- 15 Eylül 2009
- 2.486
- 881
- 323
Aynen canım öbür ay ufak tefek ne varsa başlayacağım7ay uzun bir zaman büyükleri almissin dediğin gibi gerisini de al yavas yavas.ben gecen yil basladim ceyiz alisverisine ve pek cok seyim tamam.internette ceyiz listeleri var onlardan birini edinip ordan sirayla bakbakarsan cok daha kolay olabilir (gerci icince cok gereksiz seyler de var onlari da kendince elersin.) Carsida pazarda ne görsem aliyorma101 le bim in kampanyalarini takip ediyorum.cok uygun fiyata alabilirsin oralardan da bazi seylerini.bence hicbir şeyi gereksiz görme Evin iciniicine girince en ufak sey bile lazim olacak.begendigin zaman al gitsin mesela tahta kaşık seti,limon sikacagi gibi basit görünen seyler aslında cok gerekli ve onlarin modasi gibi bir durumu söz konusu değil.bu gibi seyleri de alabilirsin canim.
dedigin gibi Rabbim yardimcimiz olur inşallah.sağlığımız sıhhatimiz olsun yeter ki gerisi hallolur inşallah
ayy nasıl etti çok merak ettimBugün 3 senemiz dolduuu veee askeriyeden evlenme teklifi etti hiç beklemiyordum yüzyüze edecek diye tahmin ediyordum ama yüzyüze de başka sürprizi varmış cok harika yarim varr yaaaa paylaşmak istedim
ayyy çok güzel olmuşşArkadaşların dan rica etmis onlarda rütbesi normalde üst noldugunu bilmiyorum iste başlarında duruyor gb bisey.. neyse ben ona bi kac kere dedim teklif olmadan evlenmem diye oda asker ve böyle güzel anlamli günde (biz oldugumuzun 3. Yılı 03.12.2012 ) işte oda böyle farklı duygusal romantik biri benim aklıma gelmedi ben yüzyüze bekliyorum tabii normal olarak (onu da yapacagini söyledi) biraz karışık oldu galiba ama esas yer hazirlamis arkadaslari sırada komut verdi yavuz yasemini çok çok çok seviyor bi kac kere bunu söylüyor ben hala evlenme teklifi olarak görmedim iste sonra bi pankart gb bisey hazırlamış geceleri uykun kactiginda beraber tavana bakmaya var mısın gb bisey sonra biri geliyo çiçekçiymiş sözde bi tane kırmızı gül benimle bi ömür yaşlanmaya var misin dedi video bitti
Merhaba,
Hazırlıklara tam gaz devam her gün yeni bir alinmasi gereken çeyizi düşünerek uyanmak cok güzel.gece yatarken de alinacaklar kabus gibi üstüme üstüme çökmese daha güzel olacak
tabiii yaa kuzum eleğini eledin koydun :) sırayı verdin bize mis gibim rahatsun :))bizde durum aynı
yok kız hiç rahat değilimSüperr :) ama ama alınacak şeylerde eminim olan şeylerdir hergün yenisi çıkıyoooo bizim suçumuz mu bu
tabiii yaa kuzum eleğini eledin koydun :) sırayı verdin bize mis gibim rahatsun :))
hiç sorma canım valla bizimde kafamız karıştı bir sürü şey düşünmektenHala belli değil canım, bekliyoruzOcakta belli olur. Senin işler baya karışmış baya ben okudum ama hicbirsy anlamadım kayınvaliden neye karşı çıkıyor anlamadım GiMUm
yok kız hiç rahat değilimdün yine plan yaptık biz ne olur ne olmaz diye . en sonunda evli olmamıza rağmen kaçırtcaklar bizi
ev tutulduktan sonra kendi annemin alıcaklarını konuşup hemen aldırıcam . çeyizi de evime götürüp , sadece mutfakla yatak odasını yerleştiricem. salonumun hiç birşeyini almıycam orası bomboş kalıcak ,sevdiğimle birlikte dizayn edelim dedik . eşimin kıyafetlerini de kayınvalidem izin verirse götürmeye çalışıcam . . eşimin geldiği akşam kayınvalidemle konuşucaz ,ikna olmayıp hala diretirse hiç bişey olmamış gibi herkes kendi annesinin evinde yatıcak , ertesi gün kimsenin ruhu duymadan ikimizde elimize bitane valiz alıp , nişanlımın abisiyle eltime "dini nikahı bugün 2 dakika sizde yapabilirmiyiz " diyeceğiz.nikah olduktan sonra "bunlardan hiç kimseye bahsetmeyin 4 ümüzün arasında kalıcak.biz gidiyoruz ne zaman geleceğimiz belli olmaz " diyip , telefonları da kapatıp , artık en az 1 hafta 10 gün gelmiycezhem balayı yapmış oluruz hemde kafamızı dinleriz.döndüğümüzde ikna olurlar heralde olmazlarsa yandık ipler kopar heralde bu sefer.
bende aynı şeyi düşünüyorum canım artık herkes kendine biz evlendik diyorum ama gel de anlat.eşimde seninkiyle aramız kötü bari bunu küstürmeyelim dedi ama ciddiyeti o da anladı.son kez ikna etmeye çalışırız ama olmazsa kendileri bilir ben sıfırdan eşyasız bi evde de hayat kurarım diyor.Ahh bebeğim yaaa evlisiiniz ve hala uğraşıyorusunuz yaaanikah kıyıldığında dini nikahınızı da halledeydiniz ki hem artık size karıaşamazlar resmen evlisiniz.. bu aileler bazen büyüdüğümüzü kabul edemiyorlar yaaa :/ Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz balım :)
Teşekkürlerrr canımmmm
tebrik ederim canım rabbim düğün tarihinizi konuştuğumuz günleri de göstersin inşAllahbizimde ocak 2 de nişan olacak düğün tarihimiz henüz belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?