Bende mobilya bakıyorum canım ama fikir edinmek için
Çünkü benim daha 6 ayım var :) Evi de mayıs sonunda falan tutarım herhalde
En zor kısmı ev bulmak olduğunu düşünüyorum ben
Canım bizim haziran başında tutulacak ev, malum düğün temmuz sonunda :)Bence o kadar da zor olmaz gibi canım sen neden öyle düşünüyorsun ?.ben sürekli sahibinden den bakıyorum.aklıma yatanları not alıyorum.hatta 2 tane bulmuştum , 1.si tutulmuş 2.sinde de emlakçıya sinir olmuştum
ama en önemlisi dersen bencede ev .çünkü o tutuldu mu gerisi hemen olur.
bende mobilyalara fikir edinmek için bakıyorum..daha Mart - nisan gibi ev tutulcakta ondan sonra alınacak
karar verdiğin şeyler var mı ?
minnoşumselam gençler
iyiyim canım seni burda görmek ne güzel sen nasılsınnasılsın kuzum
eh kuzum idare eder işte sen nasılsın görüşemiyoruziyiyim canım seni burda görmek ne güzel sen nasılsın
aynen ya çok yoğunum bu ara bide diğer işler falan koşturmaca.eh kuzum idare eder işte sen nasılsın görüşemiyoruz
aynen kuzum yetişebilcen mi benim düğüne gelmezsen küserim bakaynen ya çok yoğunum bu ara bide diğer işler falan koşturmaca.
seninde az kaldı aramızda azcık birşey var
ay inşallah,senin çok eksiğin var mıaynen kuzum yetişebilcen mi benim düğüne gelmezsen küserim bak
var ama yetişeceğine inanıyorumay inşallah,senin çok eksiğin var mısende benim gel ama
çünkü senin biraz ani oldu belirli değildi ama süper oldu ne beklicen ya boşver aşırı stresvar ama yetişeceğine inanıyorum
ani oldu da 5 senedir bekliyorduk zatençünkü senin biraz ani oldu belirli değildi ama süper oldu ne beklicen ya boşver aşırı stres
tarih ani oldu kızani oldu da 5 senedir bekliyorduk zaten
öyle kuzum valla aniden oldu eylül derken nisan oldutarih ani oldu kız
en güzeli canım ya hayırlısı tabi herşeyinöyle kuzum valla aniden oldu eylül derken nisan oldu
amin kuzum hepimiz için en hayırlısı olsun inşallahen güzeli canım ya hayırlısı tabi herşeyin
hayırlı olsun canım herşey hallolur hiç merak etme çok vakit var dahaMerhaba..
Bizde eylul ayinda evlenmeye karar verdim bir anda gelisti onumde upuzun bir yol bilmedigim bir suru sey ve eksik var..
Nasil altindan kalkacagiz ne yapacagiz cok heyecanli cok stresliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?