz:) Ayrica istedigimiz dugun mekaninda gun sikintisi olmasin diye bugun son pazarligimizi yapip kaporamizi yatirdik:)) bundan sonrasi once nisan hazirliklari sonra, ceyiz hazirliklari. Buraya katilip birimizin tavsiyelerinden ve goruslerinden faydalanirim dusundum:)
hayırlı olsunn :) düğün için nereyi tuttun canım ve ne kadara acaba :)
ba-yıl-dımm :):) maşallah :) sorunsuz bir düğün ve mutlu bir evlilik dilerim canım, mekan çok hoş istanbulda bu fiyata biraz zor tabiiSagol canim benim:) biz nisanlimla islerimiz dolayisiyla istanbulda yasiyoruz fakat dugun iskenderun (Hatay) da olacak, cunku ikimizde oraliyiz. Kir dugunu icin 300 kisilik bir mekan, video+fotograf cekimi, kanepe tarzi atistirmalik servisler, pasta, soft icecekler , susleme icinde 8000 TL ye tuttuk. Bizim orda fiyatlat boyleymis:) sanki istanbulda daha uyguna bulabilirdik ama yapcak bisey yok aileler hep orda:) gerci ben yeri cok begendim, ozelliklede iskeledeki nikah kiyimi icin hazirlanan bolumunu. Sizinlede paylasayim:)
ba-yıl-dımm :):) maşallah :) sorunsuz bir düğün ve mutlu bir evlilik dilerim canım, mekan çok hoş istanbulda bu fiyata biraz zor tabiişansınız hep açık olsun inşallah :)
selam millet ben de katılabilir miyim ?
hoşbuldummHosgeldin canim grubumuza. Senin tarihler bellimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?