- 3 Kasım 2013
- 2.708
- 3.702
- 133
teşekkür ederim canım :) bizde istiyorduk düğünümüz olsun herşey tam olsun diye ama her zaman herşey yolunda gitmiyor.benim nişanlılık dönemim hep yıpranarak geçti.biz sadece yepyeni huzurlu bi hayat istedik.bize de saygı duyulmalı bu bizim hayatımız.artık çocuk değiliz ben 21 eşim 23 yaşında.ve artık çevremdeki herkes nikahtan gidiyor ama buna rağmen biz ayıp bişey yapılıyor gibi değerlendiriyoruz.yaptığımız iyi şeyler görülmüyor.her dediklerini yaptık ama ufacık bişeyi istemeyince bizi ayıplamaya başlıyorlar.o yüzden herşey herkes bi yere kadar. biz evimize gidip yerleşelim ondan sonra herkes kendi hayatına baksın.GiMUm Canım benim bence bu konulara çok fazla takılıp kendini mutsuz edip yıpratma. Şu an hayatının en mutlu günlerini yaşıyorsun. Büyüklerimizin de bazı hevesleri istekleri oluyor onları da biraz dinleyip kırmamak gerekir. Kimseyi arkana alma hep yanında olsunlar. Sevdiceğinle senin aranda bir problem olmadıktan sonra bunların ne önemi var ki? İstenmeyen bir gelin olsaydın daha mı iyiydi ? Amaan boşver :) Her şey gönlünce olsun canım benim
ben isteniyorum canım ama eşim istenmeyen damat oldu o yüzden o hissi de biliyoruz.neyse dediğin gibi rabbim yardımcımız olsun .