- 15 Eylül 2009
- 2.486
- 881
- 323
Aynen canım öbür ay ufak tefek ne varsa başlayacağım7ay uzun bir zaman büyükleri almissin dediğin gibi gerisini de al yavas yavas.ben gecen yil basladim ceyiz alisverisine ve pek cok seyim tamam.internette ceyiz listeleri var onlardan birini edinip ordan sirayla bakbakarsan cok daha kolay olabilir (gerci icince cok gereksiz seyler de var onlari da kendince elersin.) Carsida pazarda ne görsem aliyorma101 le bim in kampanyalarini takip ediyorum.cok uygun fiyata alabilirsin oralardan da bazi seylerini.bence hicbir şeyi gereksiz görme Evin iciniicine girince en ufak sey bile lazim olacak.begendigin zaman al gitsin mesela tahta kaşık seti,limon sikacagi gibi basit görünen seyler aslında cok gerekli ve onlarin modasi gibi bir durumu söz konusu değil.bu gibi seyleri de alabilirsin canim.
dedigin gibi Rabbim yardimcimiz olur inşallah.sağlığımız sıhhatimiz olsun yeter ki gerisi hallolur inşallah
7 ay çok bi zaman gibi gözükse de çok eksiğim var bu zaman yeter umarım :)
Çeyiz listesine bende göz gezdirdim ama dediğin gibi gereksiz olanları çıkarttım, ve o listeye bakılınca hiç bir şeyim yok resmen
Bugün beyaz eşyalarımızı almaya gideceğiz Çok zor ama çok tatlı telaşlar bunlar
En ufak bi bardak bile alsam çok mutlu oluyorum, sonuçta onu beraber kendi evimizde kullanıcaz diye..