Ay bu olaylar herkeste var ya. Şöyleki bizimde problemimiz var. Gerçi bizimkiler yerden göğe kadar haklilar ama bizim sevgimiz saygi duymuyorlar çok laf söz ediliyor. Bizdeki sıkıntı şu sevdiğim daha önce 2 evlilik atlatmis ve 7 yasinda kendisiyle yasamasada bir oğlu var ben bumlari taa en basindan beri biliyorum oglunuda çok seviyorum aramizda 14 yas fark var buna rağmen çok çok iyi anlasiyoruz hicbir gizlisi saklisi olmadi bana karsi ce sevgisi öylesine yuceki ben bu durumlari hic göz önünde bulunduracak kadar takmadim kafama kendi mesleği var geliri düzgün v.s. annemde ablamlarda kişilik olarak çok sevdiler ama bir turlu oluru vermediler normalde 4.4.14 re söz yapacaktik
erteledi bizim taraf olmaz öyle çabucak olmasin belki vazgecersin dediler bana ama aksine her gecen gün çok daha sıkı baglaniyoruz birbirimize. Bundan önce 8 yillik bir ilişkin vardi 8 yolda su bagliligin çeyreğini bile yasamadim bos bir ask uğruna harcadim yillarimi cocukluktu aliskanlikti v.s. derken simdi heh bu adam diye biliyorum. Annem seviyor allah tan birazcikta bize pek karismiyorlar. Eylülde isteme söz falan olucak bakalim hayirlisi artik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.