- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
Ben iyiyim sizler nasılsınız
Cok sukur canim iyim bendee kendinizden bahsetsenize tanisalim kaynasalim dimi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iyiyim sizler nasılsınız
iyiyim canım sen nasılsın
Cok sukur canim iyim bendee kendinizden bahsetsenize tanisalim kaynasalim dimi :))
canım kullanıcı kontrol panelinden -profili düzenleye gir en altlarda "hitap şekliniz,özel gün tarihiniz,özel gün türü,görsel" bunları doldurucaksın
evet evet hadi tanışalım atlamış gibi olmuyorumdur inş.
Deneyeceğim canım çok tşk ederim :18:
rica ederim canım
İsterseniz ilk sayfaya sorular belirleyelim herkes o soruların cevabını yazsın her yeni geleni de tanımış oluruz böylece :)
Merhaba kozlar bende gelebilir miyim araniza? Henüz isteme bile olmadi ama nasipse eylülde isteme ve söz olacak :) buradan katiliyorum yarismaya :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kozlar bende gelebilir miyim araniza? Henüz isteme bile olmadi ama nasipse eylülde isteme ve söz olacak :) buradan katiliyorum yarismaya :)
İsterseniz ilk sayfaya sorular belirleyelim herkes o soruların cevabını yazsın her yeni geleni de tanımış oluruz böylece :)
Benzer durumlar bendede var.Halbuki anne baba cocuklarina dogruyu soylemeli ama bunu inciterek degil vede cocugun karari ne olursa olsun arkalarinda olmali herseyi burunlarindan getirmemeli bunlar zaten omurde 1 kere olacak sey habire isi yokusa suruyorlar kendilerinide bizide zora sokuyolar
ah ah gelde anlat...
nişanlılık dönemi ciftlerin degil ailelerin dönemi bence
ailelerin yüzük merasimi bence
bu arada günaydın
Aynen canım günaydınnn
rabbim sonumuzu hayır etsin
sizinkiler neden istemiyo
bahaneleri ne diyim bence
Hosbuldum canim :)hoşgeldin canımm aramıza
Hoş buldum tatlim :)Hoşgeldinnn
Hoşgeldin cnm yanlız degilsin bendede ne söz ne nişan var:)) yavas yavas Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin
Gayet mantıklı :)) bence güzel düşünmüşsün tatlım :))
Bizimkilerin bahaneleri çok canımmm
Anne babası boşanmış annesi açık namaz kılmıyorlar inşaat mühendisi kendisi niye devlette çalışmıyormuş trabzonda değiller maddiyat sıkıntısı da var bahane edecekleri malzemeleri var baya canımm