- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol canım beniimmm2016 Gelinlerinde bende varım
09.04.2016 Nisan geliniyim Gimum'cum kınamda 08.04.2016
Bu arada sanada tekrardan hayırlı olsun![]()
hoşbuldum canım çok sağol günaydınçok sağol canım beniimmmsende hoşgeldin aramızaa
![]()
2016 yılının ilk Nişanlanan gelininmevsimsiz-
![]()
![]()
tmm canım sabırsızlıkla bekliyoruz :)Teşekkür ederimmDarısı başınıza inşallah
düğün tarihimi de paylaşıcam yakında![]()
hoşgeldin topiğimize canımselam kızlar :) benimde nişanım 20 şubat,düğünüm tam belli değil ama en yakın ekimde :) hepimize musmutlu evliliklerr :)
![]()
Merhaba kizlar! Araniza yeni katildim. Benimde 6 subatta soz&nisasim olcak. Bizim aileler uzun suredir tanistigi icin aslinda biz nisandan once dugun gununude kararlastirdik:) kismetse Eylul 15 2016 evleniyoruzzz:) Ayrica istedigimiz dugun mekaninda gun sikintisi olmasin diye bugun son pazarligimizi yapip kaporamizi yatirdik:)) bundan sonrasi once nisan hazirliklari sonra, ceyiz hazirliklari. Buraya katilip birimizin tavsiyelerinden ve goruslerinden faydalanirim dusundum:)
hayırlı olsunn :) düğün için nereyi tuttun canım ve ne kadara acaba :)
ba-yıl-dımm :):) maşallah :) sorunsuz bir düğün ve mutlu bir evlilik dilerim canım, mekan çok hoş istanbulda bu fiyata biraz zor tabiiSagol canim benim:) biz nisanlimla islerimiz dolayisiyla istanbulda yasiyoruz fakat dugun iskenderun (Hatay) da olacak, cunku ikimizde oraliyiz. Kir dugunu icin 300 kisilik bir mekan, video+fotograf cekimi, kanepe tarzi atistirmalik servisler, pasta, soft icecekler , susleme icinde 8000 TL ye tuttuk. Bizim orda fiyatlat boyleymis:) sanki istanbulda daha uyguna bulabilirdik ama yapcak bisey yok aileler hep orda:) gerci ben yeri cok begendim, ozelliklede iskeledeki nikah kiyimi icin hazirlanan bolumunu. Sizinlede paylasayim:)
ba-yıl-dımm :):) maşallah :) sorunsuz bir düğün ve mutlu bir evlilik dilerim canım, mekan çok hoş istanbulda bu fiyata biraz zor tabiişansınız hep açık olsun inşallah :)
selam millet ben de katılabilir miyim ?![]()
hoşbuldummHosgeldin canim grubumuza. Senin tarihler bellimi?