İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

Canimmm bizde bulayim izlemedim sınıfının orta düzeyinde sayılıyor ailelerde anlamsız bir yarışma var all tamammm bizde kendimizi o yarışın içinde bulduk kendini okul yılanı mi düşünüyorum çok zevkli ama kızım adına öyle diyemiyorum o yarışacak katılmam dedimmm bakimmm cocukk yerlerde hoca ho ppp sınıfta çok iyileri varr daha iyi olabilir diye mesaj atarrr psikoloji alt üst

butun ses grupları bıttımı
bız 4. gruba gecıcez artık bundan sonrası tereyagından kıl ceker gibi olacak deyin lütfen :kk77:

4. grubun son sesine geçmek üzereyiz. z bitti. ç kaldı. gerçi oğlum biliyor, kitap okurken sorunca söylemiştim.
bundan sonrası kolay demek isterdim. yazmaktan ve okumaktan bıktılar mı ne şimdideno_O

Ben bir de arkadaşıma da almıştım. Şok olmuştu:KK45:
Biz de öyleyiz canım.artık bilmediği harf yok gb.yalnız okuma yapmak istemiyor, ben biliyorum, diyor.sinir ediyor beni.

bizimki de okumak istemiyor. teşvik etmeye çabalıyorum. kitap okurken aa sonunda ne olacak acaba, çok merak ettim diyorum. o da heveslensin diye.

dün mesela şiir gibi bi metin vardı. anons yaptım öyle okudu.karşınızda diyetteyimi oğluşu :p alkışş
itiraz edecek gibi oldu mikrofon açık devam et dedim böylece bitirdi.:-)
tabi bu numaralar nereye kadar idare eder bizi bilemem:KK70:

4. grubun son sesine geçmek üzereyiz. z bitti. ç kaldı. gerçi oğlum biliyor, kitap okurken sorunca söylemiştim.
bundan sonrası kolay demek isterdim. yazmaktan ve okumaktan bıktılar mı ne şimdideno_O

bizimki de okumak istemiyor. teşvik etmeye çabalıyorum. kitap okurken aa sonunda ne olacak acaba, çok merak ettim diyorum. o da heveslensin diye.

dün mesela şiir gibi bi metin vardı. anons yaptım öyle okudu.karşınızda diyetteyimi oğluşu :p alkışş
itiraz edecek gibi oldu mikrofon açık devam et dedim böylece bitirdi.:-)
tabi bu numaralar nereye kadar idare eder bizi bilemem:KK70:
Bu numaralar bizi ancak sene sonuna kadar idare eder.seneye hayatta yemezler:KK70:

iyi seneler kızlar,
2016 sağlık, mutluluk, huzur, barış, güzellik, bol kazanç getirsin hepimize:KK68:
herşey daha güzel olsun:KK52:

miniklerimizden bol bol kitap dinleyelim,bize şiirler yazsınlar inşallah:-):emir_bebek:

herkese selamlar.. geçen hafta izindeydim yazamadım. telden sevmiyorum kasıyor..
benimkide maşh çözdü artık.. harfleride baya baya söktü. bi kaç harf var takıldığı ama okuma yaptırdıkça onlarıda çözüyor şükür.. ama bazı harlferide arada karıştırıyor.. s ve ş yi mesela.:KK43:ama genel okumamız iyi şükür.. ama dikte yapmayı ve çok çok okumyı sevmiyor.. ödevden fazlasını okumak istemiyor.. kitap alıp okutmak isityorum artık..

herkese selamlar.. geçen hafta izindeydim yazamadım. telden sevmiyorum kasıyor..
benimkide maşh çözdü artık.. harfleride baya baya söktü. bi kaç harf var takıldığı ama okuma yaptırdıkça onlarıda çözüyor şükür.. ama bazı harlferide arada karıştırıyor.. s ve ş yi mesela.:KK43:ama genel okumamız iyi şükür.. ama dikte yapmayı ve çok çok okumyı sevmiyor.. ödevden fazlasını okumak istemiyor.. kitap alıp okutmak isityorum artık..
Benimki de odevden fazlasını istemiyor maalesef :KK43:( 4 gündür de kusma var.biraz da ishak.allahtan kan sonuçları temiz çıktı. Bugün göndermedim.yarın göndericem inşallah.

Günaydın,
nurbanu geçmiş olsun kuzuya
biz bol bol matematik yapıyoruz, günlük 1 hikaye ile geliyor 2 defayı zor okuyor, gayette güzel okuyor aslında
ne güzel maşhh.. matematik bia ra bizde baya yaptık. bu ara harflere yoğunlaştık gene..iki günde bir yeni harf artık.. sanırsam sömestrde bitecek..

GÜNAYDIN KIZLAR
bu hafta hep hastaydık bız bugun okula gıdecegız
bugun ş sesine gecicez.
bira kıtaptan eksıklerımız kaldı ama genede fena degıl okulu yakaladık gıbı . dun ası olmus okuldakıler ama bız daha sonra olacagız.
Matematikten toplamaları yapıyoruz baya baya 2. kıtapta bitmek üzere böyle işte durumlar

selam canım.. Öncelikle geçmiş olsun kuzuna ..bizde dün ü ye geçmişiz..bugünde o biter sanırsam.. artık nerdeyse günde bir harf yapıyorız..:KK57:Gerçi okumaya başladılar çoğu.. benimkide maşhh.. bayada güzel okuyor:nazar:ama tabi harf eksiklerimiz var.. ben okutuyorum tvde bişi çıksa okuyor.. dün watsaptan ablasına nasılsın ablacım yazdı mesela.çok hoşuma gitti:):nazar::oops:

GÜNAYDIN KIZLAR
bu hafta hep hastaydık bız bugun okula gıdecegız
bugun ş sesine gecicez.
bira kıtaptan eksıklerımız kaldı ama genede fena degıl okulu yakaladık gıbı . dun ası olmus okuldakıler ama bız daha sonra olacagız.
Matematikten toplamaları yapıyoruz baya baya 2. kıtapta bitmek üzere böyle işte durumlar
Geçmiş olsun canım. Biz de hastaydık.atlattık allahtan.biz de ş sesindeyiz.

X