• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Merhaba kozlar bende gelebilir miyim araniza? Henüz isteme bile olmadi ama nasipse eylülde isteme ve söz olacak :) buradan katiliyorum yarismaya :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kozlar bende gelebilir miyim araniza? Henüz isteme bile olmadi ama nasipse eylülde isteme ve söz olacak :) buradan katiliyorum yarismaya :)

hoşgeldin canımm aramıza :9:

Hoşgeldin cnm yanlız degilsin bendede ne söz ne nişan var:)) yavas yavas Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin

İsterseniz ilk sayfaya sorular belirleyelim herkes o soruların cevabını yazsın her yeni geleni de tanımış oluruz böylece :) :8:

Gayet mantıklı :)) bence güzel düşünmüşsün tatlım :))

Günaydın hatunlarr nasılsınız :3:

Benzer durumlar bendede var.Halbuki anne baba cocuklarina dogruyu soylemeli ama bunu inciterek degil vede cocugun karari ne olursa olsun arkalarinda olmali herseyi burunlarindan getirmemeli bunlar zaten omurde 1 kere olacak sey habire isi yokusa suruyorlar kendilerinide bizide zora sokuyolar

ah ah gelde anlat...
nişanlılık dönemi ciftlerin degil ailelerin dönemi bence
ailelerin yüzük merasimi bence:ssz:

bu arada günaydın

rabbim sonumuzu hayır etsin
sizinkiler neden istemiyo:51:
bahaneleri ne diyim bence :ssz:

Bizimkilerin bahaneleri çok canımmm

Anne babası boşanmış annesi açık namaz kılmıyorlar inşaat mühendisi kendisi niye devlette çalışmıyormuş trabzonda değiller maddiyat sıkıntısı da var bahane edecekleri malzemeleri var baya canımm

hoşgeldin canımm aramıza :9:
Hosbuldum canim :)
Hoş buldum tatlim :)
Hoşgeldin cnm yanlız degilsin bendede ne söz ne nişan var:)) yavas yavas Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin

Gayet mantıklı :)) bence güzel düşünmüşsün tatlım :))

Amiiiinnn :):):):) bakalim ben staja gidicem o sebeple bekliyoruz dönünce olucakta hayirlisiyla bi gidip geleydim :)

Bizimkilerin bahaneleri çok canımmm

Anne babası boşanmış annesi açık namaz kılmıyorlar inşaat mühendisi kendisi niye devlette çalışmıyormuş trabzonda değiller maddiyat sıkıntısı da var bahane edecekleri malzemeleri var baya canımm

meslegi cok güzel ama. devlet kapısı olmasada olur...
herkes devlette olsa... özel sektör ne olucak
hem belki siz evlenince olur yada yakın zamanda olur...

kafalarında sabitleşen hayat bakışlarını esnetmemelerine cok kızıyorum...
ne oldum degil ne olucam...
ve şu zamanda ben fakirim diyen insana ben inanmıyorum acıkcası
herkesin bi maddi gücü var... ama sıfırlarda degil... kendilerine yeticek kadar...
yada ogullarını evlendiricek kadar....

rabbim kolaylık versin. nişanlanırsanız. hiç arayı uzatman fazla. evlenin
biz askerlikten dolayı uzatıyoruz evliliği:43:
yoksa bu yaz evlenicektik. ve ailem dıdısına şununa takmıcaktı. kızımız evleniyo diye dövünüceklerdi
kısmet işte :43:
Nişanlılık döneminde ailem şunu yapmaz etmez dedigim ne varsa başıma geldi

Back