teşekkür ederim canım :) bizde istiyorduk düğünümüz olsun herşey tam olsun diye ama her zaman herşey yolunda gitmiyor.benim nişanlılık dönemim hep yıpranarak geçti.biz sadece yepyeni huzurlu bi hayat istedik.bize de saygı duyulmalı bu bizim hayatımız.artık çocuk değiliz ben 21 eşim 23 yaşında.ve artık çevremdeki herkes nikahtan gidiyor ama buna rağmen biz ayıp bişey yapılıyor gibi değerlendiriyoruz.yaptığımız iyi şeyler görülmüyor.her dediklerini yaptık ama ufacık bişeyi istemeyince bizi ayıplamaya başlıyorlar.o yüzden herşey herkes bi yere kadar. biz evimize gidip yerleşelim ondan sonra herkes kendi hayatına baksın.GiMUm Canım benim bence bu konulara çok fazla takılıp kendini mutsuz edip yıpratma. Şu an hayatının en mutlu günlerini yaşıyorsun. Büyüklerimizin de bazı hevesleri istekleri oluyor onları da biraz dinleyip kırmamak gerekir. Kimseyi arkana alma hep yanında olsunlar. Sevdiceğinle senin aranda bir problem olmadıktan sonra bunların ne önemi var ki? İstenmeyen bir gelin olsaydın daha mı iyiydi ? Amaan boşver :) Her şey gönlünce olsun canım benim
bende aynı şeyi düşünüyorum canım artık herkes kendine biz evlendik diyorum ama gel de anlat.eşimde seninkiyle aramız kötü bari bunu küstürmeyelim dedi ama ciddiyeti o da anladı.son kez ikna etmeye çalışırız ama olmazsa kendileri bilir ben sıfırdan eşyasız bi evde de hayat kurarım diyor.
dini nikahımızı kayınvalidem kıydırmadı malesef canım.önce kendi kıydırın diye teklif etti bizde kabul ettik ama eşim izne geldikten sonra birden değişti.dini nikah olursa malum şey olur bu sefer düğün olucak diye hiç tutturamıcak çünkü canım .bende hiç sevmem böyle şeyleri bizim kararlarımızı hep başkaları vermeye kalkıyor .koskoca insanlarız ve evliyiz artık rahat bırakın yani dimi
ama eşim geldikten sonra evimize girdiğimiz gün hiç kimseyi tınlamam valla .o günden sonra herkes kendine yaşasın.bizde bıktık yorulduk artık
evet canım ben yapıcam düğününüzü diyor ama kayınpederimle birlikte yapıcaklar mecbur , tabiki gelin ve damatsız olucak :) ..valla ne yalan söylüyeyim bende öyle yapıyorum canım konuyu bu ara yine çok açmaya başladı .bende duymamazlıktan geliyorum,başka bi konu açıyorumÇok haklısın kuzum ama eşin gelene kadar he he de geçdüğünü kayınvaliden mi yapacak bu kadar ısrarcı?
selam kızlar, iş güç sınav derken gelemiyorum burayanasılsınız hazırlıklar nasıl :) 131 gün mü kalmış düğünüme Gimum yazmazsa hiç haberim yok sağol canımmmmm
evet canım ben yapıcam düğününüzü diyor ama kayınpederimle birlikte yapıcaklar mecbur , tabiki gelin ve damatsız olucak :) ..valla ne yalan söylüyeyim bende öyle yapıyorum canım konuyu bu ara yine çok açmaya başladı .bende duymamazlıktan geliyorum,başka bi konu açıyorum
istemiyorum kuzucum sorun maddiyat değil zaten huzur u mutluluğu ,eşimle güzel ve istediğimiz gibi rahat rahat özgürlüğümüzü yaşamadıktan sonra , herkesin karışmaya çalışması yüzünden ve biz hayattan herşeyden soğuduktan ,hastalandıktan ,yıprandıktan sonra düğünün bizim için hiç bi önemi yok.aman o bişey demesin aman şunun kalbi kırılmasın ,hadi ötekininde dediği olsun diye diye yorulduk biz.eee kuzum düğünü yapacaksa niye dert ediyonben sandım ki düğün masrafınıda siz karşılayıp öyle yapın bazen sağır olmak süper bişiiii
ne demek canım benim bu güzel heyecanları birlikte tadalımselam kızlar, iş güç sınav derken gelemiyorum burayanasılsınız hazırlıklar nasıl :) 131 gün mü kalmış düğünüme Gimum yazmazsa hiç haberim yok sağol canımmmmm
çeyiz topiğin var mı canım ? bakayım neler almışsınwuhu 124 günüm kalmış :) selamlar kızlar, dün elektrik süpürgesi,tost makinesi(ızgaralı),ekmek kızartma makinesi, ütü, ve ütü masamı aldık
çeyiz topiğin var mı canım ? bakayım neler almışsın
elektrik süpürgemi ben rowenta slince force aldım canım bakalım nasıl çıkıcak.seninki nasıl?
bide benim ütüm tefal in kablosuz ütüsü.acaba kullanımıyla ilgili bi bilgin mi var
Aa aynıymış elektrikli süpürgelerilerimizçeyiz topiğim yok ya
Eki Görüntüle 1725962 benimde rowenta aynısı sanırım seninkiyle çift taraflı dövüyor halıları bakalım nasıl çıkacak. Aslında ben maraton veya dyson istiyordum. diğer ürünleri alırken alalım dedi annemler, hem satıcıda baya övdü kullanınca görcez.
Eki Görüntüle 1725980
kablosuz ütüyü hiç duymadım canım, tefalin uzman setini aldım bende. Kazanlı ütü ablam almıştı memnun değildi, satıcıda birden fazla ütülenecek eşyada iyi oluyor dedi. acil durumlarda kazanlı ütü işe yaramaz.
Aa aynıymış elektrikli süpürgelerilerimizDyson ı bende çok istemiştim ama annemin de çeyizinden elektrikli süpürgesi rowentaydı. ve çok sağlamdı diye bizde bunu aldık.
Ütünde güzelmiş canım Güle güle aşkla kullan hepsini.
annemin arkadaşı 5 yıl önce evlendi.philips in kazanlı ütüsünü kullanıyordu.tek tük ütülenicek olduğunda çok zor oluyor diyordu.bide patlamış onunki.o yüzden kazanlıdan soğudum bende.
benim Ütümde bu canım
Eki Görüntüle 1726001
sağol canım :)Anam kötü olmuş öyle de :/ seninki de değişikmiş alttan ısı mı alıyor öyle, ilk defa gördüm Canım :) güle güle kullanalım sevgi dolu evlerimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?