- 27 Şubat 2008
- 9.934
- 12.709
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bende sesleri söylüyorum ama mesela ş ye şe demiyorum şşşş diyorum.. c ye ce demiyotum cccc demeye çalışyıorum.. yanlış anlayıpda okumasın diye..
işte karıştırmasın diye sessiz şekilde çıkarmaya çalışıuyorum.. ama gerek varmıki acaba?c ye ce desem şaırırımıki?
yani bencede.. zaten hikaye okutmaya çalışıyorum.. illa daha bilmediği harfler çıkıyor.. özelliklede y yi unutuyoır.. c d b u ı ö öğrendide.. unuttuğu harfler var.. onları söleyince gayette güzel birleştiiyor maşhh..o zaman s demiyim se diyim bir deniyim nolcak:)işi kavradılar artık, ce deseniz sizinki de sizi düzeltip cccc der diye düşünüyorum.
bende sessı sessızce vermekte asırı zorlanıyorum bogazım cok hassas bır aydır fılan her sabah ıhlamur ıcıyorum acıyoryani bencede.. zaten hikaye okutmaya çalışıyorum.. illa daha bilmediği harfler çıkıyor.. özelliklede y yi unutuyoır.. c d b u ı ö öğrendide.. unuttuğu harfler var.. onları söleyince gayette güzel birleştiiyor maşhh..o zaman s demiyim se diyim bir deniyim nolcak:)
işte bende ondan korkuyorum ya.. onun için sessiz harfleri sessiz vermeye çalışıyorum.. öyle okuyor maşhh..bende sessı sessızce vermekte asırı zorlanıyorum bogazım cok hassas bır aydır fılan her sabah ıhlamur ıcıyorum acıyor
ama bence ceee deme sasırabılır zıra ben kendı adıma cok korkuyorum basa donmekten :)
diyetteyimben nasıll ınanmıyorum harıka bısey
ne yazdın ? bıseymı sordun
sız harflerı ogretın demısyaişte bende ondan korkuyorum ya.. onun için sessiz harfleri sessiz vermeye çalışıyorum.. öyle okuyor maşhh..
hayır sadeceokutuyoum canım.. yazmasını daha göstermedim..okurken sadece ..sız harflerı ogretın demısya
sen bı kere bu mesela ccc dıyosun onun artık yazmasını o yazıyor dımı
bende denesemmı yazabılecekmı dıye
geçmiş olsun CuteMom,bende sessı sessızce vermekte asırı zorlanıyorum bogazım cok hassas bır aydır fılan her sabah ıhlamur ıcıyorum acıyor
ama bence ceee deme sasırabılır zıra ben kendı adıma cok korkuyorum basa donmekten :)
diyetteyimben nasıll ınanmıyorum harıka bısey
ne yazdın ? bıseymı sordun
hayır sadeceokutuyoum canım.. yazmasını daha göstermedim..okurken sadece ..
yaa maşallahhh cok tatlıgeçmiş olsun CuteMom,
not kağıdına "ödevin bitti mi" yazdım. o da "yarısı bitti" diye cevap yazdı. "v" harfini bilmiyordu okurken sormuştu.
ben de yazmasını göstermedim. zaten gösteremem, bilmiyorum (unutmuşum el yazısını)
benden güzel el yazısı var oğlumun. ben onun gibi yazamıyorum. ondan öğreniyorum
aynen..dün öğretmenine de sordum ..sesleri verin ama yazdırmayın dedi.. sınıfta zaten 25 çocuk okuyor dedi 33 kişiyiz totalde..geçmiş olsun CuteMom,
not kağıdına "ödevin bitti mi" yazdım. o da "yarısı bitti" diye cevap yazdı. "v" harfini bilmiyordu okurken sormuştu.
ben de yazmasını göstermedim. zaten gösteremem, bilmiyorum (unutmuşum el yazısını)
benden güzel el yazısı var oğlumun. ben onun gibi yazamıyorum. ondan öğreniyorum
annelik işte yaa, benim de ilk yazdığım" seni seviyorum" olmuştuyaa maşallahhh cok tatlı
bende dun ne yazacagımı bılemedım ona ıkı tane kart koydum bırıne ben senı seviyorum ege yazdım
s sesını sormustu ama devamını okuyabılecekmı bılemıyorum y sesınıde bugun ogrenecekler v yapar bılmıyorum oda bana mektup yazacakmıs dıger karta bakalım
aynen..dün öğretmenine de sordum ..sesleri verin ama yazdırmayın dedi.. sınıfta zaten 25 çocuk okuyor dedi 33 kişiyiz totalde..
valla tam bilmiyorum.. ama evet sınıfımızda mevcudun çoğu kız:)25 i kız öğrenci kalan 8 i erkek mi?
kız öğrenciler hızlı okumaya geçmişler bizim sınıfta da ondan öyle dedim.
biz ise hala yavaşız. h.sonu hecelerin biri kırmızı biri siyah olan, okumayı kolaylaştıran bir minik kitap serisi aldık.
yatmadan önce okutmaya gayret edicem.
Günaydın.. Bizde u dayız henüz yeni geçtik. Pazartesi geçtik.. Ama ben diğer seslerden de okutuyoum.. aşinalık olsun diye.. çok şükür iyiyiz maşhh...Bugünde biraz gecikmeli olarak yerli mallarını kutlayacaklarmış:)biz suanda y sesindeyiz bugun bitecek artık 2 gun kalacakmışız 1 seste
hadı hayırlısı
bızde yerlı malı kutlanmadıGünaydın.. Bizde u dayız henüz yeni geçtik. Pazartesi geçtik.. Ama ben diğer seslerden de okutuyoum.. aşinalık olsun diye.. çok şükür iyiyiz maşhh...Bugünde biraz gecikmeli olarak yerli mallarını kutlayacaklarmış:)
canım benimkide y harfini her okumada soruyor bu hangi harf di diye.. nedense y yi şaşırıyor..her gördüğünde bu neydi diyor.. diğer harfleri söylediğimde aklında kalıyor.. ama nedense y de takılıyor hepbızde yerlı malı kutlanmadı
gecen hafta okulda bı olay oldu buradan yazmak ıstemıyorum mıllı egıtıme kaar gıttı ıs
sanırım arada kaynadı gıttı yerlı malı haftası
bız dun bıraz takıldık
egenın bazı seylere dılı donmuyor
meselra r derken n gıbı cıkıyor
y da l gıbı oluyor cocuk soruyor
uzun olanmı asagı olanmı