hoşbuldumm 15 nisan kına 16 nisan düğün nasipse
Yakinmis canim tarihin, benimkinin Eylulde oldugunu dusunursek tabiinsallah cok guzel bir dugununuz olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldumm 15 nisan kına 16 nisan düğün nasipse
inşallah hepimizinki çok güzel geçer tatlımYakinmis canim tarihin, benimkinin Eylulde oldugunu dusunursek tabiinsallah cok guzel bir dugununuz olur.
kızlarr nişan tepsimi aldımmm :)
nasıl sizce :)
Sagol canimm :) 64 liraya aldim:) benim pek el becerim yok ya :)Cok guzel canim. Bende bu hafta eminonunden malzemeleri alip kendim yapmayi dusunuyorum. Maglum nisanima az kaldi:)) kac tl ye aldin canim?
Sagol canimm :) 64 liraya aldim:) benim pek el becerim yok ya :)
Gittigidiyor canim :)Cok uyguna almissin canim. Instagramda sordugunda fiyatlar 120 ile 135 Tl arasi demislerdi. Sen nereden aldin?
hoşgeldin topiğimize canımMerhaba kizlar! Araniza yeni katildim. Benimde 6 subatta soz&nisasim olcak. Bizim aileler uzun suredir tanistigi icin aslinda biz nisandan once dugun gununude kararlastirdik:) kismetse Eylul 15 2016 evleniyoruzzz:) Ayrica istedigimiz dugun mekaninda gun sikintisi olmasin diye bugun son pazarligimizi yapip kaporamizi yatirdik:)) bundan sonrasi once nisan hazirliklari sonra, ceyiz hazirliklari. Buraya katilip birimizin tavsiyelerinden ve goruslerinden faydalanirim dusundum:)
bende alıcam yakın zamanda canım ama arçelik alıcam sanırım daha emin değilim..ama kesinlikle simfer alma cam ocakları patlıyormuşarkadaşlar merhaba yardımlarınızı bekliyorum ankastre set alıcam ama karar veremedım esty diye bır marka buldum araştırıken hiç duymadığım bir marka kullanan duyan bilen varmı ankastrede bu markayı yada tavsiye edebileceğiniz orta uygun fiyatlı kullanış bır urun
çok güzelmiş canım :)kızlarr nişan tepsimi aldımmm :)
nasıl sizce :)
Ben mobilyaları araştırma ya başladım artık canım. Şubat Mart gibide ev bakıcam Allah ın izniyle..sende durum nasıl?197 gün
Hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar? :)
merhaba canım :)merhaba kızlaarr :)
Ben mobilyaları araştırma ya başladım artık canım. Şubat Mart gibide ev bakıcam Allah ın izniyle..sende durum nasıl?
merhaba canım :)
selam şekerler