• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

kızçeler selam :3::3:

bi kaç gün yoktum oretalıkta ve neler olmuş neler konuşulmuş maşallah Allah bozmasın :nazar::nazar::nazar:

tatlımm sevgilim astsubay 2 yıllık görevi var doğuda suan. benim okulumu bitiş yılımın 1 sene sonrasına geliyorr. okul bitince söz daha sonra nişan yapıp doğu görevi bitince yani 2 sene sonra evlenelim diyoruz benim iş problemim yok şuan 21 yaşındayımm o da 21 yaşında :1: teşekkür ederimm :)

Hm tamam ne guzel iste erkek arkadasinin meslegi varmis sen de mezun olunca soz yapalim diyorsun
Tamam insan ecel terleri dokuyor evlenmek istedigini soylerken ama
Arkadaslarindan gazi al
Seni cesarete getirsinler
Annen varsa sag ise ya da ki kardesin varsa onlardan once destek al
Soyle :9::9:

Hm tamam ne guzel iste erkek arkadasinin meslegi varmis sen de mezun olunca soz yapalim diyorsun
Tamam insan ecel terleri dokuyor evlenmek istedigini soylerken ama
Arkadaslarindan gazi al
Seni cesarete getirsinler
Annen varsa sag ise ya da ki kardesin varsa onlardan once destek al
Soyle :9::9:
erken derse diye korkuyorum yaa inatci bi dee :44:

Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım

biz de bu yaz söz düşünüyoruz seneye de kısmetse evlilik ama evlilik teklifi yok daha :52: lafı geçiyor ama teklif alamadım henüz kısmet :1:

Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım

biz de bu yaz söz düşünüyoruz seneye de kısmetse evlilik ama evlilik teklifi yok daha :52: lafı geçiyor ama teklif alamadım henüz kısmet :1:
hayatinin en guzel anıdır heralde ben de daha almadim seneye bekliyorum insallah guzel bi teklif alirizz :1::1:

Gercekten hee sulaledeki kizlar hic evlenemediler ya bizim hepsi 30 u gecti :9::9:

Uuu o zaman işin zor
Kendinizi evlilige hazır hissediyorsanız (2 sene sonrasına yani)
Mucadele edeceksiniz ısrar edeceksiniz

Benim ailem 5-6 yıl var daha dur derlerdi
Şimdi dügüne 1 yıl var insallah

Uuu o zaman işin zor
Kendinizi evlilige hazır hissediyorsanız (2 sene sonrasına yani)
Mucadele edeceksiniz ısrar edeceksiniz

Benim ailem 5-6 yıl var daha dur derlerdi
Şimdi dügüne 1 yıl var insallah

Annem beni destekliyo ya babami ikna etmek sorun halam evde kaldi yani evde kalirim diye korkuyo da aayni zamanda:9::9: yaa bi de sadakat konusuna taktim ya etrafimda herkes karisini aldatiyo guveniyorum ona ama erkek milleti sonucta:44:

Annem beni destekliyo ya babami ikna etmek sorun halam evde kaldi yani evde kalirim diye korkuyo da aayni zamanda:9::9: yaa bi de sadakat konusuna taktim ya etrafimda herkes karisini aldatiyo guveniyorum ona ama erkek milleti sonucta:44:

Annen arkandaysa iyi iste, annen babani ikna eder yavas yavas merak etme

O konuya takma, evet etrafimizdaki herkes oyle, sevdiklerimize guvenmekten baska caremiz yok

Aynen hayirlisi diyelim ya pimpirik oldum :)) sen nasil soyledin peki :)

Ben önceden aile dostlarimizla bazi akrabalarimla konustum
Annemi aradilar, iste 5 yil bitmis artik bi nisan yapma vakti gelmedi mi vs vs dediler
Ben de haberim yokmus gibi davrandim
Teyzelerim annemi yumusatti

Sonra ben annemi kafeye goturdum
2 saat kivrandiktan sonra 2015 te dugun olsun artik dedim

O da nasip dedi Allah'in dedigi olur dedi :9:

Bir kac ay sonra yumusadi tamam dedi :9:

Ben önceden aile dostlarimizla bazi akrabalarimla konustum
Annemi aradilar, iste 5 yil bitmis artik bi nisan yapma vakti gelmedi mi vs vs dediler
Ben de haberim yokmus gibi davrandim
Teyzelerim annemi yumusatti

Sonra ben annemi kafeye goturdum
2 saat kivrandiktan sonra 2015 te dugun olsun artik dedim

O da nasip dedi Allah'in dedigi olur dedi :9:

Bir kac ay sonra yumusadi tamam dedi :9:
ayyy seninki de degisik olmus biraz neyse ki annem beni anlayisla karsiladi babami yumusatsin o da hayirlisi olsun senin icin de :34:

Günaydın kızlar nasılsınızz

Back