- 27 Şubat 2008
- 9.934
- 12.709
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım belki yoğundur şimdi.. sömestr geldi ya.. ben cumartesi bakmıştım.. giriliyordu.eokula giremedim ben bir türlü siz nasıl girebildiniz
Hmm haklısın. Baya uğraştım olmadı.Canım belki yoğundur şimdi.. sömestr geldi ya.. ben cumartesi bakmıştım.. giriliyordu.
olsun az kaldı zaten.. daha güzel işte süpriz olur:)Günaydın, maşallah kuzulara, ben henüz bakamadım, okul nosunu bilmiyorum
Aynen.eokulun bir esprisi yok.Aynen canım, ben karnede görmeyi daha çok seviyorum
Hoşgeldin canım. Öğretmeniniz nasıl bir set verdi? Adı ne? Bizim okuma var sadece.oğlum da hasta olduğu için bu hafta böyle geçer.haftaya da gezdireyim diyorum.arada da okuma yaparız artık.Herkese mrb
Benim de kızım 1. Sınıf bu yıl. Forumda eskiyim ama oğlum için yazışıyorduk hep. Oğlum da 3. Sınıfta. Kızım ocak 2010 doğumlu ve 4 yıllık okul öncesi eğitiminden sonra bu yıl bire başladı. Çok şükür herşey yolunda. Öğretmenimiz tecrübeli bir öğretmen. Okulumuz da çok hoş, çok memnunum. Oğlum için seçmiştik bu okulu bu yıl. Tam eğitim bursu kazanınca verdik, kızımı da ayırmadık. Bende öğretmenim bu arada.
Harfleri bitirdiler, okuma bayramını da yaptılar. 2. Dönem gösteriydi törendi falan uğraşmamak için bu dönem yaptılar. Tatilde set verdi öğretmenimiz. Bol bol okuma yaptıracam ve o seti yaptıracam. Okumayla pek arası yok ama test çözmeyi seviyor o da abisi gibi. Şimdilik ben okuyorum o çözüyor. Okuması hızlanınca o okuyup çözecek.
Canım şu an dışardayım, akşam evden bakıp yazayım setin yayın evini.Hoşgeldin canım. Öğretmeniniz nasıl bir set verdi? Adı ne? Bizim okuma var sadece.oğlum da hasta olduğu için bu hafta böyle geçer.haftaya da gezdireyim diyorum.arada da okuma yaparız artık.