• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden

noldu yangınmı cıktı :ssz:

daha da fena :17: kısaca özet geçeyim...

2.5 aydır birisiyle görüşüyorum niyetimiz ikimizinde ciddi elhamdülillah... kendisi 25 yaşında gayet işi vs. var yani...

11 nisanda ( çok az kaldı öleceğim heyecandan :52: ) annesi ve anneannesiyle görüşmeye aile arasında tanışmaya gelecekler...

ve kendisi geçen akşam konuşurken gelmişken yüzük takalım söz gibi artık adını koyalım istiyorum dedi tabi bende :53: oldum...

ne yapıcam ben??? :17:

2.5 aydır birisiyle görüşüyorum niyetimiz ikimizinde ciddi elhamdülillah... kendisi 25 yaşında gayet işi vs. var yani...

11 nisanda ( çok az kaldı öleceğim heyecandan :52: ) annesi ve anneannesiyle görüşmeye aile arasında tanışmaya gelecekler...

ve kendisi geçen akşam konuşurken gelmişken yüzük takalım söz gibi artık adını koyalım istiyorum dedi tabi bende :53: oldum...

Ailen sorun cıkarmıyorsa ne güzel cnm :)):16:

cok güzel bi habermiş :38:

YEKTA cım sizde ne problem var:51:

işte esas şaşkınlığım orda benim

annem evlenmeme karşı çıkardı önce meslek önce meslek derdi şimdiyse iyi bir aileyse 1 sene içersinde veririm çok uzamaz dedi :53:

aman o zaman hiç sesini cıkarma :24:

Problem benim ailem pek memnun değil vermek istemiyorlar

dert ortagım benimmmm:ssz:
bizimkilerde beni verdi. nişan atma aşamasındalar :43:

Üzüldüm canım ya neden peki?

annem ailesini begenmiyor diyim kısaca.
ailesinin eksikleri var illaki ama bu nişanı atmak olmamalı. ama işte gelde anneme anlat:ssz:
herkes 4*4lük olamaz. sözüm nişam herşeyim burnumdan geldi. saolsunlar halada getiriyolar :51:

annem ailesini begenmiyor diyim kısaca.
ailesinin eksikleri var illaki ama bu nişanı atmak olmamalı. ama işte gelde anneme anlat:ssz:
herkes 4*4lük olamaz. sözüm nişam herşeyim burnumdan geldi. saolsunlar halada getiriyolar :51:

Benzer durumlar bendede var.Halbuki anne baba cocuklarina dogruyu soylemeli ama bunu inciterek degil vede cocugun karari ne olursa olsun arkalarinda olmali herseyi burunlarindan getirmemeli bunlar zaten omurde 1 kere olacak sey habire isi yokusa suruyorlar kendilerinide bizide zora sokuyolar

herkes uyudumuuuuuuuuu :)) Ya bende böyle nişan tarihimi imza yapmak istiyorum nasıl yapabilirim :) :33:
canım kullanıcı kontrol panelinden -profili düzenleye gir en altlarda "hitap şekliniz,özel gün tarihiniz,özel gün türü,görsel" bunları doldurucaksın:17:

Back